reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla no ja pewnie z synkiem pogram w tego golfa! :)))
bibinka no to nieciekawie u ciebie :// a nie możesz iść prywatnie albo do innego ginekologa? to aż do łodzi musisz jechać..?

reklama
mama - @ przylezie - w końcu musi jest @ :-D

bibinka - to życzę powodzenia u innego gina - też bym się wkór.. ale szkoda się denerwować :tak:

Moje dziecię zeżarło całą paczkę Śmiej żelków :szok: :-D A teraz bawi się ciastoliną :tak: Wreszcie znalazłam sposób żeby to pieroństwo wykruszyć z wykładziny bo niekiedy jak ją wciśnie to nie idzie jej wykruszyć - ale kupiłam sobie szczoteczkę do paznokci i całkiem ładnie się wykrusza jak podeschnie :-p

maryla no ja pewnie z synkiem pogram w tego golfa! :)))
bibinka no to nieciekawie u ciebie :// a nie możesz iść prywatnie albo do innego ginekologa? to aż do łodzi musisz jechać..?

ano muszę,bo ten mój tylko jakiś sensowny BYŁ.reszta tylko kasę gniecie i nic więcej.sama się przekonałam,więc spróbuję kogoś innego ,tym bardziej,że koleżanka mi poleca podobno dobrego ginka,ma usg w gabinecie ipracuje w szpitalu,zobaczymy.
bardzo ładne zabaweczki:tak:
sol dzięki;).miejscowi lekarze mnie wykończyli,łacznie z tym w szpitalu :"panią to trzeba wyskrobać";/

bibinka no to życzę ci abyś w końcu trafiła do dobrego gina i niech cie dobrze przebada i coś poradzi. 3maj sie

Witam kobiety moje kochane:-):-)
Melduję że żyję ale nie mam glowy do nadrabiania:no: Cały czas myślę jak dalej się rozwinie sytuacja u moich rodziców - bo z związku z tą cholerną powodzią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jest nie wesoło:no::no::no: Także wybaczcie kochane -może wpadnę późnym wieczorem

SOL - masz prv;-)

wiem Kochane, że znów będę marudzić, ale lipiec odpada ze starankami:sorry2:

a to dlatego, że gdyby a nóż udało nam się, to może to dla Was będzie dziwne, ale będę się bała jechać na jakiekolwiek wakacje w ciąży. Wiem, że ciąża to nie choroba, ale jednak wolę uważać...

A bardzo bym chciała pojechać na jakieś wakacje, ponieważ dwa lata temu nigdzie nie byliśmy, ponieważ zmieniłam pracę, rok temu wiadomo- ciąża zagrożona, potem szpital, za rok znów nie pojedziemy bo dzidzia będzie mieć ze 3 miesiące, no i dlatego chyba pozostanie ten sierpień

Kinga mam taka nadzieję:tak:.
nika współczuję,mam nadzieję,że wszytsko będzie dobrze:tak:
ewcia pewnie,jedźcie,wypocznijcie,a przecież dzidzię mozecie na wyjeździe zdziałać:tak::-).tego Wam życzę:tak:

reklama
Agnieszka- witam

Bibinka- a nie możesz sobie wziąć dzień dla matki z dzieckiem, aby pójść do Córci na przedstawienie?
Życzę Ci Kochana, abyś trafiła na dobrego ginka:tak: to jest podstawa. Ja dopiero niedawno znalazłam wspaniałego lekarza no i w dodatku jest z-cą ordynatora u nas w szpitalu. Niestety do tanich nie należy, ale dla mnie to już nie istotne, najważniejsze jest, aby zajął się tak, żebym mogła przytulić Maluszka:)

Nika
- witam i mam nadzieję, że te cholerne powodzie już ustaną. Buziaki

A ja dziś się tak wściekłam, że szok. Jestem na cmentarzu- patrzę, a tam cały grobek zielony od koszonej trawy, aniołki, znicze, kwiaty dosłownie wszystko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nosz kur... ciśnienia dostałam niesamowitego. zaraz wściekła poszłam do zarządcy cmentarza i powiedziałam, że nie interesuje mnie kto kosił trawę na kwaterze 6, ale grobek mojego Synka ma wyglądać tak jak wyglądał... Pan był bardzo miły przepraszał i w ogóle i powiedział, że sprzątną i że niedawno kosili itd itp powiedziałam, że jutro będę i zobaczę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry