reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SERGEEVNA- :szok::szok:ale Wy tam macie super testy!!!!!!!!!!rewelka-ale kochana,czasem nie rob dzis-poczekalas tyle to poczekaj do jutra rana-pamietaj-6 robisz test a 6.06 nam piszesz jaki wynik:tak:umowa???

A możemy przelożyć na 7:00 i 7:06?... Bo mój G. o tej porze jedzie do pracki, a teścik chcę zrobić bez niego - po co ma się chłopak stresować... Jak wynik wyjdzie pozytywny, to jutro od razu na mieście najwyżej kupię buciki :tak: Dziękuję, że tak trzymasz za mnie kciuki, to dla mnie bardzo ważne :tak:

IWONKA - dostałaś się do herbatników:-D:-D:-D
SERGEEVNA - kciuki zaciśnięte:tak::tak:
MAMA - śpiąca królewna już w swoim łóżku;-) Dała dzisiaj czadu:eek:

sergeevna- kurcze to ja nie wiedziała że w ogóle są takie testy :-p:-p:-pa ile takie coś kosztuje???
co do piersi to myślę że jesteś w ciąży :-):-):-):-) a jutro to tylko formalność, bo ja tak właśnie miałam jak byłam zafasolkowana, bolały mnie dotykać nie mogłam spać na brzuchu ze stanika mi uciekały bo urosły chyba ze 2 rozmiary piekł mnie brodawki, żyłki wyskakiwały

No ja właśnie tak mam, że mam żyłki na wierzchu i pieką mnie brodawki!! Tylko że ze mną inna historia, bo biorę tabletki i dałam ciała, bo przyjmowałam je przez tydzień razem z antybiotykami... Ale czekam i mam nadzieję, że wynik będzie pozytywny mimo tabletek...

SERGEEVNA- slonko-pewnie ze trzymam kciuki,az mi palce sinieja:tak:;-)i moze tak byc,ze o 7 -najwazniejsze,zeby wynik byl si-no to dzis nie pospie:-D

clearblue-digital-pregnancy-test--single.jpg
A oto i cudo z mojej nocnej szafki ;-)

nika dopadłam herbatniki i już je maczam w herbatce, ale walka była nie równa :p
sergeevna a jak się nazywa ten test?? poczytam sobie o nim w necie, bo szczerze mówiąc po raz pierwszy słyszę o takiej technologii :))

reklama
Sergevna ja tez trzymam kciuki :) kurczę nawet nie jest taki drogi a myślała że taka technologia to będzie kosztować
CLEARBLUE DIGITAL, test ciążowy, 1 szt. | Apteka Internetowa | Zdro-Vita

no właśnie ciekawe co z agą :( ani jej nie było na forum ani nie odpowiada na prywatne wiadomości :( mam nadzieję że wszystko ok co za facet ona nie może się denerwować a ten takie numery odwala bez serca

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry