reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ELLETH - hejka wieczorkiem:-) no niech sobie odpoczywa:tak:
MAMA - a ty dziś dostałaś@ a ja wczoraj;-)
IWONKA - to ciepła herbatka z cytrynką:-);-)

czesc IWONKA2B- ja wlasnie wyszlam z pod prysznica i jest mi cieplutko,wiec moze Ty tez skocz sie rozgrzać :)) zgaga mowisz???a Ty testujesz we wtorek?? pozdrawiam!!

NIKA- ty ja dzis dostalam @ 3,5 dnia po odstawieniu hormonów....czyli zaczynamy razem cykl?? :))))a ile dni trwa Twoj cykl???ja mialam regularnie co 28 a teraz mam miedzy 25 a 28 -nie wiem czemu sie tak porobilo??

Ostatnia edycja:
MARAN- a co Ty jesz na tej diecie???podziwiam za wytrwalość!!

mama kurcze głównie mięsko: drób lub chudą wołowine troche ryb. jogurty głównie naturalne co 5 dni warzywa z mięsem... i tak już od kwietnia więc chce mi sie chleba , jakichś weglowodanów... owoców... czegoś innego ogólnie...
nika ja na diecie bom gruba baba jest :) i tak sobie myśle, że taraz tak o ta dietę zabiegam a jak będzie fasolka to znowu przytyje i diete szlag trafi bo dla fasolki trzeba będzie odżywiać się bardziej racjonalnie a nie głownie białko i co 5 dni warzywka...

Ala spi mnie czeka prasowanie, ale nie chce mi sie jak ch o l e r a i tak każdego wieczora wole z Wami siedzieć a sterta do prasowania mi rośnie...

Ostatnia edycja:
no zgaga ale tylko wieczorem 3 dzień no ale to pewnie po tych ciastkach bo nie mogę się im oprzeć, w ogóle tyle słodkiego jem że szok:zawstydzona/y: d..sko mi znów urośnie dziś zjadłam nawet pierogi z serem polane jogurtem owoce lesne, co ja nie lubie pierogów serem bleeeeeee

no juz była pod prysznicem ale nic nie pomogło :-(
mamo tak jak testuję we wtorek
nika herbatka juz jest niestety cytrynki brak

Ostatnia edycja:
MAMA - po odstawieniu tabsów mam 30-dniowe cykle:tak: Więc będziesz testowała pierwsza:-p:-p

MARAN -a czym zastapilas chleb???ciemnym pieczywem??? nie jeszc tez ryzu i makaronów...kurcze sporo nie jesz:sorry2:a widac chociaz efekty od tego kwietnia;-)

IWONKA- no to powodzenia w testowaniu-caly czas kciuki zaciśnięte:tak:

NIKA- NIE BEDE TAKA-poczekam na Ciebie z testowaniem-wiesz-razem razniej :))

Ostatnia edycja:
mamo dziękuję bardzo, ale nie napalam się bo nie czuję że jestem,( poprzednio poprostu wiedziałam) ale co ma być to będzie:-)
ja Tobie też życzę owocnych staranek :) i za 28 dni pięknych 2 kresek :-);-)
i oczywiście nika Tobie też :-)
trzymam kciuki &&&&&&&

reklama
mama, dobrze jutro testuję. Już postanowione, odezwę się jutro jak dotrę do pracy.

a teraz śmigam babeczki spać, bo ledwo na oczy patrzę.

Iwonka trzymam kciuki za ciebie, bo ty następna po nas będziesz. Super, już nie mogę się doczekać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry