reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie może apetyt większy:-)
Sol, śliczne ubranka dla Karoli:-) a jaki masz brzusio śliczny:-)

reklama
ZAPMARTA WISIEŃKA- Bede Was pilnowac z testowanie:tak:i mysle ze w srode mozecie sprobowac-chyba ze wytrzymacie do piatku to my wytrzymamy z Wami-nie ma wyjscia;-)

SOL-:szok::szok::szok:ale przystojniacha ten Twoj Marcin:tak:;-)ciasteczko w czekoladzie;-):laugh2::rolleyes2:

a jesli chodzi o cialo po ciąży to licze ze mi syn wszystko wyciagnie jak bedzie jdl z piersi:tak:

a mój Filemon mruczy mi na kolanach...

dziewczyny polecam wam przygarnąć jakąś kicię... dzieciaki się lepiej wychowują przy zwierzakach, a radości dużo.

wisieńka, ja myślę o czwartku...

mama - będzie dziewczynka :-p A Marcin dziękuje ale "nie mam aż takiego mniemania o sobie" :-D

A brzuszek niestety mam :-p A Karola na zdjęciu ukochała dzidziusia :-D

zapmarta - my mamy koszatniczki -parkę - nie uczulają i nie gryzą a Karola je kocha i szaleje za nimi :-D

wisieńka kociaki są super. Moja to taka przutulanka jest do mnie. A radości mnóstwo.

Ja uciekam już babeczki. Do poklikania znowu, miłego wieczorku!!!

mamo no ja też mam taką nadzieję że jak będę karmić piersią to mi spadnie co nieco
hmmm kurczę mówię jakbym była w ciąży a co jeśli nie jestem hlip hlip

a ten mój znów se pojechał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i znów jestem sama
ale dziewczyny jak się odzwyczaiłam od tego że jest facet w domu że mi przestawia wszystko że bałagani itd itp normalnie szlak mnie trafiał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
może też dlatego się kłóciliśmy, a dziś jak pojechał i jak tylko przeszła migrena wzięłam się za sprzontanko i już mam czyściutko i pachnąco w domku:-D:-D:-D:-):-):-):-)

margolcia dobranoc spij dobrze :)

Ostatnia edycja:
ZAPMARTA- zgadzam sie ,ja mam psa wielkosci kota i faktycznie dzieciaki lepiej sie rozwijaja a przede wszystkim chodzi o wrazliwosc:happy2:na zwierzeta i na ich dobro:happy2:
SOL- ubrania git i Twoje i Karoli:tak:

zapmarta czyli w czwartek rano czekamy na wiesci od Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to ustalone:tak::tak:

Mnie sie dzisiaj zebralo za porządkowanie zdjec na laptopie...
Pol dnia przy tym juz siedze i konca nie widac... ale zaczelam to trzeba skonczyc:cool:

zapmarta ja tez jestem tego zdania ze nie ma jak zwierzak...

My mamy piesiaka, nasze malenstwo

reklama
hej dzieki za powitanie, na pewno bede zagladala codziennie na forum::))moje dzieciaki szaleje w swoich pokojach, a mezus jeszcze w pracy..:)ale jestem ciekawa czy nam sie uda, napalocha ze mnie totalna i czuje, ze jak sie nie uda to depreche zlapie. Z Remciem i Wiktoria udalo sie za pierwszym razem nio i tym razem licze na to samo. Moze za bardzo...:)trzymajcie kciuki:)
witam
kochana złóż Wiki życzonka bo dzisiaj ma swoje święto i taki piękny wiek

Sol brzuszek śliczny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry