reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MISIA- witaj,nie na kwas foliowy jest zawsze dobry czas-takze bierz bo zawsze to swiadomosc ze cos sie robi dla dzidzi:tak::tak:

NIKA- efekt cieplarniany i wszystko naraz...gdzies slyszalam odnosnie tego wulkanu na Sycylii,ze podobno jak jest taka sytuacja to nie bedzie lata:sorry2::no:jak kilka lat temu tak bylo z wulkanem to na pogodzie tez to sie "odbilo":wściekła/y:

AGNIESZKA- poloz Alana i wracaj-moje chrapia od 20,00 :))

reklama
MISIA- witaj,nie na kwas foliowy jest zawsze dobry czas-takze bierz bo zawsze to swiadomosc ze cos sie robi dla dzidzi:tak::tak:

NIKA- efekt cieplarniany i wszystko naraz...gdzies slyszalam odnosnie tego wulkanu na Sycylii,ze podobno jak jest taka sytuacja to nie bedzie lata:sorry2::no:jak kilka lat temu tak bylo z wulkanem to na pogodzie tez to sie "odbilo":wściekła/y:

AGNIESZKA- poloz Alana i wracaj-moje chrapia od 20,00 :))

mama - nie kracz o tym lecie ja już wczasy mam zarezerwowane , no i poza pogodą to tylko wybory mojego męża mogą zatrzymać .

Też tak słyszałam, ze w tysiąc osiemset któryms byly wybuchy wulkanu ale wieksze i przez cale 3 miesiace padal deszcz i nie bylo lata... Podobno czerwiec i lipiec ma byc lipny, ale sierpien za to do 40 stopni!!!:-D

bb77- Slonko ja nie kracze-mnie nagla krew zalewa jak slysze takie info:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a z tym wypadkiem to teraz troche Twojego męża rozumiem....

MARAN- a co Ty jesz na tej diecie???podziwiam za wytrwalość!!

mama -ja też go rozumnie tylko szlag mnie trafia przecież ja teraz nie pracuję siedzę w domu i tylko po zakupy albo do siostry pojadę , mam blisko na pieszo to jakieś 30 minut , ale mi się nie chce czasem . :-D, nie chce myśleć co będzie w pażdzierniku jak wrócę do szkoły on chyba zwariuje albo będzie ze mną jeżdził :-D,

BB77 - no to teraz rozumiem twojego męża:tak:
MISIA - oby, bo w sierpniu jadę na urlop;-)
MARAN a czemu to jesteś na diecie? jeśli mogę spytać oczywiście;-)

u mnie leje...

jutro dam znać. Mam nadzieję, że Wisieńka się nie obrazi, ale ja naprawdę mam mdłości, które mnie męczą cały dzień dziś, bez żadnej przerwy (pomaga jedynie nażarcie się na maxa). Cykle mam regularne, więc chyba już nie ma na co czekać dziewczynki...

ciasto zrobione idę smażyć, wlecę jak będę się kładła, a wy nie piszcie za dużo, bo dam po łapkach.

BB77 no ciężka sytuacja, bo rozumiem Twoje powody i męża. :-)
Moj już śpi a ja przeglądam allegro.

Byłam wczoraj na szmatkach i oglądałam cudne ciuszki dla maluchów, niektóre nówki markowe. Ech ledwo się powstrzymałam, zeby nie kupić, a teraz idę oglądać co mają na all ;-)

reklama
ELLETH- witam Cie wieczorkiem:tak:a co ten Twoj tak wczesnie padl??;-)

ZAPMARTA- mysle,ze sie Wisieńka nie obrazi-jutro Ty a w sobote Ona-musicie nam dawkowac emocje a pozniej we wtorek 3 laseczki-oj super:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry