reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja imionka pisałam ostatnio :)))
Mikołaj, Michał, Milena i Maja

reklama
AGNIESZKA- a o co chodzi z tym ze niektore osoby sa zalosne i brak wychowania:confused::confused:

tu pewnie agnieszce chodziło znowu o mnie...

oto sytuacja z innego wąteczku gdzie się udzielam już od bardzo dawna:

Witam dziewczyny i życzę miłego dnia:)
Przesyłam wam słoneczko aby w końcu zrobiło się u was cieplutko :tak:
386.gif

Pozdrawiam :)

potem ja akurat pisałam:

u nas słonka nie potrzeba bo mamy swoje!!! jest pięknie i cieło :) już wczoraj było cieplutko i wszyscy chodziili na krótki rękaw:tak:
Dziś ruszamy niedługo na plac zabaw nad jezioro:) bedzie fajnie na pewno a po zabawie zabieram synka na lody do restauracji! :)

Pozdrawiam was

i na to miła koleżanka odpisała mi tak:

...ten post Ciebie nie dotyczył ooo!!!

:sorry2:nie rozumiem takiego zachowania...
rozsyła słoneczka dla dziewczyn z wątku no nie? No ale ja zawsze jestem tu pomijana przez age.
tyle..

mama wiesz już przynajmniej o co chodziło.

My już wróciliśmy niedawno
fajnie było:)
Filip sie wybiegał spotkałam kolezankę w ciąży nałapałam wiec fluidków sporo
które i wam rozsyłam ;)
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~
łapcie :-)

Miłego popołudnia
ja biore się za obiad :tak:

My już wróciliśmy niedawno
fajnie było:)
Filip sie wybiegał spotkałam kolezankę w ciąży nałapałam wiec fluidków sporo
które i wam rozsyłam ;)
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~
łapcie :-)

Miłego popołudnia
ja biore się za obiad :tak:

ja bardzo chętnie łapię :-D jak ktoś jeszcze ma to niech daje- skompletuję sobie, schowam do szuflady i wyciągnę na czas boboseksów :-D

witam ponownie u mnie nadal słońce siedzę nad prospektywną analizą finansową bleeeeeeeee
monia_55 witaj
momo wyspłaś się dziś??
sol marta bb jak się czujecie nasze kochane ciężarówki??
sergevna ja imiona mam od bardzo dawna wybrane i dla chłopcyka i dla dziewczynki lubię imiona z brzmieniem bo iwona to takie suche
agnieszko jak tam humorek lepszy?? pewnie tak skoro mieszkanko wczoraj wysprzątałaś :-) a udało się coś fajnego sfotografować???
nagaaplmo i jak już zaczełaś brać castangus??? ja właśnie już miesiąc biorę
iwonko kingo bunia ewcia lorelain marylko maran pysia moniko i całą resztę oj jak nas dużo jest :) witajcie :-)

Ostatnia edycja:
Cześć:)
Trochę sobie poczytałam Wasz wątek i chciałabym dołączyć:) Staramy się o dzidzię już jakiś czas i jak narazie nie wychodzi... Chcialabym móc z kims o tym czasem podagać a nikt lepiej nie zrozumie niż osoby w podobnej sytacji...

Powiedzcie mi jak sobie radzicie z kolejnymi niepowodzeniami, przeplatanymi z ciążami przyjaciólek??

ja radziłam sobie ok do momentu jak sie dowiedziałam jakie mnie czekaja problemy ale z dnia na dzień jest coraz lepiej licze na Clo

Hej Dziewczynki przepraszam że się odłączyłam od dyskusji tak nagle, ale musiałam pranie wstawić i ogarnąć chociaż trochę mieszkanie, później jeszcze rozmowę na skype miałam i na sam koniec się dowiedziałam, że jednak nie idę dzisiaj do pracy i siedzę w domu... Szlag człowieka może trafić...

bunia87 - zdrowe podejście do oglądania "filmikow" przez naszych mężczyzn.. Nie dalej jak w zeszłym tyg korzystałam z komputera mojego (czego zbyt często nie robię) i musiałam znaleźć coś w historii... Zgadnijcie, co znalazłam przy okazji... Heh... I co zrobiłam?.. AWANTURĘ! Pod hasłem: dlaczego mnie nie zawołałeś, obejrzałabym z Tobą!... Zaczął się śmiać i obiecał, że następnym razem zawoła...

heh podoba mi się twoje podejście ;-)

mama my dostawaliśmy Zinnat często i powiem ci że pomagała elegancko także mam nadzieję ze i twoim dzieciaczkom pomoże szybciutko

maran współczuje przeżyc z Alusią :-(

momo wyspłaś się dziś??

a co to za nowy użytkownik :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
To i ja łapie fluidki :-D:-D:-D dziękować:tak:

Jeśli chodzi o drugie imiona to ja mam Anna, hehe nawet wiem po kim, zszokujecie się:-p Mój ojciec miał kiedyś narzeczoną Anię - jego wielka pierwsza miłość, i strasznie błagał mamę abym tak miała na imię, ale mama nie zgadzała się, więc ojciec dał mi tak na drugie....
Mój dziadek z kolei, chciał abym się nazywała Pola:tak:

Mi strasznie podoba się imię dla dziewczynki Lenka, i tak chciałabym aby nazywała się w przyszłości moja córeczka:-) Dla chłopca może Alan, Radek.....

jsorbek ja włąśnie zaczynam jutro clo:) I tez bardzo licze że pomoże:)

ale jestem roztrzepana zapomniałam napsiać moje imiona:zawstydzona/y:
Aleks, Maksymilian, Dorian, Wiktoria, Gabriela, Laura, Julia

Ostatnia edycja:
reklama
KINGA,AGNIESZKA- Kobiety drogie....
ja nie wiem o co koman i czemu tak sie traktujecie-na zamkniętym piękne Wasze zdjecia ze wspolnego spotkania a tu prosze:sorry2:na forum kazdy ma prawo byc i nikogo nie wyrzucimy z naszego wątku:no:nie ma takiej opcji-nie musimy sie tu wszystkie kochac i uwielbiac ale szacunek do drugiej osoby i grzeczność to mysle kazdemu sie należy:tak:dlatego kochane moje MATKA POLKA apeluje o te dwie rzeczy bo naprawde fajna mamy tu tamosferke i nie chcialabym aby to sie zmienilo.mam nadzieje,ze inne lejdis tez wyraza swoja opinie.ja nie omijam zadnej osoby,a napewno nie celowo-czasem jest tyle postow ze moze sie zdarzy,ale nikogo celowo nie zauważam.piszemy tu sobie o roznych roznosciach i niech tak zostanie!!

SORBUS- tez licze.ze Zinnat pomoze bo 3 antybiotyku Jej nie dam:no:
IWONKA2B- dzis jestem mega wyspana:happy2:

KINGA- piekne zdjecie-super ujecie!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry