reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY-prosze sobie powtarzac ,pilnowac wizyt u ginek.przyjmowac leki i bedzie si:tak:;-)mama Ci to mowi...

genialne i tego się będę trzymać :tak::-)

margolcia
a jak pewnie,że dalej do przodu - mamy cel i on jest najważniejszy :tak:
trochę się teraz dołuję przy
Sorry Seems To Be The Hardest Word

ale jutro będzie lepiej ... mam nadzieję

Ostatnia edycja:
jejku człowiek sie tylko zamoczy a tu juz 5 stron gotowe, może wydamy z tego ksiązkę i bedziemy mieć kupę kasy:-p:-p:-p
A więc najpierw margolcia masz super szkołę, jesteś inteligentną kobietą i świetnie sobie poradzisz ze wszystkim. Będzie dzidziuś a pomysł na własny interes dojrzeje i zaowocuje. Praca się znajdzie, mam świetny pomysł na list motywacyjny po którym zapraszano mnie na każdą rozmowę, mogę ci cos podpwiedzieć jak będziesz maiła ochotę bo mieszkamy daleko od siebie i raczej się nie zdublujemy!:-):-):-)
jeżynka, iwonka ja mam pink test:-)
mama pol też to robi, na wesele udało mi sie uchować ze 3 cm, ale zaraz potem zrobił czystkę:-p
paula miłej nocki:-)
agnieszka jestem za przedszkolem, mądrym przedszkolem ale wolałabym żeby system szkolny był taki jak miał Maciek . Klasa 0 i 7 lat w 1. Szkoda mi maluchów:-(
mama przeciez ty miałas nam strusiom ustalić:-p:-p:-pA tak powaznie to jak myslisz??? Czwartek chyba za szybko, nie chcę się rozczarować:-)

Ostatnia edycja:
aguś może to znak... no bo jak w sumie możesz to może jakiś spontan?? :> skoro mąż nie ma nic przeciwko, a Ty takie bocianisko wynalazłaś. To normalnie znaki się Ciebie trzymają!!!! heheh czary maryyyy

agnieszko no fakt nie ma co na zapas się martwić i zastanawiać, ale dzieci w tym wieku powinny żyć beztrosko ale cóż nic nie poradzimy :(
a może mu się spodoba w szkole :)

Zobaczymy jak to będzie.W przedszkolu mu się bardzo podoba.Robi ogromne postępy jeśli chodzi o język,potrafi mnie zaskoczyć.
Ma swoich kolegów i koleżanki.Przynosi do domu piękne prace,mam już cały kartonik,zbieram i za parę lat mu pokarzę:)
W Pl ciotki i cała reszta dziwi się że Alan ma ponad 3 lata i mówi po polsku mniej niż inne dzieci,fakt ale jak młody zaczął mówić po angielsku to teściowa leciała do mnie abym przetłumaczyła.
Cieszę się że synek łapie dwa języki,przyda mu się to w życiu na pewno:)

sorbek no dobra dzisiaj jeszcze możesz słuchać smętów. Ale jutro już koniec i do roboty hasło mamy powinno być naszym przewodnim !!!!

wisieńka ja bardzo chętnie posłucham rad na temat szukania pracy.na priv podam maila

mama edytowałam spójrz w górę.
agus moja córka jeśli będzie córka też bedzie Emilia, po mojej mamie
iwonka jak mój wyjdzie to twój też
margolcia podaj a ja ci jutro opiszę co mówić a co nie i co oni najczęściej pytają itp.

Aga pewnie, że się przyda - moja Majka w Polsce mieszka a liczy po angielsku lepiej niż po polsku :-D
a poradzi sobie na pewno nie martw się

reklama
No tak śmiejcie się śmiejcie!!! Ale tak jest.:-D Wszystko idzie do buzi a ślinki tyle że szok:-D
Dobra ja już lecę :-( Miłej nocki i do jutra pa:**

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry