reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ok;)
Mój cykl jest różny i tak naprawdę mogę @ nawet teraz dostać ;)

jeżynko no ja się strasznie boję rozczarowania :(
ciekawa jestem ale ciekawa 2 kresek a jak będzie 1 to już nie jestem ciekawa :p:p

kurczę znów jutro będę spała do południa

hmmm a mój pojechał a ja dostałam właśnie śluz kurze jajko :-( miejmy nadzieję że od wczoraj jakiś żołnierz się utrzymał :-D
i znów dziwne uczucie w podbrzuszu

puk puk jest tam jeszcze ktoś????
jak nie to ja też chyba idę spać a przynajmniej spróbuję

Ja jestem ;) Może się uchował ;) Fajnie by było. A mnie brzuch boli. Chyba okres dostanę.

iwonka jak z tym śluzem? ja mam taki dziwny śluz teraz przezroczysty i juz sama nie wiem co to za śluz

Sluchajcie widziałam, że jest grono dla staraczek 2011 jak się można dostać?

Ostatnia edycja:
reklama
iwonka no własnie wiem o tym płodnym śluzie, bo uczyłam się kiedyś npr:-) i właśnie miałam w tym cyklu takie kurze jajko. Tylko teraz mam znowu śluz i juz nie wiem. Mam nadzieję że nie infekcja. W pierwszej ciąży miałam po owulacji śluz biały, ten taki inny jest.
agnieszka, bocian pierwsza klasa, z chęcią go u siebie ugoszczę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry