reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oooo Sol dobrze , że jesteś ! ;) Słuchaj , mam pytanko odnośnie tego regulaminu :D Bo nie wiem co przeskrobałam ;/ Jeśli naprawdę coś nabroiłam , to w pełni nie świadomie. Z góry przepraszam bo pierwszy raz korzystam z takiego czegoś jak forum:)

Regulamin punkt 3! :-D

asiuasiu - a gdzie masz suwaczek ciążowy? Ja o czymś nie wiem?

Jeny nadrobić was nie idzie. Ja nawet nie włączam wiadomości -wolę nie patrzeć. Dopada mnie huśtawka nastrojów, zaraz sobie chyba pójdę pod prysznic i się odstresuję od tego biegania co chwila do łazienki bo sikam jak kot z chorym pęcherzem :dry:

reklama
halo dziewczynki :* chcialam wam powiedziec ze bylam wczoraj w szpitalu i dzis znow musialam jechac w zwiazku z tymi uplawami bo juz byly bardzo mocne i bolal mnie brzuch i widzialam moja dzidzie serduszko piekne bilo ma 5 mm ale ja niestety mam jakas cyste a przyczyn tego krwawego czegos nie znaleziono :(
Asiu tak mi przykro że znalazłaś się w szpitalu :(
Czy wszystko jest ok?
aga gdzie to słonko???dziś znów w pracy nie byłaś?
Nie dziś także nie byłam,przestój w pracy mam i nie wiem na jak długo:-/

A co do powodzi to dziś czytałam co działo się w 1997 roku(powódź)i minęło dobre 3 lata,nic się nie nauczyli,nawet przez te 3 lata porządnych wałów nie zbudowali bo "niby" nie ma to kasy ale teraz podczas tej powodzi 2010 kasy idzie dwa razy więcej niż by wydali na zbudowanie wałów...o taka polityka polska do d*** a ludzi szkoda to fakt.

Ostatnia edycja:
Chleb i tak jest już pieruńsko drogi :dry:
Jak jeszcze podrożeje, to chyba przestane go kupować :szok:

Ja sobie ide nalać piwko z sokiem. Mati dokończy oglądać Małosie i buziki to go zabieram do wanny :happy2:

ahhh Solll :) Słusznie :p dzięki :) Nie wiedziałam . Obecuję poprawę :))))) Buziaki mUaaa ;) A teraz idziemy na spacerek z naszym pieskiem - Czarusiem :)

:-) cześć kochane dziś u mnie troszkę słonko wyszło ,ale jakieś ciemne chmury znów nadciągają ,, moja córcia trochę lepiej wszystkim bardzo dziękuję ,

:-D dziś to było trochę płaczu trochę radości mój kochany mąż wkurzył mnie na potęgę nie pozwala mi jeździć autkiem , no i afera gotowa nie odzywam się do niego :wściekła/y: , poszedł na noc do pracy i cześć .

traktuje mnie jak swoich przestępców , próbuje mi w domu stworzyć cele :-D zamkniętą na wszystkie zamki .. :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D dziś to było trochę płaczu trochę radości mój kochany mąż wkurzył mnie na potęgę nie pozwala mi jeździć autkiem , no i afera gotowa nie odzywam się do niego :wściekła/y: , poszedł na noc do pracy i cześć .

traktuje mnie jak swoich przestępców , próbuje mi w domu stworzyć cele :-D zamkniętą na wszystkie zamki .. :wściekła/y:

...a to nie ładnie nie nie a próbowałaś z nim rozmawiać?

reklama
ja się żegnam :-D muszę małżykowi oddać kompa, bo się domaga i musi sobie pograć :-p co za dzieciak. to pewnie do jutra dziewuszki.

i jeszcze raz napiszę że trzymam kciuki za testujące jutro &&&&&&&& cmoki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry