reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka rozumiem to dobrze że ok i oby się zdarzyło wcześniej - zbadaj się zbadaj ja zaniedbałąm i widzisz jaki efekt
A jak do szkoły przecież ma 3 lata :szok:

mama po Clo to jeszcze trochę mam nadzieje ze w ogóle uda sie @ wywoałać te hormony co mam przepisuje się przy menopauzie :szok::zawstydzona/y:

Mieszkam niedaleko katowic.

agnieszka to już takie duże dziecię masz że do szkoły idzie, co za zdolniacha!! Ja rozumiem że chodzi o przedszkole, a to się UK inaczej nazywa?

A dokałdnie bo ja mieszkam 45 km od Katowic :)

Ostatnia edycja:
reklama
jsorbek nie martw się. zobaczysz i Tobie uda się z ciążą. A tak po Clo będzie większa szansa. Będzie miała Maja rodzeństwo!! Dzisiaj chyba taki dzień na małe smutki jest.
Przytulam mocno wszystkie!!! Znowu mi optymizm wrócił!! Będzie tak jak jest zapisane, a nic się nie dzieje bez przyczyny.

agnieszka to już takie duże dziecię masz że do szkoły idzie, co za zdolniacha!! Ja rozumiem że chodzi o przedszkole, a to się UK inaczej nazywa?

W UK dzieci idą do szkoły od lat 4 a mój Alan 1go stycznia 2011 skończy już 4 lata więc jak będzie miał 4 i pół roku(za rok)to pójdzie do szkoły:))
Zajęcia odbywają się tu od 8.30 do 15.15 wiadomo pierwsze zajęcia są w formie zabawy i nauki ale z biegiem czasu przekształci się to w normalną naukę.
A do przedszkola to Alan chodzi już ponad 2 lata prywatne oczywiście i chodzić będzie jeszcze do końca roku na pewno:)

SORBUŚ- kochana bedzie dobrze:tak:a ja bralam Clo przy Domisiu-bralam hormony tak jak teraz i po odstawieniu dzialaismy przez 3 m-ce ale ciazy nie bylo i dostalam Clo i po pierwszym cyklu zaszlam-takze glowa do gory,piers do przodu i marsz do apteki po Clo:tak::-D:-D:-D

AGU KULA,AGUS KULA.....hmmmm a kto to jest:sorry2::sorry2:........babo jedna Ty!!;-):-)zagladaj do nas bo zastanawiamy sie co u Ciebie:tak:sma'ka wyslalam i co...cisza-nunu;-)a ASIUASIU1 jest w ciazy:tak:jak budowa???ja zaczynam za kilka dni-ha,ha w końcu:-D:-D:-D:-D

WISIEŃKA to znaczy ,ze wziąl maszynke elektryczna do strzyżenia wlosów i obciąl sie na 3 mm:tak:;-)

STOKROTKA- owulka jest na zakrecie-DZIALAJCIE!!!!!:tak::tak::tak::tak:
Cześć Mamo!!! No właśnie za tego SMS'a chciałam Cię przeprosić:zawstydzona/y: za to że nie odpisałam:zawstydzona/y: Ale myślę że mam dobre wytłumaczenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Moja Emi pożera telefony!!! wykończyła już 3. Najpierw mój zaraz po tym jak dostałam esa od Ciebie a potem już ani esa ani numeru... Potem kolejne 2 stare takie co były i w których karte wkładałam. A tak sprawdałam i patrzymam żeby zdala od niej leżały ale chwila nie uwagi i już ma w łapkach a teraz to już wogóle nic nie pomaga bo wszędze jej pełno i już sobie sam weżmie co chce... Jutro ma mi przyjść nowiutki tel i napewno jej już go nie dam:tak: No tak czy siak bardzo przepraszam że nie odpisałam i że nie zajrzałam wcześniej na BB:zawstydzona/y: O widzisz Asia w ciąży ale fajnie:-) Udało jej się tak jak planowała czyli szybciutko. Super!! No a za Ciebie trzymam kciuki żeby się udało za pierwszym podejściem!!! Miałam zacząć Tobą razem ale jak narazie jeszcze się wszczymam pare miesięcy chyba że moja silna wola zrobi się słaba i wykożystam Tomka hehe A na budowie wszystko OK jak narazie prace stoją i czekają na nas:-)

reklama
agnieszko szybko kształcenie tam się zaczyna
mam takie wrażenie że trochę okradają dzieci z dzieciństwa, tak szybko do szkoły, obowiązki itd itp

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry