reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja się usuwam bo wiem że wszystkie się tu lubicie mocno ( ja też wiekszość z was polubiłam)
ale skoro aga mnie ignoruje i tak własnie traktuje to ja sobie tego poprostu nie życzę i nie dam sobie bo nic jej nie zrobiłam!
nie lubi mnie już to niech mnie nie lubi. ale tak jak mama pisze szacunek Agnieszko to sie należy każdemu!
ja już mam dosyć bo prubowałam i prosiła mnie i mama i zapmarta ale dziewczyny same widzicie.... bez sensu :///
a po co ja mam sie denerwowac i wy przy okazji? tym bardziej że o was nie chodzi.

żegnam was
w razie czego piszcie śmiało na pw lub na nk.
pozdrawiam mocno mocno
i na pewno bede do was zaglądała bo już się związałam z większością.
:***
paaa

mamo cieszę się że wreszcie się wyspałaś

kingo piękne zdjęcie
łabędzie są piękne i do końca życia z jednym partnerem a jak jeden umrze to drugi z tęsknoty tez umiera

hehe ubiegłas mnie :-D

moje typy bo zapomniałam

dla dziewczynki Andżelika a dla chłopca Gabryś

Kinga no chyba se jaja robisz zostawisz nas teraz 3 dni przed testem :-D:-D:-D a my tu kciuki będziemy trzymać i umrzemy z ciekawości ani mi się waż ;-)
Dogadacie się z Aga przecież jakas pierdoła was nie moze poróżnić - kochane moje

Ostatnia edycja:
Mnie się podobała Laura, Oliwia, Julia, Lenka, Maja... Wszystkie te imiona po kolei i z każdego zrezygnowałam, bo po kolei każde z nich stawało się "modne", naokoło rodziły się dziesiątki Julii, mam dwie 5 letnie kuzynki - Laurę i Oliwię, Lena i Maja teraz właśnie przypuszczają "inwazję" na porodówki... ;-)

Znam kilka Ilonek, i są to bardzo fajne dziewczyny o dobrych sercach, stąd mój pomysł.:-) Podobają mi się jeszcze Bianka, Inga, Natasza... Ale na żadne G. się nie zgodził :-( Dla chłopca bym chciała najbardziej Igor, w drugiej kolejności Filip lub Florian... Ale zgadnijcie co na to mój...?:sorry2:;-)

Lena i Maja teraz właśnie przypuszczają "inwazję" na porodówki... ;-)

Może w UK;-) u nas juz od kilku lat jest zatrzęsienie Mai :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak wybierałam imie dla córci znałam tylko 1 Maje dorosłą do tego a teraz co druga to Maja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć Wam WSZYSTKIM!!!

TROCHĘ mnie nie było, brak nastroju, weny, dobrego humoru, i nadal go nie mam, ale brak mi Was. dlatego wlazlam. Boziu Ty mój, a co tu za afery??? :-( na prawde wielka szkoda Kinga że uciekasz :-(
Kinga zdjęcie jest prześliczne!!!!:-)
my wczoraj wybraliśmy się nad Odrę chciałam kilka zdjęć porobić, pięknie się slonko przebijało przez chmury... ale osiołki nie zauważyły, że bateria jest rozładowana i nici z robienia fotek :-(

Ostatnia edycja:
Kinga piękne to zdjęcie:-)

To i ja mam coś dla Was, coś słodkiego, uroczego...eh same zobaczcie:tak:

image002.jpgimage001.jpgimage003.jpgimage004.jpgimage005.jpg

reklama
Kinga no chyba se jaja robisz zostawisz nas teraz 3 dni przed testem :-D:-D:-D a my tu kciuki będziemy trzymać i umrzemy z ciekawości ani mi się waż ;-)
Dogadacie się z Aga przecież jakas pierdoła was nie moze poróżnić - kochane moje

DOKŁADNIE!!! Nie zostawiaj nas, Kinga, tutaj każdy jest ważny, nie ma "równych i równiejszych"... :tak: Zależy nam na tym, żebyś się dalej udzielała, pisała z nami... Każda z nas ma inny charakter, temperament, inne sprawy na głowie i inne doświadczenia ale tak naprawdę siła nasza tkwi w tej mieszance. Wszystkie pomagamy sobie nawzajem, służymy radą, rozśmieszamy kiedy łapią smutki... Nie rezygnuj z nas tak łatwo! Są dni lepsze i gorsze, każdemu może się palnąć coś głupiego albo jakaś myśl może być odebrana w innym kierunku niż jej zamysł...

Zostań z nami...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry