Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
IWONKA- no mam nadzieje,ze im sie polepszy-choc ogolnie sa w dobrej formie to znaczy nie marudza,nie maja goraczki,ladnie jedza tylko ten okropnie męczący kaszel!!!!!!!!!!!!!! (i u Zuzy katar..
a ja za tydzien zaczne starania jak dzis dostane @ bo jak ne to sie przesunie o dzien czy dwa ) ale tak czy tak to juz blisko
MONINIA- witam Cie i doszukuj sie ,ale faktycznie masz jeszcze czas wiec spokojnie
ZAPMARTA- bedzie dobrzejak tarez sie nie uda to zaczynamy razem a nastepnym cyklu-choc bardzo mocno trzymam kciuki za testowanie
wlasnie wcinam slodkie na poprawe nastroju,zrobilam sobie juz 2 kawe a tu jezszcze 12 nie ma...
SZCZESLIWA- pamietaj -my tu nie bedziemy Ciebie osądzaly i wplywaly na Twoja decyzje- bo to Twoje życie ,Wasze dziecko i Ty najlepiej Krzyska znasz....przyjmiemy do wiadomości każdą Twoją decyzje i bedziemy Cie wspierac))
Dziekuje:* Co ja to tu czytam dzieciaczki masz chore?? Mam nadzieje ze szybko odpedzisz te chorubsko od nich i wrócą szybko do zdrówka
Aguś przepraszam ze tak zamilkłam ale wiesz ze musiałam przemyśleć to i owo i zastanowić sie co dalej....
Trzymam go na dystans .... cóż ustaliłam pare warunków i teraz albo sie ich trzyma albo żegnaj ....
Ostatnia edycja: