reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIA55- wejdz w ustawieni potem w edytuj sygnature i tam wklej bb code ,zatwierdz zmiany i gotowe:tak:
dziewczyny moze Kinga uslyszy wolania
SERGEEVNA- dobrze napisane:tak::tak:

SORBUS-dasz rade ,my tu powspieramy,potrzymamy za reke i bedzie si!!

jak patrze na twój optymistyczny suwaczek to tez tak myslę

Poza tym wasz optymizm mi sie udziela - wszystkich was takie jesteście pozytywnie nastawione do tego że aż radość bierze za serducho

reklama
Dziękuję za wyjaśneinia. Zobaczymy czy cosik się pojawi:)

Ogólnei widzę że tu bardzo optymistycznie:) No i dobrze! tego mi teraz trzeba. Nawet jeśli poczytami popisze tylko czasem:)

Jsorbek. Tak 4 d.c to jeszcze @ przynajmniej u mnie. Ale tak ginek kazał to biorę:) A u Ciebie który d.c?

Dziękuję za wyjaśneinia. Zobaczymy czy cosik się pojawi:)

Ogólnei widzę że tu bardzo optymistycznie:) No i dobrze! tego mi teraz trzeba. Nawet jeśli poczytami popisze tylko czasem:)

Jsorbek. Tak 4 d.c to jeszcze @ przynajmniej u mnie. Ale tak ginek kazał to biorę:) A u Ciebie który d.c?

monia ja nie mam w ogóle @ zatrzymał mi sie po tabletkach anty - moje wnetrze ze się tak wyraże :-D wygląda jakby było tuz po okresie - trzeba go wziąć za bety i przywołać do porządku :wściekła/y:- teraz biorę estrogen jak zadziała i błona mi sie powiekszy to dostane cos na złyszczenie czyli dostane @ i potem dopiero Clo - do środy biore estrogen a potem do gina i zobaczymy

mloda dziękuję że pytasz lepiej ale humor powoli ucieka w siną dal bo słońce mi własnie zanika i pewnie zaraz bedzie padać:wściekła/y:
jeść mi się nie chce i brzuszek boli jak by zaraz miała byc wstrętna @:-(
no mój dziś wraca więc chociaż już sama nie będę

sorbek miłego dnia :-)

Iwonka zachowaj słonko w sercu:-) a humor Ci nie odejdzie. To wyściskaj swojego jak wróci.
Mama nie dobrze z tatem, ma nieoperacyjnego guza, czekamy na wyniki czy zlosliwy, ale biorąc pod uwagę fakt, ze tak się czuje jak się czuje, że dużo schudł to może nie być ciekawie:-:)-( smutno mi i żal, jestem zła a raczej jakby otumaniona, zaskoczona, mam wrażenie ze to sie nie dzieje...

monia ja nie mam w ogóle @ zatrzymał mi sie po tabletkach anty - moje wnetrze ze się tak wyraże :-D wygląda jakby było tuz po okresie - trzeba go wziąć za bety i przywołać do porządku :wściekła/y:- teraz biorę estrogen jak zadziała i błona mi sie powiekszy to dostane cos na złyszczenie czyli dostane @ i potem dopiero Clo - do środy biore estrogen a potem do gina i zobaczymy
SORBUŚ- ale dzialasz i to najwazniejsze!!!!!!mileg dnia:tak:

KINGA-czekamy!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

reklama
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jakie wy milutkie jesteście!!!!!!!! :***************
okok zostanę!
Przede wszystkim dziękuję tobie mama i zapmarta! mama tobie za te smsy a marta tobie za pw :)

macie rację.....!
Zostanę tu tylko i wyłącznie dla tych które mnie tu chcą ;)

a teraz musze isc bo obiad mamy zaraz
i potem jedziemy do teściów troche mały wbiega sie w ogrodzie:)
zdjecia mam jeszcze...dodam jak wroce oki?
buziaki
i do pozniej

dziekuje wam..

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry