reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka co do spotkania w realu to ja jestem całkiem na uboczu od tych wszystkich miast i miasteczek :-:)-:)-(

Pysia rozumiem ale może jednak znajdziesz czas i możliwość przetransportowania się jakoś...ale nie wiemy gdzie jeszcze się spotkamy tzn.w jakim mieście.
Na środku wypada Łódź "chyba"także Ja też mam kawał drogi ale wsiądę sobie w pociąg,mapa w rękę i będzie super :-D
No chyba że mąż mnie podrzuci bo coś wspominał że jak nasze spotkanie wypali w Łodzi to pojedziemy autem i On zostanie u kolegi bo ma tam przyjaciela więc jak dla mnie rewelacja no i mogłabym kogoś po drodze zabrać...:tak:

reklama
z fasolka ok:) dzisiaj zaczeło sie latanie w nocy do WC:( tak to mdli mnie od czasu do czasu ..... i spie duuuuzo :) dziewczynki zmykam robić obiadek :):) Później do was zajrze buziolki kochane:***

Szczęśliwa mam nadzieję, ze będziecie razem szczęśliwi i że już nie będzie takich akcji tego typu z jego strony. Niech doceni to co ma i tyle. Ja też widzialam jak Mój płacze. Kiedyś wariowałam na początku związku i płakał. To było dla mnie okrutne ale zmieniłam się na lepsze ufffff

No ja jeszcze chora ://// z nocha mi leci jak z kranu gardło już lepiej troche... za oknem deszczowo no masakra jakaś!
Filip dobrze! już mu przeszło :)

A co do ciebie mama czekasz na @ i działasz co? :))) super

sorbek my widzę testujemy prawie ze razem! ;) jak sie czujesz?

Kinga ja to wiesz testuje co tydzien bo nie mam juz od dawna @ - miałam bóle brzucha i jakników przez ostatni tydzien ale przeszło niedzielny test był ujemny - dzisiaj mnie mocno mdliło ale po śniadaniu przeszło także chyba narazie niec z tego - dzisiaj ide do gina zobaczę co powie na ten mój brak okresu
a za ciebie kochana trzymam mocno kciuki

Iwonka tak w niedzielę niestety jedna kreska

U mnie to trochę jest inaczej niz u was to opisze jeszcze raz może - okresu nie mam od kilku tygodni już - owulacje próbowałam określić za pomocą testów ale po pierwszej - jak mi sie wydawało za dwa tygodnie testy znowu sa pozytywne czyli chyba to pic na wode fotomontaż - więc nie ma innego sposobu teraz jak przytulanie co dwa dni i testowanie co tydzień

Ostatnia edycja:
Agnieszka chciałabym się spotkac z Wami ale ja jestem strasznie płochliwa co do poruszania się pociągiem :-:)-:)-( Jejku. Jakoś się strasznie boję... Fajnie byłoby na pewno.

Lece na obiadek. Będę za parę chwil.

Szczęśliwa to teraz tylko powodzenia Ci życzę aby wszystko było tak jak chcesz.
yyyyyy tak się zamyśliłam że reszta mi z głowy wypadła więc zbieram was do jednej kupy i życzę wszystkim miłego dnia.
Bo ja to już mam takiego nerwa resztki pakowania się i jutro sruuuuuuuu daleko i pewnie przez miesiąc mnie nie będzie. Boże jak ja Was nadrobię?

witam Cie Marylka- MAM NADZIEJE,ZE POGODA SZYBKO SIE POPRAWI!!!Humory kazdy ma do bani,nic sie nie chce i zycie nam ucieka na biadoleniu:sorry2::dry:moje bąki siedzą kolo mnie i malują mi laurki...wena dzis kiepska do pisania i do tego czekam zeby juz @ przyszla.
BIBINKA- nasza ledwo sie trzyma w pracy-pisalam do Niej rano zeby byla dzielna to napisala,ze plakac Jej sie chce i ledwo sie powstrzymuje............:sorry2:bidulka nasza....

acha-Marylka- ja nie zmienilam o Tobie zdania:no:;-)
dzieki :zawstydzona/y: to naprawde dużo dla mnie znaczy :)

ja tez nie wiem :(

marylka szybko sie tu odmelduj co sie dzieje z tobą :wściekła/y:;-):-D:-D
ja juz sie kochana odmeldowałam strone czy dwie wczesniej i juz jestem grzeczna i wogule :);-)

No ja jeszcze chora ://// z nocha mi leci jak z kranu gardło już lepiej troche... za oknem deszczowo no masakra jakaś!
Filip dobrze! już mu przeszło :)

A co do ciebie mama czekasz na @ i działasz co? :))) super

sorbek my widzę testujemy prawie ze razem! ;) jak sie czujesz?
nie no nie tak miało byc kobieto znowu pomyliłas scenariusze miałaś teraz działac nad fasolką a nie chorować :-)

mama utul bibinke odemnie eh ta to ma przekichane z ta szefową masakra jakaś :-( wogule biedactwo ma pod górke ech oby szybko sie odmieniło i już sie tylko uśmiechała

reklama
Kinga ja to wiesz testuje co tydzien bo nie mam juz od dawna @ - miałam bóle brzucha i jakników przez ostatni tydzien ale przeszło niedzielny test był ujemny - dzisiaj mnie mocno mdliło ale po śniadaniu przeszło także chyba narazie niec z tego - dzisiaj ide do gina zobaczę co powie na ten mój brak okresu
a za ciebie kochana trzymam mocno kciuki
ahaaa tak to u ciebie wygląda! no to 3mam kciuki mocno aby to fasolka była ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry