reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
idę robić naleśniki bo nie mam na jutro obiadu, a stać przy garach mi się nie chce...

test mam, tylko ja rano jestem nieprzytomna jak wstaję i mogę nie skumać czaczy. Pewnie zrobię go na spokojnie w pracy, no chyba, że rano będę pamiętać.Bo ja dziewczyny ledwo wstaję..., dziś miałam pobudki co 1,5 h i nie wiem jak zwlokłam się z łóżka rano, a co dopiero jeszcze włączyć myślenie

Ostatnia edycja:
reklama
zapmarta i ja tez chce nalesnika chociaz połówke please... marta bedzie fasolka czuje, ze bedzie... mdli CIE wiec... bedzie...:tak::tak::tak:

witam wieczornie. Ja czekam aż mąż wróci z piwnicy i jakiegoś filma obejrzymy. Zrobiłam pyszne drineczki i chipsy są, także wieczór filmowy we dwoje się kroi. Buziaki dla wszystkich i do napisania. Jutro zajrzę rano kto testował i jak wyniki, bo już nie mogę się doczekać aż będzie coraz więcej ciężarówek. Nie piszcie za dużo żebym nadrobiła i nie zapomniała co mam komu napisać :D:D

papatki miłego wieczorku!!!

MARGOLCIA-HMMMM milego wieczorku;-);-)udanego:tak:przyjemnego:tak:i zeby sie skończyl.....:cool2:

ZAPMARTA- no to wspolczuje tak czestych pobudek,oj wspolczuje:sorry2:tak czy tak jak zrobisz test to my tu na bb jestesmy i czekamy na wiesci i z calego serca zycze dzis lepszej nocki a jutro pozytywnego testu:tak::tak::tak:

ja wlasnie otworzylam chipsy i piwko z sokiem wisniowym-robie patologie-ojca nie ma a matka bedzie napruta:-D:-D:-D

MAMA - no paranoja jakaś z Tą pogodą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ulewy-powódź, trąba powietrzna a na podhalu śnieg:szok::szok: To jest jakaś masakra:no::no::no:

BB77 - a czemu Ci nie pozawala? Przecież ciąża nie przeszkadza w prowadzeniu auta;-)
ZAPMARTA - hejka:-) no to trzymam kciuki:tak::tak:

Witam Dziewczyny, ale ten wątek u Was wrze:-) Nie było mnie chwile a tu już nie moge nadąrzyc:-)
Jaka u Was pogoda?? Straszne te powodzie a ma być jeszcze gorzej :-( U mnie w warszawie dzisiaj sucho, ale Wisła wysoko strasznie:shocked2:
Musze sie Wam pochwalic ze coraz czesciej rozmawiamy z Misiem, ze chyba juz w pazdzierniku zaczniemy starania:-D Tak bardzo bym chciała.
Mimo wszystko zaczelam brac juz kwas foliowy, powiedzcie mi czy to nie za wczesnie?
Przesylam buziaki i pozdrawiam!!

mama TY chipsy i piwko a zapmarta nalesniki a ja... ja mam diete a tak bym juz zjadła to co i WY ;(
NIKA NO STRASZNA TA POGODA...

reklama
agnieszka - trochę to mało powiedziane . miałam cieżki dzień i nie bardzo miałam ochotę z nim wdawać się w większą dyskusję , może to dla tego tak reaguje bo jakieś no już dwa lata jest jak byłam w ciąży i wtedy poroniłam miałam wypadek uderzył we mnie facet na zjeżdzie z mostu wpasował się przede mnie na pas w tym momencie zapaliło się czerwone światło facet zahamował z miejsca a ciężarówka za mną ledwo mnie ominęła ( facet wjechał na wolnobieżny pas przy drodze ) kierowca ciężarówki był jedynym świadkiem wypadku wina była tego gościa co wymusił wjazd na drogę . dodam że jechałam wolno bo tam było ograniczenie i znałam drogę wiedziałam że zawsze tak policja stoi .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry