reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka dzięki za kciuki, przydadzą się:-)
iwonko super, tylko jest mały problem. Ja zaczynam nocki od poniedziałku w pracy więc mogę zatestować dopiero po pracy a to będzie gdzieś po 10 czasu polskiego:dry:

reklama
Jestem już :-(
Nie nadrobiłam wybaczcie ale dopiero co wróciłam bo się zjeżdziłam jeszcze za lekiem
Więc sprawa wygląda następująco wszystko w środku tam wygląda jakbym była dopiero po okresie - jakaś błona ( wybaczcie laika) nie rośnie mi w ogóle dostałam estrogen na wzrost tej błony czy jak to się nazywa potem dostanę następne na złuszczenie czyli na @ a potem Clo na owulacje bo wygląda na to że jej nie mam :(
Narazie jestem załamana, ale pocieszam się tym, że wiele z Was brało to Clo i pomogło - napiszcie mi proszę te które brały - mama wiem ze ty też - ile razy musiałyscie wziąć zeby zajść w ciąże

Co tam u Was jakieś nowinki ?? Potrzebuję pozytywnych wieści dziś
SORBUŚ- kochana bedzie dobrze:tak:a ja bralam Clo przy Domisiu-bralam hormony tak jak teraz i po odstawieniu dzialaismy przez 3 m-ce ale ciazy nie bylo i dostalam Clo i po pierwszym cyklu zaszlam-takze glowa do gory,piers do przodu i marsz do apteki po Clo:tak::-D:-D:-D
Cześć Dziewczynki:-) Dawno mnie nie było:zawstydzona/y: wiem moja wina przepraszam... ale jakoś tak czasu mało na wszystko a jak już coś się znajdzie to zanim przeczytam o czym piszecie to już tego czasu nie ma....:-(
Jak staranka dziewczynki?? Mama co u Ciebie??? Agnieszka Marylka, Asia, Josephine, Zapmarta????
Pozdrowienia:***
AGUS KULA,AGUS KULA.....hmmmm a kto to jest:sorry2::sorry2:........babo jedna Ty!!;-):-)zagladaj do nas bo zastanawiamy sie co u Ciebie:tak:sma'ka wyslalam i co...cisza-nunu;-)a ASIUASIU1 jest w ciazy:tak:jak budowa???ja zaczynam za kilka dni-ha,ha w końcu:-D:-D:-D:-D
jezynka pewnie nie wszytskim a potem mi głupio , ze o kims zapomniałam:baffled:
mama jutro juz pewnie będzie lepiej oby noc była spokojna, co to znzczy , ze tom się opyli 3????:-D:-D:-D:-D
WISIEŃKA to znaczy ,ze wziąl maszynke elektryczna do strzyżenia wlosów i obciąl sie na 3 mm:tak:;-)

SŁuchajcie dziewczynki , takie pytanie mam
Bo jak już wcześniej pisałam , - jakieś 2 dni temu miałam ten rozciągliwy , białkopodobny śluz. (Wg tych internetowych kalkulatorów owulacja przypada mi na jutro , ale dziewczyny tu pisały , że te kalkulatory nie są zbytnio wiarygodne ) No i wczoraj i przedwczoraj , ten rozciągliwy zniknął , a zastąpił go taki śliski , bardzo wodnisty śluz , a dziś znów mam ten rozciągliwy , nawet bardzo rozciągliwy , jak go sprawdzałam to rozciągnął się na jakieś 8 cm. I teraz już nie wiem . To jestem przed owulacją czy po? czy jak to się teraz liczy? Nic nie wiem .
STOKROTKA- owulka jest na zakrecie-DZIALAJCIE!!!!!:tak::tak::tak::tak:

PAULA85- fajnie ze wlecialas i trzymam kciuki-mocno!!!

Ostatnia edycja:
:-D:-D pewnie tak ;-)

Najważniejsze że urlop udany także spoko.
Cieszę się że córka rośnie nic tylko się cieszyć :tak:
Mój synek rośnie tak tak mądrala mały :tak:
Aguśka zaglądaj do nas częściej jak będziesz mogła:)mama się o Ciebie pyta...a właśnie gdzie jest nasza mama :confused:
Od dzisiaj już będę!!! Znajdę na Was czas wieczorkami:-) Mama jest taka Kochana:-) No właśnie gdzie ona jest??? Musze ją za coś przeprosić a jej nie ma...:-(

Agnieszka a coś nie tak że czekasz na wizytę u gina ??
Ja to sobie w bordę pluję ze nie posz.lam już dawno - bo to od tabletek podobno za długo brałam przyblokowałam się :-(

Nie no raczej myślę że wszystko będzie ok:)
My w planach mamy zacząć starania dopiero latem albo jesienią bo mały w kwietniu 2011 pójdzie do szkoły więc wtedy miałabym czas na zajęcie się drugą dzidzią.
A i przed oficjalnymi starankami chciałabym się najpierw zbadać ale tak dokładnie od a do z rozumiesz...
Tabletki odstawiła już 7 miesięcy temu aby oczyścić organizm,mało kiedy się zabezpieczamy,różnie bywa także wszystko może się zdarzyć :)

O mama wróciła :) Jak miło , :))))) Wiesz co mama , masz pozytywne fluidy , jak tylko się pojawiasz to się tak tu rodzinnie robi :)))) zrobię tak jak mówisz podziałamy dzis :)

dziewczynki ja ide sie kapac a jutro do pracy na 8 wiec juz mowie wam wszystkim DOBRANOC:-) kolorowych snow:happy2: i zmykam

Mieszkam niedaleko katowic.

agnieszka to już takie duże dziecię masz że do szkoły idzie, co za zdolniacha!! Ja rozumiem że chodzi o przedszkole, a to się UK inaczej nazywa?

Stokrotko, no to pięknie:-) Sąsiadkami jesteśmy więc:-) Ja na razie jestem poza Bydgoszczą, ale będę we wrześniu więc możemy się spotkać:-)

reklama
Jeżynko ale numer ;) Nie wiedziałam , że tak blisko siebie jesteśmy :D Napisz coś więcej , może się znamy???? Bardzo chętnie z tym spotkaniem :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry