reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No to kawałek czasu już...
Ja byłam w UK ale wytrzymałam 1,5 roku więc sobie nie wyobrażam tak daleko...

No niestety pracuje:( U mnie jest tak że mam 2 soboty w miesiącu odpracować:( ale nie jest źle:)

Agnieszka kurcze też by mi się przydało pranie:( tylko nie mam kiedy, zapomniałam na noc wstawić... a Mężus boi się pralki:(

Nika a gdzie Ty mieszkasz że tak sobie na wycieczkę doSzwecji jedziesz? Kurcze fajnie:)

Kochane ide robic jakas kolacje, poogladac film i do wyrka. Zycze Wam slonecznej i udanej soboty i jeszcze raz dziekuje za mile przyjecie. Tak dobrze jest popisac sobie z Wami :tak:

p.s szkoda tylko ze nie moge z Wami pisac za czesto bo jak u Was jest noc to u mnie dzien...itd....ale jakos sie sprobuje dostosowac :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochanie dziekuje za strasznie mile przyjecie :) Obiecuje pisac czesto. Mam nadzieje ze bede mogla Was sie radzic w wielu sprawach. Milego dnia zycze bo u mnie juz prawie wieczor :tak:
JAEWA-pewnie ze bedzie sz mogla sie radzic my tu same expertki:tak::-D:-D:-D:-D:-Dpomagamy sobie jak możemy i nie narzekamy poki co;-)Australia=KANGURY:cool2:zmajoma bylam tam dluuugo ,ale wrocila do Pl ,mowi ze piekny kraj:tak:ale tesknota zawycężyla!

AGNIESZKA- witam;-)

kochane ja sie biore za sprzatanie w domu,dzieci na ogrodzie Tom pieli w tujach wiec jak ogarne dom to tez ide w ogrod bo zapowiadaja burze i ostrzegaja przed nimi,ze maja byc ulewy i silny wiatr:eek::eek:

IWONKA2B- tak,dzieci juz prawie zdrowe-kaszla co jakis czas ,ale kaszel utrzymuje sie nawet do 2 tyg.wiec cóż zrobić

wiecie co Tomi mnie zastrzelil:-)ja mam teraz w czwartek ginek i musial wziąć wolne w pracy bo ide na 14 wiec musi byc z Dominikiem bo On w tym czasie spi(jak mam na rano to zaworze Go do Tomka do pracy i w dogzine sie uwine). w kazdym razie Tom mowi ze wziąl wolne na czwartek ...i na piatek i ze po ginek mam sobie jechac do kumpeli.......na noc i wrocic w piatek wieczorem ,zebym sobie zaszalala i odpoczela troche od obowiązków:szok::szok::szok::szok: On czasem ma takie akcje:tak:ostatnio zimą wziąl tydzien wolnego a ja kazdego dnia jezdzilam d innej kumpeli a On zajmowal sie domem i dziecmi-mój skarb kochany!!!!! a wczoraj wieczorem daje mi misia-taka przylulanke jak dzieci maja do spania i mówi ze to dla naszego trzeciego dziecka:-D:-D:-D:-Dwzruszyl mnie.;-)

hej kobiety:tak:
u nas nocka ok,ale Ala zaczęła pokasływać:-(,a mój humor do bani...szkoda gadać
wisienka przykro mi:-(,ale może faktycznie za wcześnie ten test...jak nie dostaniesz @,to powtórz
palissa mam nadzieję,że z fasolką wszystko ok:tak:
mama cieszę się,że nocka przespana:tak:.gratuluję MĘZA:tak::-)
nika miłej wycieczki:tak:
sol powodzenia!!!
jaewa,monia55,zapmarta,aga witam:tak:

Ostatnia edycja:
mama witaj:)
Tom wzruszająco się zachował to fakt.Dobry mąż Ci się trafił a takich mało więc jesteś szczęściarą:)

Ja tam na mojego M też nie narzekam,czasami doprowadza mnie do szału ale wiadomo jak to jest nie zamieniłabym go innego nigdy oj nie :happy2:

bibinko witaj:)
Zdrówka dla małej a dla Ciebie lepszego humorku życzę.

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja
wisienko no przykro mi bardzo... tule Cie całym serduchem
palissa idz na bete to sie wszystko okaże bo taka niepewnośc to jest najgorsza...
sol no to trzymam kciuki za prace...
witam nową staraczkę z dalekiej Australii i wszystkie już zadomowione

ja miałam nocke... taka sobie... nie bede o tym pisać... za to coś mnie dziś pobolewa podbrzusze jakby na @ ale jeszcze za wczesnie na @ wiec nie wiem co to znowu... wczorajszy nerw przeszedł póki co... u nas lato... Ala w spodenkach i koszulce smiga ja na ramiążkach więc chociaż pogoda dobrze mnie nastraja...

A to fotki z wczoraj na potwierdzenie, że mamy lato J
[/SIZE][/FONT][URL="http://i45.tinypic.com/1zela9j.jpg%5b/IMG"][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://i45.tinypic.com/1zela9j.jpg[/IMG[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL][FONT=Calibri][SIZE=3]][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][IMG][/SIZE][/FONT][URL="http://i48.tinypic.com/2evcj77.jpg%5b/IMG"][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://i48.tinypic.com/2evcj77.jpg[/IMG[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL][FONT=Calibri][SIZE=3]][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://i47.tinypic.com/j5ds94.jpg

udanej soboty życze WSZYSTKIM

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry