reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol- ładne ciuszki:tak::tak:

Zapmarta- ja się wczoraj zastanawiałam nad kicią, ale się boję, bo jestem zdania, że koty bywają fałszywe:sorry2: no i jak będzie Dzidzia, to będę się jeszcze bardziej bać. Mamy króliczka i chyba wystarczy;-)

reklama
iwonka a mieszkacie razem czy osobno? Co do kłótni to prawda, że zawsze jak się mieszka razem to jest ich więcej. Chyba będziemy testować podobnie:-)
zapamarta więc trzymamy kciuki w czwartek:-)

mama - będzie dziewczynka :-p A Marcin dziękuje ale "nie mam aż takiego mniemania o sobie" :-D

A brzuszek niestety mam :-p A Karola na zdjęciu ukochała dzidziusia :-D

zapmarta - my mamy koszatniczki -parkę - nie uczulają i nie gryzą a Karola je kocha i szaleje za nimi :-D
SOL- dziewczynka u Ciebie czy u mnie????a Marcin moze nie ma takiego mniemania a ja pisze co widze-ciacho i juz!!!!!! a widze ze polowa z nas zwierzaczki w domu ma:tak:

ewcia, nie bój się, ale jestem zdania, że to kot wybiera swoich właścicieli. Poczekaj a na twojej drodze znajdzie się jakieś małe kociątko i będziesz wiedziała, że to twoje.
Ja się nie bałam o Karolka, a teraz boję się o moje koty hehe, Karol je uwielbia i "mocno" przytula.

Zapmarta-Może i znajdzie, wtedy to na pewno przygarnę:tak:

Choć mi zawsze podobały się persy, ale nie wiem ile w tym prawdy, że te to najbardziej są fałszywe:sorry2:

Jestem ponowie:-) Byliśmy po południu na spacerku i po powrocie do domu zasnęłam:szok:
Więc znów musiałam nadrabiać:-:)tak:
Witam nowe staraczki;-):-) Życzę powodzenia:-)
SOL- fajne ciuszki i dla Ciebie i dla Karoli:tak: I wyglądacie jak siostry:-D:-D:tak::tak:
WISIENKA,ZAPMARTA - to trzymam kciuki w czwartek;-)
MAMA - zdrówka dla dzieciaczków;-):tak:
IWONKA- dobrze że migrena przeszła:-)
EWCIA - tulę mocno:tak:
JEŻYNKA - witaj:-)

jeżynka mieszkamy razem ale osobno :-p:-p:-p on siedział ostatnio w delegacjach i był tylko w weekendy a ja większość weekendów mam uczelnie, teraz i ja miałąm wolne od uczelni a on pracował na miejscu, niby się złoszczę na jego bałagan ale niech juz bałagani ale będzie obok mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo jednak odzwyczajamy sie od siebie i swoich przyzwyczajeń i znów będziemy musieli na nowo się docierać :-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:
nika nio przeszła i od razu humor lepszy :-):-):-)
moninia trzymam kciuki :) będziemy w tym samym tyg testować :)

Ostatnia edycja:
Lece zajac sie zdjeciami, bo jak tak dalej pojdzie to do jutra tego nie skoncze...
Milego wieczorku Wam zycze

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry