reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochanie dziekuje za strasznie mile przyjecie :) Obiecuje pisac czesto. Mam nadzieje ze bede mogla Was sie radzic w wielu sprawach. Milego dnia zycze bo u mnie juz prawie wieczor :tak:

Maggy wyglada na to ze starania bedziemy rozpoczynaly w tym samym czasie :) Odstawilam tabetki hormonalne anty i tak sie boje zeby mnie na twarzy nie wysypalo :szok: bralam je bardzo dlugo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczynki na razie znikam;-) Jedziemy do Szwecji:tak::tak: Mała wycieczka a przy okazji zakupy:-D:-D:-D:-D Jak wrócimy to się zamelduję znów:cool2::cool2:
Milej soboty:-):-):-)

jaewa- ja tez bralam anty przez dlugi okres.. 10 lat z malymi przerwami.. ostatnie jakie bralam to yasminelle.. na razie nic mi sie nie dzieje.. a nie biore od prawie 3 m-cy :) czuje sie swietnie, chociaz okresy mam bardziej bolesne.. ale to normalne..
poza tym -super!
a staranka jak najbardziej bedziemy rozpoczynac w tym samym czasie :D 3mam za nas kciuki ;)

Jaewa która u Ciebie godzina??

Kurcze tak ładnie na dworze u nas że aż się zstanawiam czy nei lepiej było na wieś pojechać z mężusiem zamiast siedziec w pracy:(:wściekła/y: No ale cóż najwyżej się urwę wcześniej:)

Jaewa która u Ciebie godzina??

Kurcze tak ładnie na dworze u nas że aż się zstanawiam czy nei lepiej było na wieś pojechać z mężusiem zamiast siedziec w pracy:(:wściekła/y: No ale cóż najwyżej się urwę wcześniej:)
U mnie 17.36 wieczorem, tak to jest jak sie mieszka daleko ;-) Milego weekendu zycze chociaz wyglada na to ze pracujesz dzisiaj.

jaewa- ja tez bralam anty przez dlugi okres.. 10 lat z malymi przerwami.. ostatnie jakie bralam to yasminelle.. na razie nic mi sie nie dzieje.. a nie biore od prawie 3 m-cy :) czuje sie swietnie, chociaz okresy mam bardziej bolesne.. ale to normalne..
poza tym -super!
a staranka jak najbardziej bedziemy rozpoczynac w tym samym czasie :D 3mam za nas kciuki ;)

Ja bralam Estelle, to tutaj odpowiednik polskiego Diane tak mi sie wydaje.
A co do staranek to z pewnoscia sie uda przy pozytywnym nastawieniu :)

witam się z wami sobotnio dziewczynki.

wisieńko, jeszcze raz mi przykro, a mama dobrze ci napisała. Po @ idź do ginka na usg niech podejrzy co tam się dzieje...
a może jest tak jak Iwonka pisze...

palissa, koniecznie zrób betkę. Musi być dobrze.

witam nowe staraczki. Piszcie dziewczyny !!!!

a u mnie bardzo ładna pogoda. Zaraz śmigam z Karolem na dwór, więc pewnie wlecę dopiero wieczorkiem.

miłego dnia wszystkim.

sol, mam nadzieję, że będzie dobrze.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry