uff doczytałam
szczęśliwa mam nadzieję że Twój wykorzysta daną mu szansę. Może to jednak było jednarozowe i już się więcej nie powtórzy. trzymam kciuki żebyś już nie miała takich okropnych powodów do niepokoju, bo Twój płacz na pewno odczuła fasolka. A teraz Tobie i jej potrzeba spokoju i miłości.
bibinka może uda się z wolnym poniedziałkiem. Kurcze, ciężko mieć paskudną szefową.trzymam kciuki za wolny dzień.
ewcia witaj, Ty to taka waleczna kobita jesteś, o swoje dbasz-chwali się takie postępowanie
mama jak tam Zuza i Domiś? lepiej dzisiaj? Ciepłe kakao w taki dzień na pewno rozgrzeje ,maluchy. Ja jak jestem chora to wypijam litr dziennie kakao
lorelain to teraz czekamy czy dostaniesz pracę. Dobrze że nie powiedzieli że nie dziękujemy, tylko dali czas do namysłu. Jestem dobrej myśli.
agnieszka no bocian to sie przyda na tym wątku!! już pewnie ma upatrzoną kolejną oczekującą. Ciekawe która następna jest w kolejce do bociana
jeżynka witaj. Czasem dobrze wziąć za kogoś wolne, bo jak się jest w potrzebie to masz kartę przetargową.
Witam nowe staraczki. Super że grono się powiększa. Będzie weselej.
A ja dzisiaj byłam z psiakiem moich rodziców u weta na pobranie krwi, biedactwo czeka operacja w przyszłym tygodniu.
Na obiad miałam placki ziemniaczane z sosikiem pieczarkowym. mniam.mniam, trochę później śmierdziało w kuchni, ale już wytępiłam zapach.
Wolny wieczór , więc pewnie zaglądać będę dzisiaj często i długo. Bo jak męża nie ma na noc to ja cierpię na bezsenność
wiesieńka ja próbuję znaleźć pracę jako przedstawiciel medyczny/farmaceutyczny, bo nie mam szans w zawodzie, ale wiem jakie to bagno jest. Większość osób nie ma rodziny , bo tu najczęściej praca, praca, praca. Nie ma bata jak będziesz w ciąży to na zwolnienie idź.