reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka jestem za przedszkolem, mądrym przedszkolem ale wolałabym żeby system szkolny był taki jak miał Maciek . Klasa 0 i 7 lat w 1. Szkoda mi maluchów:-(
Mi też by taki system odpowiadał ale nie ma co narzekać i tak wolę żyć w UK niż w Pl bynajmniej na razie:)
aguś może to znak... no bo jak w sumie możesz to może jakiś spontan?? :> skoro mąż nie ma nic przeciwko, a Ty takie bocianisko wynalazłaś. To normalnie znaki się Ciebie trzymają!!!! heheh czary maryyyy
Mój M bardzo chce Ja z resztą też.Jesteśmy zdecydowani ale najpierw kontrolne badania bo chcę być spokojna i mieć czyste sumienie.Muszę wiedzieć że wszystko jest dobrze aby móc zapewnić fasolce wszystko czego będzie potrzebowała :tak:

reklama
sorbek no dobra dzisiaj jeszcze możesz słuchać smętów. Ale jutro już koniec i do roboty hasło mamy powinno być naszym przewodnim !!!!

wisieńka ja bardzo chętnie posłucham rad na temat szukania pracy.na priv podam maila

dzisiaj taryfa ulgowa - nie spodziewałam się, ale co nas nie zabije to nas wzmocni nie :tak:

agnieszko no to masz mądrego synka :) no pewnie że mu się przyda,
ja nie lubie humanistycznych przedmiotów, więc języków też nie :p

wisienko no mam nadzieję że będziemy mieć 2 wielkie krechy :)

mamo oczywiście że poinformuję :) nawet nie ma innej opcji :)
IWONKA- Ty WIESZ-...kciuki zacisniete:tak:musi sie udac;-)jak nie teraz to w nastepnym cyklu,ale musi.......
genialne i tego się będę trzymać :tak::-)
SORBUŚ- trzymaj sie tego i nie spoczniej w dzialaniu;-)teraz z lekami a potem z przytulankami:tak: a jak bedziesz miala dola to Ci bede pisala moje haslo i od razu Ci sie przypomni dzisiejsz rozmowe:tak::happy2:
WISIEŃKA- no dokladnie tylko spuścis z oka....moj Tom tez najlepiej sie czuje w krotkich-bardzo-ach te chlopy-jesni nosza dregy a nasi opyleja sie na 3:-D:-D:-D:-D

kochane moje z ciezkim sercem sie pozegnam bo padam a nie wiem jak bedzie wygladala dzisiejsza nocka,wiec ide spac- KARALUCHY i do jutra z kawką.

Aga pewnie, że się przyda - moja Majka w Polsce mieszka a liczy po angielsku lepiej niż po polsku :-D
a poradzi sobie na pewno nie martw się
Dziękuję :)
No tak śmiejcie się śmiejcie!!! Ale tak jest.:-D Wszystko idzie do buzi a ślinki tyle że szok:-D
Dobra ja już lecę :-( Miłej nocki i do jutra pa:**
Dobranoc Aguśka i zaglądaj częściej:))

mama dzięki :-)

ja też idę spac kochane - buziaki i dziękuję za to że jesteście - bez was nie dałabym rady

kolorowych mama i sorbek

ja dzisiaj chyba długo nie zasnę, na razie zaglądam na bb, ale jakbym przestała pisać to znaczy że padłam na pyszczek i ślinię klawiaturę :D:D

mama sorbus snów jakich pragniecie
agnieszka pewnie, ze tak skoro jest wam tam dobrze, mam wielu znajomych w Uk i ci mądrzejsi i poukładani świetnie sobie radzą. Nie wiem czy to kwestia rozgarnięcia czy szczęścia. Mi w Pl jest dobrze ale niw wykluczam takiej mozliwości gdyby tu było niepewnie. trzeba próbować polepszyć sobie zycie. Cieszę się, ze jesteście szczęsliwi, to najwazniejsze
iwonka no moja droga ty bedziesz mieć 8 krech na 4 testach

reklama
aguś może to znak... no bo jak w sumie możesz to może jakiś spontan?? :> skoro mąż nie ma nic przeciwko, a Ty takie bocianisko wynalazłaś. To normalnie znaki się Ciebie trzymają!!!! heheh czary maryyyy
Tak tak spontan jak najbardziej na miejscu:-) Bo czasami organizm wcześniej wie czego nam trzeba lub kiedy jest dobry czas na coś niż my same....:-D Ale też pasuje mieć wszystko posprawdzane przed żeby potem nie pluć sobie w brodę... Gdyby wizyta u gina była odfajkowana to byśmy już działali ale tak to prze te wulkany trochę się odwlecze a po CC wolałabym mieć jego zgodę tym bardziej że marzy mi sie Siłami Natury...

mama edytowałam spójrz w górę.
agus moja córka jeśli będzie córka też bedzie Emilia, po mojej mamie
iwonka jak mój wyjdzie to twój też
margolcia podaj a ja ci jutro opiszę co mówić a co nie i co oni najczęściej pytają itp.
No Emilka to ładne imię:-D u nas jest po babci Mojego T
Dobranoc:***

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry