reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a wogóle,to zgadnijcie co: w poniedziałek moja Ala w przedszkolu ma dzień mamy i taty,mówi 2 wierszyki,a ja mam radę w pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.i wiecie co,ja to przeczułam...pech mnie nie opuszcza:wściekła/y::wściekła/y:
kurcze no asz sie wściekam jakiego ty masz ostatnio pecha kurcze no czy zawsze musi byc pod górke ????????? ja zabraniam i koniec musi Ci się od teraz odkładac mui i juz a tak mówie - tak właśnie gada dojżała jedynaczka :):)

wiem Kochane, że znów będę marudzić, ale lipiec odpada ze starankami:sorry2:

a to dlatego, że gdyby a nóż udało nam się, to może to dla Was będzie dziwne, ale będę się bała jechać na jakiekolwiek wakacje w ciąży. Wiem, że ciąża to nie choroba, ale jednak wolę uważać...

A bardzo bym chciała pojechać na jakieś wakacje, ponieważ dwa lata temu nigdzie nie byliśmy, ponieważ zmieniłam pracę, rok temu wiadomo- ciąża zagrożona, potem szpital, za rok znów nie pojedziemy bo dzidzia będzie mieć ze 3 miesiące, no i dlatego chyba pozostanie ten sierpień
to działajcie na urlopie :)

reklama
bibinko nie dasz rady się zerwać z pracy?

nawet nie mam co pytać,dla mojej szefowej to żadne tłumaczenie,a jeszcze będzie miała satysfakcję,że nie moge pójść.taki to człowiek:wściekła/y::wściekła/y:.jedenej koleżance kiedys powiedziała,że albo bawi dziecko albo pracuje i koniec:wściekła/y:.

marylka kochana,oby Twoje "czary"się sprawdziły;)

ewcia mogłabym wziąć dzień na opiekę,zastanawiam się nad tym...ale tyle mnie nie było w pracy,że pewnie na drugi dzień wyląduję na dywaniku i znów mi nerwy zepsuje;(.fajnie,że znalazłaś dobrego lekarza,chociaż jest drogi,ale cóż się nie robi dla maluszka!współczuję,tak się napracowałaś,żeby Maciusiowi było ładnie.ludzie to nie mają wyobraźni;(.aż mnie trzęsie!!!dobrze,że zarządca taki miły

Ostatnia edycja:
witam wszystkie w kolejny deszczowy dzień
Idę nadrabiac co naskrobałyście od wczoraj.
Dzisiaj wieczór mam dla siebie , tv i bb :)

Czarujcie dziewczyny czarujcie - ja powoli wyprowadzam Karolę z tego kataru. Daję jej ten GripSTOP i powoli widzę poprawę - co prawda to jest ohydne ale jak trzeba to trzeba :tak: No i wapno dla zabicie smaku sprayu :-p

nawet nie mam co pytać,dla mojej szefowej to żadne tłumaczenie,a jeszcze będzie miała satysfakcję,że nie moge pójść.taki to człowiek:wściekła/y::wściekła/y:.jedenej koleżance kiedys powiedziała,że albo bawi dziecko albo pracuje i koniec:wściekła/y:.
bibinko co za wstrętne babsko z tej szefowej no :wściekła/y:
witam wszystkie w kolejny deszczowy dzień
Idę nadrabiac co naskrobałyście od wczoraj.
Dzisiaj wieczór mam dla siebie , tv i bb :)
Witaj!;-)

sol dobrze,że z małą lepiej:tak:
aga wstrętne to jest bardzo łagodne okreslenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hej margolcia:tak:

Czarujcie dziewczyny czarujcie - ja powoli wyprowadzam Karolę z tego kataru. Daję jej ten GripSTOP i powoli widzę poprawę - co prawda to jest ohydne ale jak trzeba to trzeba :tak: No i wapno dla zabicie smaku sprayu :-p
Karolinka też chora...oszsz nie dobrze,zdrówka życzę dla małej :)
aga wstrętne to jest bardzo łagodne okreslenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bibinko a może warto rozejrzeć się za innym zajęciem,inną pracą,myślałaś nad tym a do puki nie znajdziesz nowej pracy to spróbuj przesiedzieć tu gdzie jesteś...

Ni i chyba Dzidzia będzie z urlopu:tak::tak:

Bibinka- ale za co na dywaniku? Za dzień matki z dzieckiem??:szok:
Co jej do tego:confused: w końcu należy się taki dzień i ona nie powinna się interesować!!

aga szukam od paru lat,ale nie mam znajomości niestety:-(.z pracy nie zrezygnuję,bo nie bedzie z czego wyżyć:no:.u nas może jest w sumie z 15 szkół,a ja dojeżdżam 25 km,bo na miejscu nie znalazłam,jak się tu przeprowadzałam i tak zostało...

ewcia bo to takie babsko:wściekła/y:.juz raz kiedyś byłam za to na dywanie,nie uwierzyłabyś co mi naopowiadała,oczywiście się postawiłam.wiem,ze mogę,ale co mi nerwów napsuje,to jej radość:wściekła/y:.a jeszcze mam 2 w tym roku niewykorzystane

Ostatnia edycja:
reklama
aga szukam od paru lat,ale nie mam znajomości niestety:-(.z pracy nie zrezygnuję,bo nie bedzie z czego wyżyć:no:.u nas może jest w sumie z 15 szkół,a ja dojeżdżam 25 km,bo na miejscu nie znalazłam,jak się tu przeprowadzałam i tak zostało...

rozumiem mam jednak nadzieję że trafi Ci się praca z super szefową i że będziesz zadowolona :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry