reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej Nika,

ja to normalnie czuję się jakbym zachodziła w pierwszą ciążę. Bo z Karolem miało być tak, że dopiero zaczynamy starania, a tu bach i w pierwszy cyklu się udało. Nie miałam żadnych objawów przed zrobieniem testu. Pierwszy test negatywny, więc czekałam na @, dopiero za trzy dni powtórzyłam test i dwie krechy. Teraz to o wiele większy stres hehe.

Ja zrobię test z wisieńką, będzie raźniej, no chyba, że będzie chciała wcześniej to jetem z nią i trzymam kciuki.

reklama
lecę spać, a jutro już do pracy...
zamelduję się z kubkiem herbaty.
papapa

neta, mnie pomaga furagin, ale nie wiem czy można brać w ciąży...

sol by ci pomogła w tym temacie, albo margolcia.

zapmarta no mam nadzieję że będziesz miała 2 krechy i to wyraźne :):) spij dobrze :)

neta to powiedz lekarzowi że starasz się o dzidzię to on będzie wiedział co może Ci przepisać z tego co pamiętam to możesz wziąć urosept
ja z zapaleniem dróg chodziłam do lekarza pierwszego kontaktu bo najszybciej mogłam tam się dostać

Ostatnia edycja:
hej mam pytanie na gorąco...
od czwartku dzielnie staraliśmy się o maluszka... ale dzisiaj mam coraz silniejsze objawy zapalenia dróg moczowych!!!
nie wiem czy mogę wziąc jakieś leki - bo staranki mogą okazac się owocne!!! A boli mnie coraz bardziej i ciągle latam do łazienki i coraz boleśniej sikam :zawstydzona/y:
jutro bez lekarza się nie obejdzie pewnie !!!
proszę o radę odnośnie leków i czy lepszy będzie w tej sytuacji ginekolog czy urlolog??

Kup sobie dzisiaj tantum rosa, tylko używaj do podmywania, irygacja odpada

Ginekolog wystarczy. Ja w ciąży brałam clotrinazol(czy jakoś tak) ale to było w późniejszych tygodniach ciąży

Babeczki będę uciekać. Miłej nocki życzę. Buziaki

Ostatnia edycja:
ZAPMARTA - dobrej nocki:-)
NETA - na pewno bez lekarza się nie obejdzie:no:

A moja Pati siedzi u siebie w pokoju i czyta sobie bajki:sorry: Normalnie już dawno śpi a dziś powiedziała że jej się nie chce:eek: Ciekawe o której padnie:confused:

EWCIA - pa pa:-):-)

Nika nie dziekuje, zeby nie zapeszyc, ale mam taka ogromna nadzieje:)
IWONKA nio to w srode 26 nasz wielki dzien:)bedzie dobrze:))

uciekam polozyc dzieciaczki, buziaki:-)

dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie testujace,jutro trzymam za ręka Ewcie 3004:sorry:
dziekuje Wam bardzo za takie mile komentarze na NK:tak:;-)
NIKA- witam CIE-mowisz ,ze Pati czyta:-D:-D:-D

reklama
neta musisz coś wziąść, bo bakterie są niebezpieczne dla płodu. Mi też pomaga na zapalenie furagin, z tego co wiem, lekarze też przepisują go w ciąży.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry