reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć dziewczynki :) ja nawet nie próbuje Was nadrobić bo nie ma szans nie dam rady :no: u mnie ok niedawno skończyłam rozkładac wczorajszy towar i dziś miałam troszke ludzi ale po pierdołko - no dobrze że choć po nie przyszli :)
Wisienka dałam rady tylko przeczytać co u ciebie (przy prubie nadrobienia) przykro mo bardzo że takie wieści :-(
ja nie wiem kiedy sie odezwe bo po pracy trzeba dom ogarnąć także dziś nie obiecuje może jutro :)

reklama
witam was
u mnie nieciekawie. Testować już nie bede bo @ mnie wyprzedziła ;/ trudno sie mówi żyć trzeba dalej!

wiśienka nie łam się bedzie okej nie teraz to za miesiac;) głowa do góry.

Pozdrawiam was mocno
Kinga
:happy2:

Kinga przykro mi:( Ale dobrze że masz takie aldne podejście:)

Ja juz mam dość pracy i idę do domu!!!! Potem na wieś i sobie poodpoczywam bo pogoda prześliczna:) Odezwę sie pewnie jutro lub w poniedzialek:) Milej reszty weekendu:)

Cześć dziewczyny :)

Jupu jupi kupiłam przecudowną zasłonkę do sypialni
a130.gif

Wisienka,Kinga,Palisa
- bardzo bardzo mi przykro, mocno was przytulam
2137906kijdo2cvly.gif

Margolcia - kurcze blade, ale zapodałaś mi ćwieka z tym kiciusiem
a015.gif
.... jak Radek wróci z pracy to będę go próbowała namówić, ale czarno to widzę :-(... o 17 wpadają do mnie przyjaciele, którzy mają świra na punkcie kotów, żadnego w domu nie maja, a planują mieć, tylko nie wiem czy się nie nastawiali an rodowodowego, zawsze warto zapytać.
A on jest poważnie chory? ... o co chodzi z tym układem oddechowym? ... robi do kuwety czy kompletnie jeszcze nie kuma?
aha no i może mam głupie pytanie, ale czy kot nie zjadł by mi chomika? :sorry2:

Ostatnia edycja:
kinga - przykro mi bardzo .. będzie lepiej zobaczysz - pamiętasz ile czasu nam to zajęło uf ale się udało ..:-D wam też się uda ,,, trzymam kciuki .
witam wszystkie nowe staraczki .:-).
wygrałam wojne a autko :-D:-D cieszę się że zrozumiał wreszcie .. wiem że się martwił , ale chyba zapomniał że ja też . a dodam że pogoda u mnie super no lato całą parą . zmykam na spacerek .

czesc kochane:) wróciłam od rodziców:) i co wpadłam na genialny pomysł :) obok moich rodziców stoi puste mieszkanko mojego sasiada bo jes w Angli a to moj bardzo dobry kolega ....a on jak narazie nie ma zamiaru wracac do Polski wiec postanowiłam do Niego napisac czy nie byłoby takiej możliwości zeby mi udostepnił mieszkanka :) ja tam kiedys miałam klucze do niego bo prosił zebym mu kwiatki podlewała i zawsze jak miałam sie uczyc to sobie tam do niego chodziłam miałam spokuj i cisze na nauke :) Dbałam mu o porzadek zeby jakoś wyglądało ..... i wiem ze jak sie zgodzi to nie musimy zadnego wynajmu płacic tylko media :):)

Hejka my już po spacerze jest tak gorąco że nie ma czym oddychać:)
Wpadłam z młodym po picie do odmu i idziemy leżeć sobie do ogrodu:))
marylka.lorelain,szczęśliwa,bb77 i cała reszta witam!!!
...i uciekam...

hej.
wisieńka strasznie mi przykro. Trzymaj się dzielnie kochana...przytulam Cię mocno.

Kotem ma chyba przeziębienie, objawia się tym ze kicha bardzo i oczko mu ropieje. Ale przemywam i otwiera oczko i widzi. Jest samodzielny, nie wiem czy robi do kuwety,jeszcze nie zrobił nic ze strachu. Je sam, wciął sporo jedzonka i śpi dużo. Tak około 2 godzin snu, potem szamanko trochę pobryka po pokoju i znowu spanie. A oczko ma przemywane bardzo często. Ma podany antybiotyk i wit C w poniedziałek znowu do lekarza. On na razie jest wielkości chomika :D A czy zje, nie wiem.

bb- no super, że chłopina jeszcze raz sprawę przemyślał
c013.gif

Szczęsliwa - trzymam bardzo mocno kciuki aby to się udało, jakby wypaliło to świetne rozwiązanie, nawet jakby mu się miało coś odpalić za ten czynsz, ale w stawkach takich bardziej po znajomości
b020.gif
... nie chcesz przypadkiem przygarnąć kotka?

Agnieszka - kurcze, ale kobito ci zazdroszczę tych upałów :-D:-D:-D
f025.gif

Margolcia
- ja oczywiście będę rozmawiać, ale niestety decyzja nie zależy tylko ode mnie :-(

Ostatnia edycja:
reklama
bb- no super, że chłopina jeszcze raz sprawę przemyślał
c013.gif

Szczęsliwa - trzymam bardzo mocno kciuki aby to się udało, jakby wypaliło to świetne rozwiązanie, nawet jakby mu się miało coś odpalić za ten czynsz, ale w stawkach takich bardziej po znajomości
b020.gif
... nie chcesz przypadkiem przygarnąć kotka?

Agnieszka - kurcze, ale kobito ci zazdroszczę tych upałów :-D:-D:-D
f025.gif

Margolcia
- ja oczywiście będę rozmawiać, ale niestety decyzja nie zależy tylko ode mnie :-(

Niesety co do kotka odpada bo ja mam już pieska :) a wiem ze ten moj kumpel nie wziął by ode mnie ani grosza tylko trza by było płacic tam media itd ale za to 500 zł byłoby w kieszeni ....no nic trzeba teraz czekac az mi odpisze :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry