reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- a czemu masz zly humor?????????????zle sie czujesz czy praca????czy moze caly czas boli po stracie????:-(przykro mi ze tak jest i Ciebie wciąż pod gorke:-(przytulam Cie bardzo mocno:sorry2::tak:

AGNIESZKA- no ja bym Toma w zyciu nie zamienila-jest cudowny do dzieci,ma duzo spokoju w sobie czego nie mozna powiedziec o mnie i jest bardziej cierpliwy-oczywiście czasem mnie wnerwia,ale to bardziej moje hormony niz Jego wina(ale i tak Jemu sie dostaje;-))

reklama
mama coś tam napisałam wczoraj wieczorem...nadal boli i zamiast lepiej,to jest gorzej,a porót TAM to jeszcze potęguje,bo dodatkowe nerwy:-(.no i nadal @ brak i to też mnie wkurza!

BIBINKA- przyrko,ale w tym nie moge Ci pomoc choc bardzo bym chciala:tak:jestes taka moja bratnia dusza i żal mi Ciebie.....mam nadzieje,ze w pracy bedzie troche lepiej-tego życze....szkoda,ze nie ma perspektyw na zmiane:dry:zycze zdrowka dla Ali-zeby nic sie nie rozkulalo:no:;-)
ja poodkurzalam ,zaraz rozwieszam pranie i smigam na ogród

MARAN- Tobie rowniez milego dnia i skoro boli podbrzusze to nie forsuj sie moze tam KTOS sobie gniazdko wije:)))

Babinka a gdzie pracujesz ze jest aż tak źle? No chyba że nie chcesz pisac.

Mama jak ja zazdroszczę ogrodu... moje marzenie.... narazie blok i domek na wsi po dziadkach:(

dzięki mama:tak:.nie wiem co mam ze sobą zrobić,ale to juz mój problem
monia tu nie chodzi o mój zawód,tylko o konkretne miejsce pracy(ale to juz od lat),poza tym niedawno straciłam maluszka i tak jakoś nie tak jest wszystko...
zmykam,bo weny brak...
ŻYCZĘ WSZYTSKIM MIŁEGO DNIA!

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA- no ja bym Toma w zyciu nie zamienila-jest cudowny do dzieci,ma duzo spokoju w sobie czego nie mozna powiedziec o mnie i jest bardziej cierpliwy-oczywiście czasem mnie wnerwia,ale to bardziej moje hormony niz Jego wina(ale i tak Jemu sie dostaje;-))

Szczęściary z nas i ze wszystkich które nie zamieniłby swoim małżonków na innych :tak:

Bibinko mam nadzieję ze humorek się poprawi.I że w pracy atmosfera się zmieni choć troszkę.
Głowa do góry i również życzę miłego dnia:)
maran-athaWitaj:)
Piękne zdjęcia,fajnie że u was czuć lato:)

Mój Alan też biega na spodenkach i krótkim rękawku.W domu mamy piekarnię,grzeje niesamowicie od poddasza,siedzimy prawie na gaciach :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry