- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
agnieszka aaaaaa. już wszystko rozumiem. człowiek się uczy całe życie
dokładnie
A Ja wtedy będę musiała pracować na nocki no chyba że zaciążę to będę siedziała w domku i korzystała z uroku macierzyństwa :-)
tygryskowa
Fanka BB :)
Hehehe no właśnie Jaki ten "ogród" mały :*
Ale się uśmiałam
iwonko, no to super:-) A powiedz mi jaki test będziesz robić, chodzi mi o nazwę? Ja mam Acon Bobo test i Quick vie chyba
mama05
prrrryy szaaaalona :))
STOKROTKA- dziekuje Ci to bardzo mileaz sie zarumienilampodzialajcieO mama wróciła Jak miło , )))) Wiesz co mama , masz pozytywne fluidy , jak tylko się pojawiasz to się tak tu rodzinnie robi ))) zrobię tak jak mówisz podziałamy dzis
PAULA- dobranoc slonko i spij dobrze:-)dziewczynki ja ide sie kapac a jutro do pracy na 8 wiec juz mowie wam wszystkim DOBRANOC:-) kolorowych snow i zmykam
SORBUŚ- wszystko sie uda najwazniejsze zeby zaczac leczenie a Ty zacznieszslonko,ja jak bylam u ginek w lutym to uslyszalam ze moj organizm od srodka(jajniki)wyglada jakby dochodzil do menopauzy-prawy jajnik juz dawno nie produkuje pecherzykow i nie bedzie-czyli....menopauza i w lewym mam marne pojedyńcze male pecherzyki,dlatego teraz bralam hormony i wiem ze ciezko bedzie mi zajsc,ale jestem tu z Wami bo nie poddam sie bez walki i moje haslo-nie wiem czy slyszalas-NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY-prosze sobie powtarzac ,pilnowac wizyt u ginek.przyjmowac leki i bedzie si;-)mama Ci to mowi...Agnieszka rozumiem to dobrze że ok i oby się zdarzyło wcześniej - zbadaj się zbadaj ja zaniedbałąm i widzisz jaki efekt
A jak do szkoły przecież ma 3 lata
mama po Clo to jeszcze trochę mam nadzieje ze w ogóle uda sie @ wywoałać te hormony co mam przepisuje się przy menopauzie
agnieszka.kk
agnieszko szybko kształcenie tam się zaczyna
mam takie wrażenie że trochę okradają dzieci z dzieciństwa, tak szybko do szkoły, obowiązki itd itp
Iwonka Ja myślę tak samo.Jak dla mnie to za szybko zdecydowanie za szybko.Jak sobie pomyślę że mój malec będzie szedł z plecakiem na plecach i w mundurku do szkoły to aż ciarki przechodzą.
No ale może to i dobrze są plusy i minusy...sama już nie wiem co o tym myśleć.Mąż powtarza że będziemy zastanawiać się nad tym jak przyjdzie czas szkoły i może ma racje...
^margolcia^
sorbek to co? brniemy dalej do przodu z uśmiechem i chęcią do działania??!! mamy przecież swoje cele i marzenia i do nich trzeba dążyć!!
agnieszka na pewno uda sie zaciążyć . Bociana pięknego znalazłaś, kapusta też pewnie super, wiec nie może być inaczej. Ja dzisiaj tu czary jakieś odprawię żeby się działo dobrze!!! abra kadabra!!!!
agnieszka na pewno uda sie zaciążyć . Bociana pięknego znalazłaś, kapusta też pewnie super, wiec nie może być inaczej. Ja dzisiaj tu czary jakieś odprawię żeby się działo dobrze!!! abra kadabra!!!!
Stookrotka
Zaangażowana w BB
Mama nie masz za co dziękować )) to sama prawda była
iwonka2b
jeżynko zaraz zaraz już szukam polecały tu dziewczyny sikający test (strumieniowy) pink test
to może przed zrobieniem testu zgadamy się na gg?? będzie mi raźniej bo sama to się boję
agnieszko no fakt nie ma co na zapas się martwić i zastanawiać, ale dzieci w tym wieku powinny żyć beztrosko ale cóż nic nie poradzimy
a może mu się spodoba w szkole
znów mam zgagę chyba ciastek nie mogę jeść
to może przed zrobieniem testu zgadamy się na gg?? będzie mi raźniej bo sama to się boję
agnieszko no fakt nie ma co na zapas się martwić i zastanawiać, ale dzieci w tym wieku powinny żyć beztrosko ale cóż nic nie poradzimy
a może mu się spodoba w szkole
znów mam zgagę chyba ciastek nie mogę jeść
Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
No dobra kochana to zaczaruj mnie dziś a niech mnie...a co a może to czas już...
Mój M ostatnio podczas przytulanek tak bardzo chciał więc może to kolejny znak...hmmm
Aguś kula mała pożera telefony dobre
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
AGUS KULA- dobrze slonko,przeprosiny przyjete-ja pamietliwa nie jstem tyle,ze myslalam,ze nr pomylilamale skoro Emilka pozarla to na zdrowiea nowego tel Jej nie dawaj-te nowe sa ciezkostrawne;-)dobrze ,ze z budowa do przodu:-)i wlatuj chocby wieczorkiemi poczekamy az zaczniesz staranie i bedziemy Cie wspieraly
STOKROTKA;-):-)
IWONKA- UMAWIAJCIE SIE I TESTUJCIE ,ALE PROSZE NAS POINFORMOWAC O WYNIKU
WISIEŃKA- a czy u Was z Zapmarta termin testowania ustalony;-)???
STOKROTKA;-):-)
IWONKA- UMAWIAJCIE SIE I TESTUJCIE ,ALE PROSZE NAS POINFORMOWAC O WYNIKU
WISIEŃKA- a czy u Was z Zapmarta termin testowania ustalony;-)???
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: