- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
u mnie tez tak bylo od poczatku-uczylam samodzielności od najmniejszych spraw do wiekszych i jest si
Marantha - no to ja robiłam całkowicie na odwrót, Mati nie jest nauczony noszenia na rękach, wiszenia na nodze i pilnowania mnie w ubikacji. Teraz potrafi się sam sobą długo zajmować.
MARAN- bardzo wspolczuje przejść z Alicja:-(najwazniejsze ,ze wszystko sie dobrze skonczylo
u mnie z imionami na ta chwile to synek:Marcel,Filip,Lukasz-no i Zuzi Ryszard
córkaola,Marysia
ide robic naleśniki bo Zuza mnie męczy od rana,ze chce nalesniczki bo mama takie pyszne robi.....;-)
S
Sol
Gość
U mnie są podwójne imiona w całej rodzinie - dlatego Karola ma jedno i drugie też będzie miało jedno - albo Mikołaj albo Amelia - zobaczymy co będzie Druga miała być Kornelia ale mi przeszło
Spadam po dziecię do przedszkola
-Lorelain-
Fanka BB :)
U mnie są podwójne imiona w całej rodzinie - dlatego Karola ma jedno i drugie też będzie miało jedno - albo Mikołaj albo Amelia - zobaczymy co będzie Druga miała być Kornelia ale mi przeszło
uuuuu zaczęło u mnie nieźle grzmieć
a wiesz, że Amelia oznacza" bez nogi" ?
Mi znaczenie skutecznie obrzydziło to imię
Mi się dla chłopca nie podobają miękkie imiona, bo tak trochę gejowsko mi się kojarzą
B
bunia87
Gość
uuuuu zaczęło u mnie nieźle grzmieć
a wiesz, że Amelia oznacza" bez nogi" ?
Mi znaczenie skutecznie obrzydziło to imię
Mi się dla chłopca nie podobają miękkie imiona, bo tak trochę gejowsko mi się kojarzą
to ja muszę koledze powiedzieć co znaczy Amelia bo jego narzeczona za wszelką cenę próbuje mu to wybić z głowy, bo jej się nie podoba, a jego nawet argument że papier toaletowy i chusteczki higieniczne nazywają się AMELIA nie ruszył może znaczenie go ruszy
reklama
moninia24
Zaciekawiona BB
hej kochane Mnie podobaja sie imiona dla dziewczynek: Hanna, Vanessa, a dla chlopczyka Maximilian, Cyprian, Xavier.niestety dzis mam zly humor, bo kolezanka namowila mnie bym zrobila test dzisiaj, mimo, ze 5 dni jeszczre nio i wyszlo negatywnie, wiec mam dolkapociesza mnie mysl, ze moze bylo za wczesnie....a to wszystko przez to, ze tescik lezal w szufladzie.....grrrrrrrrrrrr, pozdrawiam
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: