reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
szczęśliwa mam nadzieje, że już więcej takich akcji miec nie będziesz... najważniejsza jest teraz fasolka i o nią sie troszcz a wszystko inne jakoś sie poukłada

stokrotka z tą owulką to nigdy nic nie wiadomo... u mnie z kalkulatorów wynikałby, że ma być 19/20 maja a już byłazdaje sie 15/16 maja, skąd wiem bo własnie sluz był wówczas rozciągliwy i szyjka otwarta - sama sprawdzałam ;-)

chorującym zdrówka życze zwłaszcza Tobie Kinga no i Dzieciaczkom Mamy...

a odnośnie testów owulacyjnych to u mnie wygladało to tak, że 14maja zaczęłam sprawdzać i był niby negatywny bo były dwie kreski ale kreska teztowa dużo jaśniejsza od kontrolnej, następnego dnia to samo, ale ja robiłam te testy jakoś po 10 rano no i w niedziele 16 były dwie grube kreski i myśle, że włąśnie wówczas była owulacja bo w poniedziałek znou cieniutka a dziś ledwo widoczna więc uważam jakby jejw ogóle nie było... aha i od niedzieli temperatura wyższa niż dotychczas bo 36,5 skoczyła na 36,7 i tak sie utzymuje póki co no a z tego co czytałam to teperatura wzrasta po owulacji... więc gdybym zakładała i działała wg kalendarzy to na 100% przegapiłabym owulke a tak przytulanki były co dzień lub co drugi dzien od mniej więcej 8 dc więc może... może... sie udało :-D na to licze i już sie nie mogę doczekać testowania...

zapmarta wisienka iwonka trzymam za Was kciuki i wierze, że będą te II upragnione kreseczki :)

aha sorbek i za Was trzymam kciuki również kochana :)

no i witam nowe staraczki :)

MARYLKA- ;-)
i widze ,ze masz nowy suwaczek:tak::-D
MARAN- witam Cie cieplo i pogody ducha zycze bo pogoda nas nie rozpieszcza:dry:

KINGA- to niezle Cie trzyma:baffled:zycze zebys juz na dniach stanela na nogi:tak:dobrze chociaz ,ze Filip OK:tak:

IWONKA-masz suwaczek-kiedy do testowania to prosze testowac -nie oszukiwać;-):-D:-D:-D

sorbek no to kiepsko że tak dziwnie masz :( a te testy owulacyjne to u mnie też nie działały

no zawsze tak miałam chyba - przed Majcią raz czekałam 3 miesiace na @ - co do testów to troche się ciesze bo tak jak bym wiedizała ze nie trafilismy to bym mnie to bardziej smuciło a tak ciągle mam nadzieję :tak:
Iwonka dziewczyny mają rację - musi sie kiedys udać - dlaczego nie teraz - trzymam kciuki

sorbek a na którą masz dziś wizytę?

na 17 i boje sie jak diabli - dawno nie byłam :zawstydzona/y:

marylka no masz szczeście że już jesteś ;-):tak:

bibinka ściskam mocno - nie daj sie szefowej

maran dzieki - ja tez trzymam za ciebie kciukasy :tak:

mama juz się zastanawiałam gdzie cię wcięło - ale dobrze ze jesteś ;-)

Jestem z powrotem
Ja siedzę jak na szpilkach i czekam na maila eh :-(

na jakiego maila coś mnie chyba ominęło :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej kochane moje:tak:
mam DÓŁ na całego:-:)-:)-(,nawet mi się pisać nie chce...
mama,marylka,aga,iwonka dzięki...
szczęśliwa cieszę się,że coś się wyjasniło.oby wszystko się poukładało u Ciebie,chociaż tak zburzonego zaufania łatwo nie będzie odbudować
aga łapię słonko,inaczej depresja murowana
mama biedne dzieciaczki,mam nadzieję,że Domi nie podłapie tego zapalenia oskrzeli
kinga zdrówka!
wisieńka,zapmarta trzymam kciuki!
młodam trzymam kciuki za tatę!
sergeevna przykro mi;(
sorbuś,stokrotka,maran,pysia,dmuchawiec witam:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie Maran-atha ... a ja dopiero zaczynam moje poczynania z cyklem , więc jeszcze się na tym nie znam. Ogólnie zaczęliśmy się przytulać w tym cyklu od 14dc codziennie , (cykle 26-28 dni) a śluz rozciągliwy miałam 2 dni temu. To ja już nic nie wiem. :(((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry