reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
IWONKA- no mam nadzieje,ze im sie polepszy-choc ogolnie sa w dobrej formie to znaczy nie marudza,nie maja goraczki,ladnie jedza tylko ten okropnie męczący kaszel!!!!!!!!!!!!!! :((i u Zuzy katar..
a ja za tydzien zaczne starania jak dzis dostane @ bo jak ne to sie przesunie o dzien czy dwa :)) ale tak czy tak to juz blisko :)
MONINIA- witam Cie i doszukuj sie ,ale faktycznie masz jeszcze czas wiec spokojnie:)

ZAPMARTA- bedzie dobrze:)jak tarez sie nie uda to zaczynamy razem a nastepnym cyklu-choc bardzo mocno trzymam kciuki za testowanie:)

wlasnie wcinam slodkie na poprawe nastroju,zrobilam sobie juz 2 kawe a tu jezszcze 12 nie ma...

SZCZESLIWA- pamietaj -my tu nie bedziemy Ciebie osądzaly i wplywaly na Twoja decyzje- bo to Twoje życie ,Wasze dziecko i Ty najlepiej Krzyska znasz....przyjmiemy do wiadomości każdą Twoją decyzje i bedziemy Cie wspierac:)))

Dziekuje:* Co ja to tu czytam dzieciaczki masz chore?? Mam nadzieje ze szybko odpedzisz te chorubsko od nich i wrócą szybko do zdrówka:)
Aguś przepraszam ze tak zamilkłam ale wiesz ze musiałam przemyśleć to i owo i zastanowić sie co dalej....
Trzymam go na dystans .... cóż ustaliłam pare warunków i teraz albo sie ich trzyma albo żegnaj ....

Ostatnia edycja:
reklama
mama, śmigaj po drożdżówy do piekarni !!!!!
Najgorsze nocki, wtedy kaszel się nasila, a masz nawilżacz powietrza ???
A tobie współczuję nocki i widzisz sama co ja przeżywam każdej nocy z Karollem. A to smoczek, a to picie, pogłaskanie, przytulanie itd. Na piętnaście miesięcy przespałam 7 nocy !!!! Dziewczyny jak ja sobie pomyślę skąd mam siłę, żeby wstać do pracy i na wszystko inne ??? i jeszcze na kolejnego malucha ?????

szczęśliwa jesteśmy z Tobą kochana.
ZAPMARTA- no wlasnie to slodkości to 2 drożdzówki jeszcze cieple i przepyszne:tak::tak:pojechalam z dzieciakami,ale nie wychodzily ze mna.u mnie okropnie wieje,ale póki co nie pada.....juz mi troche lepiej-poziom cukru podniesiony;-)
Ja spadam do Kielc

Proszę o kciuczki w okolicy 17.30 :-)
ELLETH- oczywiście slonko,ze kciuki zaciskamy!!!!!!!bedzie si i wspieraj swojego faceta:tak:powodzenia!!

Ja za 6 lat - bo już 2 minęły będę miała ratę ok 700-800 zł :tak: A to 1800 to było odniesienie do twojej koleżanki :-p

[

Acha no to dobrze ze to teoria tylko bo 1800 to by duuuuzo było :szok:
Moja koleżanka wzieła na 10 lat także nawet nie tragedia jej wyjdzie przy dopłatach a i kredyt malutki ale rozumiem o co ci chodziło :-)
a nie napisąłas mi jak z tymi mdłościami po sniadanku przeszły ??

nadrobiłam już wasze poranne pisanie:-)
sorbek no długo się staraliśmy dlatego tak mnie cieszyły wszystkie nawet najmniej komfortowe objawy ciąży i tak załamała strata :-(

współczuje ci bardzo, ale tym razem na pewno sie uda - mocno trzymam kciuki

mama no do sierpnia na pewno juz test będzie z dwoma kreseczkami :-)

Szczęśliwa - dobrze ze juz jesteś mama nadzieję ze twój mąż zrozumiał co zrobił i trzymam mocno kciuki żeby dotrzymał słowa

pisalam posta i nagle komp.mi sie wylączyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

DMUCHAWIEC- tak ,mialam na mysli cykle 28,29 dniowe takie jak moje czy stokrotki:tak:wiadomo,ze jak ktoras ma cykle dluzsze to trzeba rozpoczac pozniej starania:tak:

MLODAM- ja czekam na @ po odstawieniu hormonów i poki co jeszcze nie ma ,ale brzuch caly czas boli wiec chyba jest na zakręcie:tak:

ZAPMARTA- czesc,no dzisiejsza nocka to porazka poprostu jak On sie męczyl-dzis wykupuje Mu wziewy-jak Tom wroci to odbierze recepty od pediatry i wykupi.licze,ze to pomoze-musi!!!!!!!!!!!

wiecie co normalnie zaraz jakiejs chandry dostane:wściekła/y::wściekła/y:zamknieta w domu bo pogoda do d....y,wieje u nas okropnie-masakra z tym wiartem:dry:dzieci chore:dry:nie mam na nic sily-chyba za dlugo taka pogoda sie utrzymuje i juz dola lapie:baffled:staram sie wytrzymac do czwartku bo niby ma byc cieplej:sorry2:zobaczymy.....

SOL- jak samopoczucie??do 25 juz coraz blizej-bo wtedy idziesz do ginek-dobrze pamietam???;-)

hej kochana mam nadzieje że dzieciaczki Ci szybko wyzdrowieją i ze ta pogoda w koncu sie zmieni bo ja tez od wczoraj jakas depresyjna jestem wczoraj to może wspomnienia ale byłam taka nijaka a dziś to nie mam pojęcia o co kaman chyba przez ta pogode wstrętną wieje od rana zimno chmurzy się brrrr z domu sie wychodzić nie chce a co za tym idzie ludzi tez niewiele :( no ale nic nie zrobie przecież :(

zapmarta już jestem choć miało mnie jeszcze dziś nie być :( miałam kończyć stronke i wklejac zdjecia ale skapnełam sie że mam mało co na półkach i w piątek dopiero będe miała dostawe a poza tym nie moge coś zdjęć wkleić na stronke bo nie pamietam jaki rozmiar czekam na kochaną sol asz mnie uświadomi :) acha i stwierdziłam po dokładnym przemysleniu że na razie nie będe wstawiać na strone wszystkiego co mam w sprzedaży bo nie jestem w stanie na bieżąco odejmowac np body czy smoczki ale po mału po mału a do celu w końcu nie od razu rzym zbudowali :):):):)

no to chyba tyle jeśli chodzi o mnie :)

witam nowe staraczki :)

widzisz mama, wiem co ci humor poprawi.
martwię się naszą Marylką, gdzie się schowała i nie chce z nami pisać.
szczęśliwa koniec o facetach, napisz jak fasolka ? jak się czujesz ?
elleth, o 17:30 powiadasz... mówisz i masz. tylko odezwij się później proszę... jak już wygłaszczesz kocicę oczywiście.
aga to twoje wysłane słonko wcale nie dotarło:no: do dupy z tą pogodą...

jesteś Marylka !!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
aga to twoje wysłane słonko wcale nie dotarło:no: do dupy z tą pogodą...
To wysyłam jeszcze raz ;-)
385.gif

No u mnie pięknie świeci jak nie pójdę dziś do pracy to idę z małym do parku,weźmiemy koc,piłkę i będziemy się wygrzewać,choć Ja za dużo na słońcu nie mogę przebywać bo nie dawno usuwałam laserem naczynka:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry