Czesc Dziewczyny,
Jestem tutaj nowa i chcialam sie z Wami przywitac. Ja tez planuje zostac mama, starania zaczynam za 1.5 miesiaca. Martwi mnie tylko jedna sprawa ze juz jestem po 30stce i to bedzie moje pierwsze dziecko ale moze jakos sie uda bez wiekszych problemow. Druga rzecz to ta ze jak niektore z Was nie mam swoich bliskich przy sobie bo mieszkam w Australii i troche sie boje jak to bedzie jak nie dam sobie sama rady z dzidzia. Narzeczony pomoze ale czy sie sprawde jako mama? Trzymam kciuki za wszystkie Wasze starania ;-)
cześć JAEWA- witamy Cie u nas-rozgość sie i pisz częcto
ja mieszkam 200 km od rodziców blizej niż Ty ,ale nie wiem jak sie sprawdza mama przy pomocy z dziecmi bo my z mężem od poczatku ze wszystkim radzimy sobie sami-mama pracuje ,tata choruje i nie ma co sie ogladac na pomoc tylko poczytac co i jak i dzialac przy dziecku-i wierz mi dziecinie sa takie deliketne jak sie wydaje i ze wszytkim sobie poradzisz i z kąpaniem i przebieraniem...nie martw sie na zapas tylko sie staracie i jak najszybciej pochwal sie II kreskami
WISIEŃKA- tule,tule mocno:-(w nastepnym cyklu testujemy razem
a jak dostaniesz @ to po ja przeszlambym sie do ginek.skoro podejrzewasz brak owulki.
SZCZESLIWIA- przyjemności ,i mowilam Ci-don't worry
ja wstalam o 8.30 i teraz z kawka nadrabiam-wszyscy wyspani-nocka super!!!!
milego dnia
BIBINKA- pewnie Slonko,e pamietem o Tobie
milego weekendu z Ala!!
musze na chwile oddac kompa Tomkowi bo dzwonili z pracy ale jak zrobi co trzeba to wracam do Was
NIKA- prosze bardzo;-)mam nadzieje,ze to napisalam czytelnie
i dobrze ,ze nie dajesz sie 4-latkowi-ja tez sie nie dalam ani razu:-)
SOL- trzymam kciuki!!powodzenia
PALLISSA- a zrob test ale inny nie do tej pory robilas
MONIA55-witam i Ciebie z rana
ELLETH- zmykaj
))))powodzenia!!!!