reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jeżynko no miejmy nadzieję że to nie żadna infekcja
a zobacz jaką słodką kapustkę teraz wkleiła na zamkniętym:-)

a u mnie ciągle pada brrrr mam już dosyć przecież w taką pogodę ledwo co się funkcjonuję :-:)wściekła/y:

a stosowała któraś ten lubrykant dla starających się???
tak teraz o nim doczytałam przy okazji tego śluzu PRE-SEED LUBRYKANT dla STARAJĄCYCH SIĘ - 6 aplikatorów - VITALMARKET -

Ostatnia edycja:
kapustka śliczna:-) co do lubrykantu - wydaje się być fajny, tylko cena mnie odstrasza prawie 80zl, za 6 aplikatorów. Trochę dużo, zważając, że podczas staranek często się przytulamy:-)

no cena zwala z nóg i ciekawe też czy za każdym razem trzeba to stosować, czy w określone dni
ale czego to ludzie nie wymyślą
kurczę ja już stosuję castangus, olej z wiesiołka na przemian z siemię lniane piję dużo już sama nie wiem czym jeszcze mogę wspomóc naturę

idę się położyć dobranoc jeżynko, dobranoc motylku
bo reszta już dawno śpi :)
do jutra

Ostatnia edycja:
iwonka - relaksem:-) o relax najtrudniej, ale bez niego ciężko zaciążyć. Te tabletki co bierzesz starczą. Ja na razie kwas foliowy i wit e biorę. Może wiesiołek wezmę w następnym cyklu:-) resztę zostawiam naturze:-)
idę spać, rano do pracy muszę wstać. Dobranoc:-)

no ja kwas foliowy też biorę nie przestałam brać mimo poronienia podobno najlepiej go przyjmować 6 miesięcy przed staraniem się
hmmm relaks a co to takiego:-p:-p:-phihi
no fakt o to najtrudniej ciągły stres, ciągły pośpiech

lecę do tego łóżka bo w końcu nie odejdę od komputera
DOBRANOC

Buziaki Dziewczynki :-)

Tak jak obiecywałam, najpierw napiszę pierwszego posta, a dopiero później idę testować ;-) Całą noc biedna nie mogłam spać a i tak za wiele tego nie było, jakieś 4 godzinki może... :sorry2: Dzisiaj mam stresujący dzień, najpierw test, później rozmowa o pracę... W tak zwanym "międzyczasie" muszę jeszcze zrobić mnóstwo innych rzeczy... Ta bezsenność chyba z tego wszystkiego... ;-)

No nic, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.... ;-)

witam was
u mnie kolejny dzień katuszy
wybaczcie nie popiszę z wami zbytnio
mam nadzieje że niebawem dojdę do pełni sił.

Pozdrawiam mocno

sergevna powodzenia!!!!

czekam....

No i tak jak przewidywałam, na wyświetlaczu "brak ciąży"... :-( :dry: Najwidoczniej od tego wszystkiego hormony mi buzują już w organizmie... :baffled:

Miejmy nadzieję, że dalsza część dnia będzie bardziej "owocna"....

I, kurczę, znowu się zawiodłam... :-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
przykro mi :/ a ile ci sie już @ spoznia? może za szybko na test co? nie smuc się bo do puki nie ma @ jest jeszcze szansa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry