agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam nową staraczkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SORBUS- tez na to licze,ale najpózniej do tego dnia chcialabym miec choc test pozytywnymama n o ja liczę ze na 23 sierpnia juz bedziemy brzuchate troszke a nie tylko test pozytywny - my mielismy kryzysik ok 4 rocznicy ślubu teraz mam nadzieje ze juz będzie tylko lepiej
MLODAM-A TAKA ODPOWIEDZ WYSTARCZY???BO JAK COS TO PYTAJWitam się rano :-)
Mama dzięki za odpowiedz. :-)
stokrotka- MOJ gin.mi mowil ,ze od 10 dnia cyklu co 2 dni pracowac do 16 dnia cykluKochana Dmuchawiec Ja właśnie liczę na wszystkie Wasze rady Dobrze , że mi napisałaś , nie wiedziałam , że tak może być... tylko teraz zaczęłam się troszkę martwić , czy coś może z tego wyjść. To wtedy dziś sobie darować a spróbować jeszcze jutro? Przy owulce? Jak myślicie?
Ja za 6 lat - bo już 2 minęły będę miała ratę ok 700-800 zł A to 1800 to było odniesienie do twojej koleżankiSol tzn ze bedziecie płacic te 1800 ok czy nie bo już sie pogubiłam troche
I co przeszło ci po sniadaniu ?? bo mnie dzisiaj było bardzo niedobrze rano ale zjadłam śniadanko i ok wiec przypisałam to głodowi bo przy pierwszej ciazy nic nie pomagało na mdłości
AGNIESZKA- tak,zaraz jak sie skonczy @ to mam wizyte u dinek to bedzie 10 d.c.i jak zrobi usg to zobaczymy jaka tam sytuacja i dzialamy-tak wiec testowac ewentualnie bede w polowie czerwcaDziewczyny ten bociek przyleci do każdej z nas zobaczycie
mama to pewnie lada chwila @ się pojawi a potem działacie?pewnie testować będziesz pod koniec czerwca?
A kto teraz będzie testował na dniach?
AGNIESZKA- tak,zaraz jak sie skonczy @ to mam wizyte u dinek to bedzie 10 d.c.i jak zrobi usg to zobaczymy jaka tam sytuacja i dzialamy-tak wiec testowac ewentualnie bede w polowie czerwca
teraz bedzie testowac Zapmarta i Wisieńka- takze ten bociek niech najpierw do Nich leci-tymbardziej ze chca corki a bociek chyba corke niesie;-)