iwonka2b
Fanka BB :)
marta trzymam kciuki aby ta wstrętna @ nie przyszła i aby test pokazał piękne 2 różowe krechy &&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc Kochane moje:***a wiec wczoraj byłam na rozmowie najpierw u Mamy Krzyśka wyszłam niepocieszona ale to szkoda słów.... Potem pojechałam do naszego mieszkanka do Krzyśka bo on nie poszedł do pracy wiedział ze ja mam przyjechac i dlatego.... weszłam i szok zobaczyłam krzyska jak płacze ale wyglądał strasznie ..... ale ja twardo ide do pokoju po rzeczy swoje .... poszedł za mna skamlał jak nie powiem co ....błagał o wybaczenie słuchajcie tak na niego wrzeszczałam chyba jak nigdy poprosił o chwile rozmowy powiedział ze on nie wiem co sie stało ze tak postepował ale obiecuje mi ze juz tak nie zrobi....powiedziałam mu ze daje mu ostatnia szanse i ze jak tego nie doceni to sie rozejdziemy i nie bedzie zmiłuj sie ..... klęknął na kolana odsłonił mi brzuch i słuchajcie mówił do fasolki ze bardzo ja przeprasza i ze bardzo nas kocha .....a mi powiedział nie zabieraj mi naszego szczescia ..... i że kocha nas najbardziej na świecie ...boże jak ja ryczałam nie macie pojecia..... Powiedział mi ze te 2 dni bez nas dały mu do zrozumienia ze może nas stracic przez własna głupote..... w każdym razie mam go na dystans i on o tym wie ze teraz tak bedzie bo musi odbudowac to co zniszczył....
DMUCHAWIEC- tak ,mialam na mysli cykle 28,29 dniowe takie jak moje czy stokrotkiwiadomo,ze jak ktoras ma cykle dluzsze to trzeba rozpoczac pozniej staraniaMama - jesli ktos ma krótkie cykle 24-26dni, to zgadzam sie z Twoim ginkiem. Ale jesli sa dłuzsze (moje nawet 34dni) to 10dc to zdecydowanie za wczesnie Ja mam wtedy sluz tak gesty, ze nie ma szans i te najbardzej dojrzałe plemniczki by się zarnowały
Ale ja lekarzem nie jestem i nie chcę się wymadrzać:-) Byłam tylko na kursie naturalnego planowania rodziny.
MLODAM- ja czekam na @ po odstawieniu hormonów i poki co jeszcze nie ma ,ale brzuch caly czas boli wiec chyba jest na zakręciemama na chwilę obecną tak;-) jakby coś to będę pytać.
mama a ty kiedy będzies testować? dostałaś już @?
szczęśliwa, dobrze, że się odezwałaś, bo martwiłyśmy się. Trzymaj się kochana i pamiętaj że najważniejsze jest to dzieciątko co go masz pod serduchem a nie facet. Jak będzie zawodził twoje zaufanie to nie pozwól mu na to.
a przeczucie mam i właśnie jak przyjdzie @ to oszaleję.
BB77 - pisałam o tym wcześniej i przepraszam cie bardzo ale nie mam siły znów tego opisywac ale dziekuje:**kochana trzymaj się jakoś nie jestem w temacie co się stało , że tak ostro jest ?
Aguś dziekuje za eska odpisałam Ci dostałaś??