reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam Cie Marylka- MAM NADZIEJE,ZE POGODA SZYBKO SIE POPRAWI!!!Humory kazdy ma do bani,nic sie nie chce i zycie nam ucieka na biadoleniu:sorry2::dry:moje bąki siedzą kolo mnie i malują mi laurki...wena dzis kiepska do pisania i do tego czekam zeby juz @ przyszla.
BIBINKA- nasza ledwo sie trzyma w pracy-pisalam do Niej rano zeby byla dzielna to napisala,ze plakac Jej sie chce i ledwo sie powstrzymuje............:sorry2:bidulka nasza....

acha-Marylka- ja nie zmienilam o Tobie zdania:no:;-)

AGNIESZKA- DZIEKI ZA SLONKO BO U MNIE TEZ POCHMURNIE:sorry2: a Bibine jest smutno bo raz ze musiala wrocic do pracy a dyrka jest pogieta i tam lekko nie ma a dwa ,ze ludzie wiedzieli ze byla w ciazy i dzie pewnie beda pytac.........................rozumiesz??:blink:

ZAPMATRA- masz racje-drozdzoweczki dobra sprawa i pogo do doopy:wściekła/y:

IWONKA- ja musze zrobic pranie bo mi w koszu kipi ,ale w taka pogode to bedzie schlo...:shocked2:ochocho....:dry:

Agnieszka co do spotkania w realu to ja jestem całkiem na uboczu od tych wszystkich miast i miasteczek :-:)-:)-(
Sol
ciuszki cudne. Teraz będą z Was damy i to za takie pieniądze ;-);-);-)

KNGA- witam Cie a Ty nadal rozlozona???? ale Cie dopadlo:sorry2: duzo zdrowka zycze i podaje gorąca herbatke:tak:mam nadzieje,ze Filip lepiej:tak:

a ja wczoraj wieczorem mialam silne dość bole podbrzusza i myslalam ze dzis rano dostane @ ale narazie cisza.......

No ja jeszcze chora ://// z nocha mi leci jak z kranu gardło już lepiej troche... za oknem deszczowo no masakra jakaś!
Filip dobrze! już mu przeszło :)

A co do ciebie mama czekasz na @ i działasz co? :))) super

sorbek my widzę testujemy prawie ze razem! ;) jak sie czujesz?

AGNIESZKA- DZIEKI ZA SLONKO BO U MNIE TEZ POCHMURNIE:sorry2: a Bibine jest smutno bo raz ze musiala wrocic do pracy a dyrka jest pogieta i tam lekko nie ma a dwa ,ze ludzie wiedzieli ze byla w ciazy i dzie pewnie beda pytac.........................rozumiesz??:blink:

Rozumie...pewnie już mi się przypomniało,przecież pisała o tym...biedulka nasza,musi się przyzwyczaić nie ma innego wyjścia,życie...a ludzie to są tacy wścipscy i nie znają umiaru jak co nie którzy także musi być silna.

reklama
mamo no mi właśnie schnie jakby chciało a nie mogło więc po kolei kładę rzecz po rzeczy na grzejnik

rozumiem bibinkę też na początku nie mogłam o tym mówić wtedy mój się tym zajął i z każdym przeprowadził rozmowę ( z tymi co wiedzieli) żeby tego tematu ze mną nie poruszali
a najgorsze jest jak ma się szefów do bani ja kiedyś pracowałam u "szatanistów" tak na nich mówiłam :p

sorbek testowałaś??? bo u sol jest że dziś zaczynasz już kolejny cykl

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry