reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kinga85, u mnie to nie problem ze spóźniającą się @, ale błąd w przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych, po którym zaczęłam mieć objawy ciążowe... Tabletki brałam przez tydzień, jednocześnie z antybiotykami, o czym zorientowałam się dopiero wczoraj, jak przeglądałam ulotkę w poszukiwaniu przyczyny tego co się dzieje z moim organizmem... :dry: I dopiero załapałam, co się stało... Więc od razu kupiłam test i dzisiaj go zrobiłam, bo przy tabletkach anty lepiej nie zwlekać z takimi rzeczami dla dobra Dzidziusia :tak:

reklama
antybiotyk zawsze osłabia antykoncepcje hormonalną.
No to poczekaj jeszcze troszke i powtórz test.
Rozumiem że to nieplanowana ciąża by była skoro brałaś tabletki?
Co ma być to bedzie
nie martw się.
Pozdrawiam!

ide leżeć

No i tak jak przewidywałam, na wyświetlaczu "brak ciąży"... :-( :dry: Najwidoczniej od tego wszystkiego hormony mi buzują już w organizmie... :baffled:

Miejmy nadzieję, że dalsza część dnia będzie bardziej "owocna"....

I, kurczę, znowu się zawiodłam... :-:)-:)-(

nie załamuj się będzie dobrze - zawsze możesz odstawić tabletki i starać się już na full o dzidzię

Sol czyli to co innego - i duzo lepszy oni musieli spełnić tez cene za metr i metraż wieku juz własnie nie tylko to musiało byc pierwsze ich wąłsne lokum - ale to znaczy ze za 8 lat bedzie płacic 1800 zł :szok:

Mama jak tam Zuzinek - lepiej coś ?? A Dominik zdrowy ??

Wisienka oj będzie dzidzia bedzie :) - już sie nie moge doczekać jak teścior zrobisz :tak:

Ja dzisiaj do gina idę ciekawe co mi da na ta moja nieprzychodzącą @ - ja się nie załamuje bo test owu ciągle jest pozytywny czyli ze wtedy wcale mogłam nie miec owulacji i moze miałam później ;-) i moze sie udało - nie stresuje się tylko co tydzień będę robic test i już - kiedyś w koncu wyjdzie
pozytywny - dzisiaj mnie mdli ale chyba dlatego ze sniadania nie jadłam - bóle brzucha i jajników się znacznie uspokoily takze narazie chyba nici ale moze za tydzień albo dwa :-D :tak:

Cześć Kinga dawaj tego boćka do mnie - taki superaśny był

nika nio amstaff:tak:

motylek mój pierwszy od poronienia 18.02 a wcześniej nie oficjalnie starałam się 3 lata a oficjalnie rok

ło długo się staraliście - iwonka bardzo mocno trzymam kciuki zeby teraz sie udało

Tak, była by nieplanowana, ale... Bardzo bym się cieszyła z tej "wpadki"... A testu nie ma co powtarzać chyba... :dry:

wczoraj sie tyle naczytałam o tym jak testy w 7 tyg. wychodziły negatywne, że jak tylko bedziesz miała objawy to jest sens jak najbardziej ale ppoczekaj czy dostaniesz @

witaj motylku i powodzenia

No witam dziewczyny

A wiec byłam wczoraj o ginka, za wizyte zapłaciłam prawie 200 zł, mam jakis pęcherzyk owulacyjny w lewym jajniku, który prawdopodobnie pęknie, czy coś tam za 2-3 dni i w związku z tym pan doktor kazał przyjsc mi w środę znów ( matko boska ja się nie wypłace ) aby zobaczyć, czy piękniś pęka czy nie ... :-D Jak coś będzie nie tak, to powiedział, ze trzeba będzie wydłużyć drugą część cyklu - WIECIE O CO CHODZI Z TYM WYDŁUŻANIEM ? :szok: Aha i jeszcze zaproponował mi pobranie wymazu na tą cholerną chlamydię - oczywiscie nie za darmo 150 zł tak więc kochane w tym tygodniu zostawię 600 zł u ginka i ciekawa jestem, czy coś z tego wyniknie. Ale lekarz pierwsza klasa, więc mama nadzieje, że warto ... Aha na sam koniec powiedział mi, że ma przeczucie, że jeszcze będzie mi poród odbierał , hehe głupie, ale czasami stwarza większą nadzieję, niż te wszystkie badania ...

nagapalma nie wiem o co chodzi z wydłużaniem - ale najważniejsze ze sie facet zna :-)
Wy jesteście juz ponad 8 lat po slubie nieźle :szok: a o dzidzie długo sie staracie ??

Witam z rana dziewczyny:)
U mnie jest godzina 7.40 i 10 stopni na plusie a do tego piękne słoneczko puka mi do okna normalnie żyć nie umierać :-D
Przesyłam troszkę słonka do was...
386.gif

Sergevna bardzo mi przykro że test wyszedł negatywny,tulam,zastanawiające jest brak @ może idź do GP,pewnie coś poradzi ale tam się dostać to masakra...

hej Aga :) dzięki za słonko oby dotarło jak najszybciej bo utoniemy tu :-D

Sergeevna pisąła ze z okresem ok nie spóxnia się tylko brała antybiotyk w trakcie brania tabsów i ma objawy ciążowe dlatego robiła test :tak:

reklama
witam z rana
sergeevna przykro mi
nagapalma no i ja nie wiem nic o wydłużaniu cykli
bede później bo Ala na mnie włazi i pisać nie mogę...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry