reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńko 3maj się,pechowy dzień no jutro będzie lepszy zobaczysz,życzę Ci tego:)
mama fajnie że macie kawałeczek swojego ogrodu,widać dużo serca wkładacie w jego wygląd,fajnie byłoby zobaczyć zdjęcia,mama wklej coś nam plisss?

Ja już mam dwie pralki prania powieszone w ogrodzie trzecia się pierze,poodkurzane teraz zabieram się za jakiś obiadzik a potem ruszam z synem w plener:)

reklama
Daję zdjecia na szybko pstryknięte. jest kotek mokry od preparatu na pchły. a oczko mu troszkę ropieje jedno,ale to nic poważnego. Może znajdzie się ktoś kto go przygarnie w okolicach Katowic. On mi się na ręce mieści.
P1000707.jpgP1000706.jpgP1000708.jpg

Margolcia kotek przesliczny!! I taki malutki!
Szkoda ze nie jestem z twoich okolic:( Chociaz mam małego pieska więc kotek raczej i tak by odpadał:(
Mam nadzieję że szybko znajdziesz dla niego domek:)

AGNIESZKA- porobie fotki i Tomi wstawi pozniej:tak:chcialam czekac na sloneczny dzien no ale zrobie w taki...
ja na obiad mam krokiety z miesem,pranie w koncu rozwiesilam:tak:

MARGOLCIA- zycze powodzenia w sukaniu domu dal Pana Kota:tak:;-)

AGNIESZKA- porobie fotki i Tomi wstawi pozniej:tak:chcialam czekac na sloneczny dzien no ale zrobie w taki...
ja na obiad mam krokiety z miesem,pranie w koncu rozwiesilam:tak:
No to czekamy na foteczki:))
Ja na obiad zrobię dziś kurczaka z frytkami także mało roboty będę przy tym miała kurczaka wstawię do piekarnika a frytki do frytkownicy i obiad gotowy :-D
Jest bardzo ciepło i nie bardzo uśmiecha mi się stać przy garach ufff :cool2:

za chwilę wracam:))

margolcia słodki maluch...
ja położyłam Ale i wpadłam Was poczytać, ale dziś u wisienki smutne wieści...jak sie wali to od razu na kilku polach... trzymaj sie dzilenie kochana i współczuje kuzynce...
mama ja to piore co drugi dzien... mój Adam to sie brudzi gorzej jak Ala wiec... prala chodzi...

Maran- atha- sliczna ta Twoja corunia ;) jakie loczki ma ;) mala modelka :D

Wisienka... tak to jest.. jak sie wali, to po kolei.. przykre te wiadomosci od Ciebie.. ech.. oby ten miesiac sie juz skonczyl...

Margolcia.. mam nadzieje, ze szybko znajdziesz dom kotkowi :)

wszystkie juz przygotowane na obiad..a ja mam pizze w piekarniku (gotowa) bo mi sie nie oplaca dla samej siebie gotowac :)
moja polowka dalej w pracy, wiec lenistwo na calego... nic mi sie nie chce.. podbrzusze mnie troche pobolewa... ale za 2 tyg mam dostac okres wiec pewnie juz daje znac o sobie ;)

u mnie slonce swieci... zero chmur, ale na jutro zapowiadaja znowu ochlodzenie..a rok temu o tej porze juz tak pieknie bylo, kapalismy sie w morzu... no nic.. trzeba odczekac swoje..

wlasnie ogladam zdjecia z malopolski- masakra z ta powodzia.. pamietam kilka lat temu tez bylo kiepsko.. ale teraz.. ze tez nikt nie pomysli, zeby zabezpieczyc to badziewie wczesniej...

reklama
Witam się w ten słoneczny piękny dzień:-)

Miłego dnia Wam życzę!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry