reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was po dlugiej nieobecnosci:zawstydzona/y:
Troszke mnie nie bylo ale zamieszanie przed swietami,pozniej komputer wylaczony a teraz wykorzystujemy z synkiem ze maz w domu i wraca do pracy dopiero po nowym roku:-D
U mnie w koncu wszystko wrocilo do normy.Swieta minely nam w bardzo milej atmosferze.Prezenty byly trafione wiec kazdy byl szczesliwy.Najbardziej chyba synek ktory az skakal z radosci jak rozpakowywal:-D Teraz az dziwne dla mnie i meza ze caly dzien potrafi siedziec w swoim pokoju i bawic sie zabawkami:szok:
Ja niestety nadal sie martwie bo minal juz prawie miesiac odkad poronilam a nadal krwawie.Dzisiaj ide zrobic sobie termin do lekarza i zobacze co mi powie:sorry2:Niestety pewnie bede czekac kolejny tydzien zanim mnie przyjmie:wściekła/y:Pozniej jedziemy wszyscy odwiedzic kolezanke ktora dwa dni przed wigilia urodzila coreczke:tak:Pozniej poczytam co tam u was sie dzieje ale bedzie ciezko was nadrobic bo widze sporo stron do przeczytania:sorry2:

Witam nowe mamusie:tak:

reklama
margolcia - ja też nie mam pracy, w dodatku studiuje na kierunku na którym nie daje sobie rady, ale mimo to nie zrezygnuję z planów o dziecku! To moje największe marzenie i jestem zdania, że trzeba marzenia realizować i na pewno sie jakoś ułoży jak będę szczęśliwa :)
Znaczy, wiem że dziecko to odpowiedzialność itp. itd. ale jak bym miała patrzeć że teraz szkoła, potem praca, potem to, tamto to bym chyba nigdy sie nie zdecydowała na ciążę...

Agnieszka i Sol
- dodałyście mi pewności siebie :D też młodziutko urodziłyście i wszystko się ułożyło, więc u mnie też tak będzie :)

Kama83 - fajnie, że święta udane były i że synek zadowolony - to chyba najważniejsze ;)
A co do krwawienia to bardzo współczuję :( oby udało sie szybko dostać do lekarza, żeby coś poradził :)

A ja się przeziębiłam! a najgorsze, że ostatnio przecież dbałam o siebie i nie zmarzłam, więc nie wiem czemu :( i jeszcze jak poszalałam w dni płodne, to nie chcę brać silnych leków aż nie dostanę @...

Dziewczyny głowa do góry,nie ma co się martwić na przyszłość.Najpierw trzeba poserduszkować,zdrowo przenosić przez 9 miesięcy dzieciątko,urodzić i wtedy zacząć dalej żyć ale już z małym człowiekiem który potrzebuje rodziców najbardziej.Wszystko będzie dobrze :-)

Kama fajnie że Święta udane,prezenty trafione i korzystaj,korzystaj kochana z obecności męża w domu :-)

lovely zdrówka życzę :tak:
Ja do teraz walczę z bólem gardła,mam nadzieję że do 3 stycznia minie bo nie mam zamiaru wrócić do pracy chora :baffled:

miłego dnia!

agnieszka.kk - staram się myśleć cały czas pozytywnie :) ogólnie do wielu spraw w życiu podchodzę z dystansem ale jeśli chodzi o dziecko to się nastawiam, że wszystko będzie dobrze :)
I dla Ciebie również zdrówka :*

lovely - a co studiujesz? I czy dziennie czy zaocznie? Bo chyba mało jest kierunków na których jest ciężko.

agnieszka, lovely
- zdrówka - ja też się męczę z przeziębieniem już drugi miesiąc :-p

Wracam do mojego sprawozdania ze statystyki.

witam mamusie po dlugiej przerwie :)
jak wam minely swieta? my w niedziele wrocilismy z PL, super bylo

kama : nie martw sie na zapas, pewnie to nic powaznego
a co do twojej kolezanki: to urodzila tego smaego dnia co ja, tylko rok temu
22 grudnia swietowalismy rodzinnie pierwsze urodzinki leopoldka :)
pozdrawiam wszystkie mamusie i staraczki
ps. ja nie wiem czy wytrwam w oczekiwaniu jeszcze rok do rozpoczevcia staran...

Podniosłyście mnie na duchu, dziewczyny :)
A ja dzisiaj kupiłam folik :) Jeszcze 4-5 miesięcy do starań, ale pomalutku chciałabym zacząć się przygotowywać. A w styczniu wizyta u gina :) Ciekawe, czy te nasze plany się sprawdzą... :-)

Dziewczyny pomalutku a z sukcesem :happy2:
Wszystko w swoim czasie.
Ja z mężem też już myślimy o kolejnym bobasie ale czekamy aż Alan pójdzie do szkoły.Więc starania musielibyśmy zacząć jakoś w wakacje albo po...zobaczymy co z tego wyjdzie :tak::-)

lovely -
agnieszka, lovely[/B] - zdrówka - ja też się męczę z przeziębieniem już drugi miesiąc :-p

drugi miesiąć :szok: współczuję!
Ja męczę się drugi tydzień z gardłem i mam już dość ale z dnia na dzień jest co raz lepiej na szczęście :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sol - filologię angielską :/ i tyle o ile nie mam problemów z językiem to dobija mnie literatura, językoznawstwo itp :/

josephine - do czerwca to nie rok tylko pół, więc dasz jakoś radę ;)

agatkia - ja też zamierzam odwiedzić niedługo ginekologa a folik łykam już jakiś czas :)

agnieszka.kk - a jak Alan z angielskim? uczyliście go? w domu pewno po polsku rozmawiacie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry