reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie jakoś tak nie było nigdy podwójnych imion... W całej rodzinie nie ma ani jednej osoby:(

reklama

Marantha
- no to ja robiłam całkowicie na odwrót, Mati nie jest nauczony noszenia na rękach, wiszenia na nodze i pilnowania mnie w ubikacji. Teraz potrafi się sam sobą długo zajmować.
u mnie tez tak bylo od poczatku-uczylam samodzielności od najmniejszych spraw do wiekszych i jest si:tak:

MARAN- bardzo wspolczuje przejść z Alicja:-(najwazniejsze ,ze wszystko sie dobrze skonczylo:tak:

u mnie z imionami na ta chwile to synek:Marcel,Filip,Lukasz-no i Zuzi Ryszard:-D
córka:pola,Marysia

ide robic naleśniki bo Zuza mnie męczy od rana,ze chce nalesniczki bo mama takie pyszne robi.....;-)

U mnie są podwójne imiona w całej rodzinie - dlatego Karola ma jedno i drugie też będzie miało jedno - albo Mikołaj albo Amelia - zobaczymy co będzie :-p Druga miała być Kornelia ale mi przeszło :-p

Spadam po dziecię do przedszkola :-D

Cześć wszystkim:-):-)

zapmarta- GRATULUJĘ!!!

Bibinka- tak, posprzątali Maciusiowi:tak::tak:

Nie dam rady nadrobić, więc zapytam czy poza Zapmartą ktoś jeszcze zafasolkował:sorry:

sergeevna mi sie podoba Marita, Natasza i Milena a dla chłopca Feliks i Sasza ... Aha i Antonina jeszcze ...

U mnie są podwójne imiona w całej rodzinie - dlatego Karola ma jedno i drugie też będzie miało jedno - albo Mikołaj albo Amelia - zobaczymy co będzie :-p Druga miała być Kornelia ale mi przeszło :-p

Spadam po dziecię do przedszkola :-D

uuuuu zaczęło u mnie nieźle grzmieć :dry:

a wiesz, że Amelia oznacza" bez nogi" ?
Mi znaczenie skutecznie obrzydziło to imię :sorry:

Mi się dla chłopca nie podobają miękkie imiona, bo tak trochę gejowsko mi się kojarzą :sorry::sorry::sorry:

uuuuu zaczęło u mnie nieźle grzmieć :dry:

a wiesz, że Amelia oznacza" bez nogi" ?
Mi znaczenie skutecznie obrzydziło to imię :sorry:

Mi się dla chłopca nie podobają miękkie imiona, bo tak trochę gejowsko mi się kojarzą :sorry::sorry::sorry:

to ja muszę koledze powiedzieć co znaczy Amelia :-p bo jego narzeczona za wszelką cenę próbuje mu to wybić z głowy, bo jej się nie podoba, a jego nawet argument że papier toaletowy i chusteczki higieniczne nazywają się AMELIA nie ruszył :-p może znaczenie go ruszy

reklama
hej kochane:) Mnie podobaja sie imiona dla dziewczynek: Hanna, Vanessa, a dla chlopczyka Maximilian, Cyprian, Xavier.niestety dzis mam zly humor, bo kolezanka namowila mnie bym zrobila test dzisiaj, mimo, ze 5 dni jeszczre nio i wyszlo negatywnie, wiec mam dolka:(pociesza mnie mysl, ze moze bylo za wczesnie....a to wszystko przez to, ze tescik lezal w szufladzie.....grrrrrrrrrrrr, pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry