- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
K
Kinga85
Gość
AGNIESZKA- a o co chodzi z tym ze niektore osoby sa zalosne i brak wychowania
tu pewnie agnieszce chodziło znowu o mnie...
oto sytuacja z innego wąteczku gdzie się udzielam już od bardzo dawna:
Witam dziewczyny i życzę miłego dnia
Przesyłam wam słoneczko aby w końcu zrobiło się u was cieplutko
Pozdrawiam
potem ja akurat pisałam:
u nas słonka nie potrzeba bo mamy swoje!!! jest pięknie i cieło już wczoraj było cieplutko i wszyscy chodziili na krótki rękaw
Dziś ruszamy niedługo na plac zabaw nad jezioro bedzie fajnie na pewno a po zabawie zabieram synka na lody do restauracji!
Pozdrawiam was
i na to miła koleżanka odpisała mi tak:
...ten post Ciebie nie dotyczył ooo!!!
nie rozumiem takiego zachowania...
rozsyła słoneczka dla dziewczyn z wątku no nie? No ale ja zawsze jestem tu pomijana przez age.
tyle..
mama wiesz już przynajmniej o co chodziło.
My już wróciliśmy niedawno
fajnie było
Filip sie wybiegał spotkałam kolezankę w ciąży nałapałam wiec fluidków sporo
które i wam rozsyłam
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~
łapcie :-)
Miłego popołudnia
ja biore się za obiad
B
bunia87
Gość
My już wróciliśmy niedawno
fajnie było
Filip sie wybiegał spotkałam kolezankę w ciąży nałapałam wiec fluidków sporo
które i wam rozsyłam
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~
łapcie :-)
Miłego popołudnia
ja biore się za obiad
ja bardzo chętnie łapię jak ktoś jeszcze ma to niech daje- skompletuję sobie, schowam do szuflady i wyciągnę na czas boboseksów
iwonka2b
Fanka BB :)
witam ponownie u mnie nadal słońce siedzę nad prospektywną analizą finansową bleeeeeeeee
monia_55 witaj
momo wyspłaś się dziś??
sol marta bb jak się czujecie nasze kochane ciężarówki??
sergevna ja imiona mam od bardzo dawna wybrane i dla chłopcyka i dla dziewczynki lubię imiona z brzmieniem bo iwona to takie suche
agnieszko jak tam humorek lepszy?? pewnie tak skoro mieszkanko wczoraj wysprzątałaś :-) a udało się coś fajnego sfotografować???
nagaaplmo i jak już zaczełaś brać castangus??? ja właśnie już miesiąc biorę
iwonko kingo bunia ewcia lorelain marylko maran pysia moniko i całą resztę oj jak nas dużo jest witajcie :-)
monia_55 witaj
momo wyspłaś się dziś??
sol marta bb jak się czujecie nasze kochane ciężarówki??
sergevna ja imiona mam od bardzo dawna wybrane i dla chłopcyka i dla dziewczynki lubię imiona z brzmieniem bo iwona to takie suche
agnieszko jak tam humorek lepszy?? pewnie tak skoro mieszkanko wczoraj wysprzątałaś :-) a udało się coś fajnego sfotografować???
nagaaplmo i jak już zaczełaś brać castangus??? ja właśnie już miesiąc biorę
iwonko kingo bunia ewcia lorelain marylko maran pysia moniko i całą resztę oj jak nas dużo jest witajcie :-)
Ostatnia edycja:
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Cześć
Trochę sobie poczytałam Wasz wątek i chciałabym dołączyć Staramy się o dzidzię już jakiś czas i jak narazie nie wychodzi... Chcialabym móc z kims o tym czasem podagać a nikt lepiej nie zrozumie niż osoby w podobnej sytacji...
Powiedzcie mi jak sobie radzicie z kolejnymi niepowodzeniami, przeplatanymi z ciążami przyjaciólek??
ja radziłam sobie ok do momentu jak sie dowiedziałam jakie mnie czekaja problemy ale z dnia na dzień jest coraz lepiej licze na Clo
Hej Dziewczynki przepraszam że się odłączyłam od dyskusji tak nagle, ale musiałam pranie wstawić i ogarnąć chociaż trochę mieszkanie, później jeszcze rozmowę na skype miałam i na sam koniec się dowiedziałam, że jednak nie idę dzisiaj do pracy i siedzę w domu... Szlag człowieka może trafić...
bunia87 - zdrowe podejście do oglądania "filmikow" przez naszych mężczyzn.. Nie dalej jak w zeszłym tyg korzystałam z komputera mojego (czego zbyt często nie robię) i musiałam znaleźć coś w historii... Zgadnijcie, co znalazłam przy okazji... Heh... I co zrobiłam?.. AWANTURĘ! Pod hasłem: dlaczego mnie nie zawołałeś, obejrzałabym z Tobą!... Zaczął się śmiać i obiecał, że następnym razem zawoła...
heh podoba mi się twoje podejście ;-)
mama my dostawaliśmy Zinnat często i powiem ci że pomagała elegancko także mam nadzieję ze i twoim dzieciaczkom pomoże szybciutko
maran współczuje przeżyc z Alusią :-(
momo wyspłaś się dziś??
a co to za nowy użytkownik
Ostatnia edycja:
I
Iwonka25
Gość
To i ja łapie fluidki dziękować
Jeśli chodzi o drugie imiona to ja mam Anna, hehe nawet wiem po kim, zszokujecie się Mój ojciec miał kiedyś narzeczoną Anię - jego wielka pierwsza miłość, i strasznie błagał mamę abym tak miała na imię, ale mama nie zgadzała się, więc ojciec dał mi tak na drugie....
Mój dziadek z kolei, chciał abym się nazywała Pola
Mi strasznie podoba się imię dla dziewczynki Lenka, i tak chciałabym aby nazywała się w przyszłości moja córeczka:-) Dla chłopca może Alan, Radek.....
Jeśli chodzi o drugie imiona to ja mam Anna, hehe nawet wiem po kim, zszokujecie się Mój ojciec miał kiedyś narzeczoną Anię - jego wielka pierwsza miłość, i strasznie błagał mamę abym tak miała na imię, ale mama nie zgadzała się, więc ojciec dał mi tak na drugie....
Mój dziadek z kolei, chciał abym się nazywała Pola
Mi strasznie podoba się imię dla dziewczynki Lenka, i tak chciałabym aby nazywała się w przyszłości moja córeczka:-) Dla chłopca może Alan, Radek.....
iwonka2b
Fanka BB :)
ale jestem roztrzepana zapomniałam napsiać moje imiona
Aleks, Maksymilian, Dorian, Wiktoria, Gabriela, Laura, Julia
Aleks, Maksymilian, Dorian, Wiktoria, Gabriela, Laura, Julia
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
KINGA,AGNIESZKA- Kobiety drogie....
ja nie wiem o co koman i czemu tak sie traktujecie-na zamkniętym piękne Wasze zdjecia ze wspolnego spotkania a tu proszena forum kazdy ma prawo byc i nikogo nie wyrzucimy z naszego wątkunie ma takiej opcji-nie musimy sie tu wszystkie kochac i uwielbiac ale szacunek do drugiej osoby i grzeczność to mysle kazdemu sie należydlatego kochane moje MATKA POLKA apeluje o te dwie rzeczy bo naprawde fajna mamy tu tamosferke i nie chcialabym aby to sie zmienilo.mam nadzieje,ze inne lejdis tez wyraza swoja opinie.ja nie omijam zadnej osoby,a napewno nie celowo-czasem jest tyle postow ze moze sie zdarzy,ale nikogo celowo nie zauważam.piszemy tu sobie o roznych roznosciach i niech tak zostanie!!
SORBUS- tez licze.ze Zinnat pomoze bo 3 antybiotyku Jej nie dam
IWONKA2B- dzis jestem mega wyspana
KINGA- piekne zdjecie-super ujecie!!!!!!!!!
ja nie wiem o co koman i czemu tak sie traktujecie-na zamkniętym piękne Wasze zdjecia ze wspolnego spotkania a tu proszena forum kazdy ma prawo byc i nikogo nie wyrzucimy z naszego wątkunie ma takiej opcji-nie musimy sie tu wszystkie kochac i uwielbiac ale szacunek do drugiej osoby i grzeczność to mysle kazdemu sie należydlatego kochane moje MATKA POLKA apeluje o te dwie rzeczy bo naprawde fajna mamy tu tamosferke i nie chcialabym aby to sie zmienilo.mam nadzieje,ze inne lejdis tez wyraza swoja opinie.ja nie omijam zadnej osoby,a napewno nie celowo-czasem jest tyle postow ze moze sie zdarzy,ale nikogo celowo nie zauważam.piszemy tu sobie o roznych roznosciach i niech tak zostanie!!
SORBUS- tez licze.ze Zinnat pomoze bo 3 antybiotyku Jej nie dam
IWONKA2B- dzis jestem mega wyspana
KINGA- piekne zdjecie-super ujecie!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: