- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
KINGA- jestes tu??????;-);-);-)wracaj i pokaz co tam jeszcze ciekawego sfotografowalas
B
bunia87
Gość
Kinga piękne to zdjęcie:-)
To i ja mam coś dla Was, coś słodkiego, uroczego...eh same zobaczcie
Zobacz załącznik 248028Zobacz załącznik 248029Zobacz załącznik 248030Zobacz załącznik 248031Zobacz załącznik 248032
ja też chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee takiego!!!!!!! słodziak
KINGA ja delikatna nie bedę. do tyłka nakopię!!! kto to widział!!!??? zostałaś przegłosowana!!!
iwonka2b
Fanka BB :)
iwonko jaki śliczny słodki i w ogóle gdzie go znalazłaś????
nie ma co się kłócić dziewczyny ciepło zaczyna się robić słonko na niebie po co sobie psujecie humorki
kinga no właśnie masz testować ze mną a teraz uciekasz popieram dziewczyny
mloda witaj
nie ma co się kłócić dziewczyny ciepło zaczyna się robić słonko na niebie po co sobie psujecie humorki
kinga no właśnie masz testować ze mną a teraz uciekasz popieram dziewczyny
mloda witaj
Kurcze muszę sie przyzwyczaic do tempa... Niezłe jesteście.
Iwonka Jeżyk jest poprostu przesłodki!!! Twój??
Kinga łabędzie też fajniutkie Bardzo fajne ujęcie
J sorbek ja mam clo od 4dc, standardowo 5 dni i potem monitoring. Nie mam jednego jajowodu więc jest trudniej ale mam nadzieję że odpowiedni jajnik weźmie się wkońcu do pracy!!
Ponawiam pytanie jak tu suwaczek dodać i wogóle podpis na stałe??
J sorbek ja mam clo od 4dc, standardowo 5 dni i potem monitoring. Nie mam jednego jajowodu więc jest trudniej ale mam nadzieję że odpowiedni jajnik weźmie się wkońcu do pracy!!
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Kurcze muszę sie przyzwyczaic do tempa... Niezłe jesteście.
4dc to jeszcze okres wtedy jest tak ?? czyli gdyby było ok i zadziałał estrogen to najdalej za tydzien zaczełabym Clo - o Boziu mam nadzieje ze wypali wszystko
Monia trzeba wejśc w ustawienia - prawy górny róg i w edycje sygnaturki tam wkleja sie adres suwaczka taki co sie zaczyna od URL
I
Iwonka25
Gość
Nie dziewczynki, to nie mój jeżyk, dostałam od znajomej e-maila, który jest tak na prawdę skierowany do kierowców, aby uważali na te cudeńka Ale normalnie wycałowałabym tego słodziaka
Kinga przyłączam się do dziewczyn, zostań z nami:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) i nigdzie nie uciekaj... ;-)
Kinga przyłączam się do dziewczyn, zostań z nami:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) i nigdzie nie uciekaj... ;-)
-Lorelain-
Fanka BB :)
Monia - musisz wejść na ustawienia i tam zmiana sygnatury czy cos takiego, wklejasz kod
Kod uzyskasz po naciśnięciu na jakich nas suwaczek i sobie go ustawisz.
Kod uzyskasz po naciśnięciu na jakich nas suwaczek i sobie go ustawisz.
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Nie dziewczynki, to nie mój jeżyk, dostałam od znajomej e-maila, który jest tak na prawdę skierowany do kierowców, aby uważali na te cudeńka Ale normalnie wycałowałabym tego słodziaka
tak fajnie łapkami prosi zeby uważać kochany
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONIA55- wejdz w ustawieni potem w edytuj sygnature i tam wklej bb code ,zatwierdz zmiany i gotowe
dziewczyny moze Kinga uslyszy wolania
SERGEEVNA- dobrze napisane
SORBUS-dasz rade ,my tu powspieramy,potrzymamy za reke i bedzie si!!
dziewczyny moze Kinga uslyszy wolania
SERGEEVNA- dobrze napisane
SORBUS-dasz rade ,my tu powspieramy,potrzymamy za reke i bedzie si!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: