reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwonka cudny jeżyk - ale słodziak

ja zaraz mykam do domciu - dzisiaj Majcia śpi u babci a my sobie z mężem winko siorbniemy - korzystam póki mogę bo już nie długo będzie fasolka nie :tak:

reklama
iwonko jaki śliczny słodki i w ogóle gdzie go znalazłaś????

nie ma co się kłócić dziewczyny ciepło zaczyna się robić słonko na niebie po co sobie psujecie humorki

kinga no właśnie masz testować ze mną a teraz uciekasz popieram dziewczyny :-p

mloda witaj

Kurcze muszę sie przyzwyczaic do tempa... Niezłe jesteście.

Iwonka Jeżyk jest poprostu przesłodki!!! Twój??

Kinga łabędzie też fajniutkie:) Bardzo fajne ujęcie:)

J sorbek ja mam clo od 4dc, standardowo 5 dni i potem monitoring. Nie mam jednego jajowodu więc jest trudniej ale mam nadzieję że odpowiedni jajnik weźmie się wkońcu do pracy!!

Ponawiam pytanie jak tu suwaczek dodać i wogóle podpis na stałe??

Kurcze muszę sie przyzwyczaic do tempa... Niezłe jesteście.

Iwonka Jeżyk jest poprostu przesłodki!!! Twój??

Kinga łabędzie też fajniutkie:) Bardzo fajne ujęcie:)

J sorbek ja mam clo od 4dc, standardowo 5 dni i potem monitoring. Nie mam jednego jajowodu więc jest trudniej ale mam nadzieję że odpowiedni jajnik weźmie się wkońcu do pracy!!

Ponawiam pytanie jak tu suwaczek dodać i wogóle podpis na stałe??

4dc to jeszcze okres wtedy jest tak ?? czyli gdyby było ok i zadziałał estrogen to najdalej za tydzien zaczełabym Clo - o Boziu mam nadzieje ze wypali wszystko :szok::tak::tak::tak:

Monia trzeba wejśc w ustawienia - prawy górny róg i w edycje sygnaturki tam wkleja sie adres suwaczka taki co sie zaczyna od URL

Nie dziewczynki, to nie mój jeżyk, dostałam od znajomej e-maila, który jest tak na prawdę skierowany do kierowców, aby uważali na te cudeńka:tak: Ale normalnie wycałowałabym tego słodziaka:sorry2:

Kinga przyłączam się do dziewczyn, zostań z nami:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) i nigdzie nie uciekaj... ;-)

Monia - musisz wejść na ustawienia i tam zmiana sygnatury czy cos takiego, wklejasz kod
Kod uzyskasz po naciśnięciu na jakich nas suwaczek i sobie go ustawisz.

Nie dziewczynki, to nie mój jeżyk, dostałam od znajomej e-maila, który jest tak na prawdę skierowany do kierowców, aby uważali na te cudeńka:tak: Ale normalnie wycałowałabym tego słodziaka:sorry2:

Kinga przyłączam się do dziewczyn, zostań z nami:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) i nigdzie nie uciekaj... ;-)

tak fajnie łapkami prosi zeby uważać kochany

reklama
MONIA55- wejdz w ustawieni potem w edytuj sygnature i tam wklej bb code ,zatwierdz zmiany i gotowe:tak:
dziewczyny moze Kinga uslyszy wolania
SERGEEVNA- dobrze napisane:tak::tak:

SORBUS-dasz rade ,my tu powspieramy,potrzymamy za reke i bedzie si!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry