reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc Kochane moje:***a wiec wczoraj byłam na rozmowie najpierw u Mamy Krzyśka wyszłam niepocieszona ale to szkoda słów.... Potem pojechałam do naszego mieszkanka do Krzyśka bo on nie poszedł do pracy wiedział ze ja mam przyjechac i dlatego.... weszłam i szok zobaczyłam krzyska jak płacze ale wyglądał strasznie ..... ale ja twardo ide do pokoju po rzeczy swoje .... poszedł za mna skamlał jak nie powiem co ....błagał o wybaczenie słuchajcie tak na niego wrzeszczałam chyba jak nigdy poprosił o chwile rozmowy powiedział ze on nie wiem co sie stało ze tak postepował ale obiecuje mi ze juz tak nie zrobi....powiedziałam mu ze daje mu ostatnia szanse i ze jak tego nie doceni to sie rozejdziemy i nie bedzie zmiłuj sie ..... klęknął na kolana odsłonił mi brzuch i słuchajcie mówił do fasolki ze bardzo ja przeprasza i ze bardzo nas kocha .....a mi powiedział nie zabieraj mi naszego szczescia ..... i że kocha nas najbardziej na świecie ...boże jak ja ryczałam nie macie pojecia..... Powiedział mi ze te 2 dni bez nas dały mu do zrozumienia ze może nas stracic przez własna głupote..... w każdym razie mam go na dystans i on o tym wie ze teraz tak bedzie bo musi odbudowac to co zniszczył....

kochana trzymaj się jakoś nie jestem w temacie co się stało , że tak ostro jest ?

hej dziewczynki:)witam wszystkie serdecznie:)Dzisiaj u nas piekna pogoda, dzieciaczki pobiegly rano do szkoly, a ja nsiedze i wyszukuje u siebie objawow ciazowych, nio ale bardziej jednak przypominaja okresowe.do testowania zostalo 8 dni, kupilam taki sam tescik jak Sergeevna. Trzeba sie chyba bardziej przygotowac teoretycznie w nastepnym cyklu bo teraz z moim mezem poszlismy na zywiol, hehe, buziaki i pozdrawiam :)

pisalam posta i nagle komp.mi sie wylączyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mama - jesli ktos ma krótkie cykle 24-26dni, to zgadzam sie z Twoim ginkiem. Ale jesli sa dłuzsze (moje nawet 34dni) to 10dc to zdecydowanie za wczesnie:tak: Ja mam wtedy sluz tak gesty, ze nie ma szans i te najbardzej dojrzałe plemniczki by się zarnowały:tak:
Ale ja lekarzem nie jestem i nie chcę się wymadrzać:-) Byłam tylko na kursie naturalnego planowania rodziny.
DMUCHAWIEC- tak ,mialam na mysli cykle 28,29 dniowe takie jak moje czy stokrotki:tak:wiadomo,ze jak ktoras ma cykle dluzsze to trzeba rozpoczac pozniej starania:tak:
mama na chwilę obecną tak;-) jakby coś to będę pytać.
mama a ty kiedy będzies testować? dostałaś już @?
MLODAM- ja czekam na @ po odstawieniu hormonów i poki co jeszcze nie ma ,ale brzuch caly czas boli wiec chyba jest na zakręcie:tak:

ZAPMARTA- czesc,no dzisiejsza nocka to porazka poprostu jak On sie męczyl-dzis wykupuje Mu wziewy-jak Tom wroci to odbierze recepty od pediatry i wykupi.licze,ze to pomoze-musi!!!!!!!!!!!

wiecie co normalnie zaraz jakiejs chandry dostane:wściekła/y::wściekła/y:zamknieta w domu bo pogoda do d....y,wieje u nas okropnie-masakra z tym wiartem:dry:dzieci chore:dry:nie mam na nic sily-chyba za dlugo taka pogoda sie utrzymuje i juz dola lapie:baffled:staram sie wytrzymac do czwartku bo niby ma byc cieplej:sorry2:zobaczymy.....

SOL- jak samopoczucie??do 25 juz coraz blizej-bo wtedy idziesz do ginek-dobrze pamietam???;-)

mamo to nocka okropna :-(no te pogody nad wykańczają a podobno całe wakacje mają być deszczowe i ma być mało słońca to przez ten cały wulkan podobno
życzę zdrówka dla skrabów mam nadzieję że szybko odejdzie to wstrętne chorubsko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o a u Ciebie juz tylko tydzień do starania się :)

Ostatnia edycja:
szczęśliwa, dobrze, że się odezwałaś, bo martwiłyśmy się. Trzymaj się kochana i pamiętaj że najważniejsze jest to dzieciątko co go masz pod serduchem a nie facet. Jak będzie zawodził twoje zaufanie to nie pozwól mu na to.

a przeczucie mam i właśnie jak przyjdzie @ to oszaleję.

Dziekuje zapmarta:* dlatego nie pisałam bo naprawde chciałam to załatwic porządnie ...porozmawiac itd. a co do zaufania to je w wiekszej czesci stracił i nie wiem jak on je odbuduje
musi sie teraz starac ....Trzymam kciuki aby @ nie przyszła do Ciebie
kochana trzymaj się jakoś nie jestem w temacie co się stało , że tak ostro jest ?
BB77 - pisałam o tym wcześniej i przepraszam cie bardzo ale nie mam siły znów tego opisywac :):) ale dziekuje:**
Aguś dziekuje za eska odpisałam Ci dostałaś??

IWONKA- no mam nadzieje,ze im sie polepszy-choc ogolnie sa w dobrej formie to znaczy nie marudza,nie maja goraczki,ladnie jedza tylko ten okropnie męczący kaszel!!!!!!!!!!!!!! :((i u Zuzy katar..
a ja za tydzien zaczne starania jak dzis dostane @ bo jak ne to sie przesunie o dzien czy dwa :)) ale tak czy tak to juz blisko :)
MONINIA- witam Cie i doszukuj sie ,ale faktycznie masz jeszcze czas wiec spokojnie:)

ZAPMARTA- bedzie dobrze:)jak tarez sie nie uda to zaczynamy razem a nastepnym cyklu-choc bardzo mocno trzymam kciuki za testowanie:)

wlasnie wcinam slodkie na poprawe nastroju,zrobilam sobie juz 2 kawe a tu jezszcze 12 nie ma...

SZCZESLIWA- pamietaj -my tu nie bedziemy Ciebie osądzaly i wplywaly na Twoja decyzje- bo to Twoje życie ,Wasze dziecko i Ty najlepiej Krzyska znasz....przyjmiemy do wiadomości każdą Twoją decyzje i bedziemy Cie wspierac:)))

mama, śmigaj po drożdżówy do piekarni !!!!!
Najgorsze nocki, wtedy kaszel się nasila, a masz nawilżacz powietrza ???
A tobie współczuję nocki i widzisz sama co ja przeżywam każdej nocy z Karollem. A to smoczek, a to picie, pogłaskanie, przytulanie itd. Na piętnaście miesięcy przespałam 7 nocy !!!! Dziewczyny jak ja sobie pomyślę skąd mam siłę, żeby wstać do pracy i na wszystko inne ??? i jeszcze na kolejnego malucha ?????

szczęśliwa jesteśmy z Tobą kochana.

reklama
Aguś dziekuje za eska odpisałam Ci dostałaś??

Tak dostała,dziękuję:))
W końcu się pojawiłaś bo Ja już ponownie chciałam zasypać się smsami.Wszystkie się tu martwimy,wiem że to Twoje życie i Ty sama musisz wszystko sobie poukładać ale my tu od zmysłów odchodziłyśmy.
Najważniejsze że wszystko sobie wyjaśniliście,lecz radzę 3 maj faceta na dystans.
Fajnie że powróciłaś:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry