reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczynki ....u mnie wczoraj było ok ....zestresowałam sie niepotrzebnie .....
Wisieńko tak mi przykro....:( jestem z toba kochana......
Palissa - może to plamienia w ciąży zrób betke i bedzie widadomo :)
Sol - za ciebie trzymam kciuki i twoja prace którą oddajesz dzisiaj ...
Paaaa zmykam do rodziców

reklama
SZCZĘŚLIWA - fajnie że bylo ok:tak::tak: Miłego weekendu

AGNIESZKA - hejka:-)

Czesc Dziewczyny,

Jestem tutaj nowa i chcialam sie z Wami przywitac. Ja tez planuje zostac mama, starania zaczynam za 1.5 miesiaca. Martwi mnie tylko jedna sprawa ze juz jestem po 30stce i to bedzie moje pierwsze dziecko ale moze jakos sie uda bez wiekszych problemow. Druga rzecz to ta ze jak niektore z Was nie mam swoich bliskich przy sobie bo mieszkam w Australii i troche sie boje jak to bedzie jak nie dam sobie sama rady z dzidzia. Narzeczony pomoze ale czy sie sprawde jako mama? Trzymam kciuki za wszystkie Wasze starania ;-)
Witamy i zapraszamy do pisania:)

dzien doberek ja wpadlam na chwilke aby wam wszystkim powiedziec ze moja fasoleczka znikla!!!!mam plamienia bezbolesci takze sama zgupjalam i nie wiem co sie dzieje w poniedzialek lece na badania,zero z fasoleczki,ale rozczarowanie boze dziewczyny !!!
Jak to zniknęła?
W poniedziałek leć szybko na betę z samego rańca i wiesz co palisa kup bardzo dobry test polecam test "clear blue "i zrób jutro z rana ponownie.
Witam,
Jest jedna wstrętna gruba krecha:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Jestem smutna i zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Muszę to przetrawić:-:)-:)-:)-:)-(

U mnie też brak @ czyli zapowiadają się kłopoty:tak::tak::tak:Miałam nadzieję, ze się uda:-:)-:)-(A teraz doszły jeszcze nierególarne cykle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Chyba moje przypuszczenia z brakiem owulki buły dobre:-:)-:)-(
Żle dziś się dzień zaczął:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wisieńko kochana tak mi przykro :-(Wierzyłam że będziesz miała piękne dwie kreseczki.Trzeba nie tracić nadziei i próbować dalej pamiętaj jest nowy cykl i nowa nadzieja ale no właśnie gdzie się podziała w takim razie Twoja @ ?
AGNIESZKA - hejka:-)
Nika Witaj :)

U mnie dziś dzień prania :-D
Jak mi się nudzi to zawsze znajdę sobie zajęcie :cool2:
Dziś przez cały dzień jestem sama,mój M pracy także coś trzeba będzie robić no i zaczęłam od prania:)

Pallisa trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze.

Wisienko przykro i strasznie...

Ja zmykam z M. do kielc oddać nasionka do zbadania.
Miłego dnia :-)

Czesc Dziewczyny,

Jestem tutaj nowa i chcialam sie z Wami przywitac. Ja tez planuje zostac mama, starania zaczynam za 1.5 miesiaca. Martwi mnie tylko jedna sprawa ze juz jestem po 30stce i to bedzie moje pierwsze dziecko ale moze jakos sie uda bez wiekszych problemow. Druga rzecz to ta ze jak niektore z Was nie mam swoich bliskich przy sobie bo mieszkam w Australii i troche sie boje jak to bedzie jak nie dam sobie sama rady z dzidzia. Narzeczony pomoze ale czy sie sprawde jako mama? Trzymam kciuki za wszystkie Wasze starania ;-)
cześć JAEWA- witamy Cie u nas-rozgość sie i pisz częcto:tak:ja mieszkam 200 km od rodziców blizej niż Ty ,ale nie wiem jak sie sprawdza mama przy pomocy z dziecmi bo my z mężem od poczatku ze wszystkim radzimy sobie sami-mama pracuje ,tata choruje i nie ma co sie ogladac na pomoc tylko poczytac co i jak i dzialac przy dziecku-i wierz mi dziecinie sa takie deliketne jak sie wydaje i ze wszytkim sobie poradzisz i z kąpaniem i przebieraniem...nie martw sie na zapas tylko sie staracie i jak najszybciej pochwal sie II kreskami:tak:

WISIEŃKA- tule,tule mocno:-(w nastepnym cyklu testujemy razem:tak:a jak dostaniesz @ to po ja przeszlambym sie do ginek.skoro podejrzewasz brak owulki.

SZCZESLIWIA- przyjemności ,i mowilam Ci-don't worry:-D:-D:-D:-D:-D

ja wstalam o 8.30 i teraz z kawka nadrabiam-wszyscy wyspani-nocka super!!!!
milego dnia

BIBINKA- pewnie Slonko,e pamietem o Tobie:tak::tak:milego weekendu z Ala!!

musze na chwile oddac kompa Tomkowi bo dzwonili z pracy ale jak zrobi co trzeba to wracam do Was:tak:

NIKA- prosze bardzo;-)mam nadzieje,ze to napisalam czytelnie:sorry2:i dobrze ,ze nie dajesz sie 4-latkowi-ja tez sie nie dalam ani razu:-)

SOL- trzymam kciuki!!powodzenia:tak::-D

PALLISSA- a zrob test ale inny nie do tej pory robilas:tak:

MONIA55-witam i Ciebie z rana:tak:

ELLETH- zmykaj:)))))powodzenia!!!!

Witam
Wisieńko bardzo mi przykro ale może do zapłodnienia doszło dopiero w tamtym tyg więc test może jeszcze nie wychodzić:-( trzymaj się w następnym cyklu się uda będziemy się bardziej starać przytulam
szczęśliwa dobrze że wszystko wczoraj było ok:-)
palissa tak jak dziewczyny mówią może to tylko plamienie nie denerwuj się na zapas
agnieszko cieszę się że humorek Ci się poprawiła, fakt mi też sprzątanie i przemeblowania pomagają na dołki, no i jak to u kobiety bywa zakupy:-)
jaewa witam
mamo witam jak dzieci już całkowicie wyzdrowiały,
u mnie ciepło mam nadzieję że u Was też
pozdrawiam WAS wszystkie ja z moim lece na rynek potem na zakupy a potem się zobaczy :-p
buziaczki miłego dnia

Ostatnia edycja:
witam

Wisienko... hmm... szkoda...ale! glowa do gory! trzeba byc dobrej mysli.. maluszek przyjdzie w odpowiednim czasie ;)

Jaewa- ja tez jestem po 30 i tez mam rodzicow daleko :) damy rade na pewno! tyle dziewczyn mieszka z dala od rodziny i sobie radza :) bedzie dobrze!

Szczesliwa- ciesze sie, ze wszystko ok :)

Sol- 3mam kciuki za Twoja prace! musi byc dobrze!

Palissa- faktycznie lepiej sprawdz jeszcze raz.. jeszcze nie wszystko stracone!

MILEGO WEEKENDU WAM WSZYSTKIM ZYCZE :) i uciekam ... pappaa

reklama
Witam

agnieszko cieszę się że humorek Ci się poprawiła, fakt mi też sprzątanie i przemeblowania pomagają na dołki, no i jak to u kobiety bywa zakupy:-)
[
pozdrawiam WAS wszystkie ja z moim lece na rynek potem na zakupy a potem się zobaczy :-p
buziaczki miłego dnia
Witaj Iwonko:)
O zakupy też uwielbiam ojj tak z resztą która kobieta tego nie lubi :-D
Miłego dnia i udanych zakupów życzę ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry