reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BIBINKA-wlasnie ogladam teleexpres- 5 osób juz nie zyje przez te powodzie a od poniedzialku kolejne opady:wściekła/y::wściekła/y:ewakuowano szpital ale nie uslyszalam gdzie.....i wez teraz idz rodzic:shocked2:
a o bankach nie pomyslalam i nie wiem czy umialabym postawić:sorry2::sorry2:
MARYLKA- patrzylam na sklep jak bylas po wzmocnienie:tak:

EWCIA3004- witaj kochana:tak:;-)

maryla w handlu są lepsze i gorsze dni tak już jest niestety. zresztą ty wiesz.
a co do leżenia pod kocem to jasne że fajnie ale nie z tym choróbskiem :/

my z mężem dziś kupiliśmy dla synka już prezent na dzień dziecka :-)
minigolfa i ciastolinę :)

mam nadzieje że sie ucieszy tym bardziej że to chciał..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BIBINKA-wlasnie ogladam teleexpres- 5 osób juz nie zyje przez te powodzie a od poniedzialku kolejne opady:wściekła/y::wściekła/y:ewakuowano szpital ale nie uslyszalam gdzie.....i wez teraz idz rodzic:shocked2:
a o bankach nie pomyslalam i nie wiem czy umialabym postawić:sorry2::sorry2:
MARYLKA- patrzylam na sklep jak bylas po wzmocnienie:tak:

EWCIA3004- witaj kochana:tak:;-)
no to super a teraz to masz misje bojowa weś tak zrób goraca czekolade3 daj dzieciom i czarój czarój żeby to choróbsko sobie poszło i jak wypija do końca to mają być zdrowe :)

bibinka kurcze coś długo nie masz tej @ a ci debilni lekaże jeszcze człowieka zbadać nie chca no szlak mnie trafia wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gryze

Kinga no nie choróbska niechcem tylko kocyk i moje łóżeczko :):)

Sol pięknie wyglada ta stronka ze staraczkami zapomniałam cie dziś pochwalić a ona jakoś mnie tak dziś zachwyciła :):)

BIBINKA- no wlasnie ja tez nie dostalam @ teraz patrze w notatki gdzie mierzylam temp.i po odstawieniu hormonów mijaly 2 dni i na 3 dostawalam @-czyli dzis powinna byc a tu nic:sorry2:podbrzusze boli od wczoraj ale nie chce przyjsc:dry:wiem Ty juz dluzej czekasz wiec w ogole masz nerwa pewnie:dry:
KINGA- zdrówka i humoru zycze:happy2: wlasnie Tomi wrocil-ide podac obiad;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewcia witaj:tak:
mama no masakra:-(.nie mów,że od poniedziałku powtórka,ja myslałam,ze ładna pogoda do nas idzie:szok:.mam nadzieję,że najpóźniej jutro dostaniesz @
marylka nie łam się,ta pogoda wszytskich trzyma w domkach.ja też gryzę,wrrrr
kinga eee tam,jaki test...ja wiem,ze to wszytsko musi się regulować,ale to już 5 tyg i nic,nawet po tabsach mi nie poszedł,więc dalej nie biorę

bibinka a może skoro tak to niech ci gin da luteinę na wywołanie co???

bibinka a może skoro tak to niech ci gin da luteinę na wywołanie co???

niestety mój gin mnie olał,nawet nie zostałam do tej pory zabadana,nie wspomnę o usg:wściekła/y:,więc z takim "błachym"powodem nie mam co się u niego zjawiać.odbiorę wszytskie badania i w wolnej chwili jadę do łodzi do lekarza,tylko muszę się umówic

maryla w handlu są lepsze i gorsze dni tak już jest niestety. zresztą ty wiesz.
a co do leżenia pod kocem to jasne że fajnie ale nie z tym choróbskiem :/

my z mężem dziś kupiliśmy dla synka już prezent na dzień dziecka :-)
minigolfa i ciastolinę :)
HASBRO Gra Aligator mini golf PLAYSKOOL + - cena: 74.00 PLN Mazak Gostyń - pkt.pl
Ciastolina Play-Doh - Ośmiornica 20472 + 4 tuby GRATIS!!! :: Swiat-zabawek.pl
mam nadzieje że sie ucieszy tym bardziej że to chciał..
no wiem w handlu to sie przewidzi czasem choc dziś przewidziałam :) szkoda że taką sytuacje :) a te zabawki super sama bym sie tą ciastolina pobawiła a co :)

reklama
a wogóle,to zgadnijcie co: w poniedziałek moja Ala w przedszkolu ma dzień mamy i taty,mówi 2 wierszyki,a ja mam radę w pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.i wiecie co,ja to przeczułam...pech mnie nie opuszcza:wściekła/y::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry