reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kinga, zdrówka życzę, a bociek piękny !!!!!

wisieńka, kupię, ale przed samym testowaniem, żeby mnie nie kusiło. Apteka pharma ? muszę znaleźć gdzie jest najbliżej mnie.
malapralinka, a ty gdzie mieszkasz ??? że możesz sobie na rowerku śmigać do pracy?
mama, pilnuj nas, pilnuj.

reklama
jezynka napisałaś a cytat mi sp... Wisieńka[/B] objawy masz książkowe. Mi w pierwszej ciąży taki brzuch dziwny się zrobił, tak się wydymał dziwnie i to od razu zobaczyłam, bo wcześniej tak nie miałam.
A mnie nogi bolą od chodzenia w pracy. Już mogłabym pójść spać bo jestem senna, ale szkoda mi dnia. Na wzmocnienie piję więc kawę i jem słodkości:-p
O widzisz to nie wiedziałam , ze tak może być!

Ostatnia edycja:
jeżynka abyś miała rację
wisieńka to skoro czujesz to może tak będzie, ja w tamtym tygodniu miałam wrażenie że się udało ale im bliżej testowania zaczynam mieć wątpliwości :( i tak samo jak Ty jak nie będzie to będzie załamka hlip hlip

to ja też pójdę jutro ten test kupić bo mam blisko do apteki na manufakturze :):)

mamo ja już nie wiem jak się tego pozbyć wszystkiego ale teraz o tym nie myślę tylko o fasolce a jak się uda to po ciąży jaką siłownia dieta i inne cudy nie widy

Ostatnia edycja:
mapmarta
ja na śląsku w Zabrzu:-)
Do pracy mam jakieś 6 km, a że auta niestety nie posiadamy... to na rowerku, tyle że pogoda nie sprzyja:-(

jeżynka,maran-atha normalnie muszę się 5 razy zastanowić co ja robię i co piszę. Ja nie pijam kawy, bo na mnie nie działa, a ja tak średnio przepadam za nią, Za to lubię Inkę.

Straszne powodzie są. niedaleko mnie rzeczka też prawie wylewa, a tu nie widać końca deszczu.

iwonka no ja też mam wątpliwości, i nawet podejrzewam sie o urojenia. Nie miałam pojęcia, ze mi tak odwali:-D:-D
zapmarta one sa najczęściej przy jakis marketach. To co kiedy testujemy?? ;-)
Ja tez sobie wmawiam, ze po ciąży to zrobie sobie cuda z ciałkiem, ale kurcze jak ja chcę po ciązy drugą ciąże to mogę nie zdążyć!:-)

Wisioenka, a jednak może być:-)
ja trzymam kciuki za wszystkie i się tym ekscytuję:-p u mnie objawów nie da się zauważyć na razie:-p więc czekam do wtorku grzecznie:-p
margolcia, na mnie kawa tez aż tak nie działa, bo nawet jak przed snem wypiję, to i tak zasnę. Lubię smak kawy i przeważnie jak jem słodycze to tylko z kawą:-p

To macie te fotki :-p Do każdej tuniczki są leginsy :tak: Tylko tam gdzie jest spódniczka jeansowa nie ma :tak:

ja też nie mam objawów :( tylko migrenę przez co dłużej śpię

sol o proszę jakie śliczne dziewczynki i fajne ciuszki,

Ostatnia edycja:
reklama
margolcia śliczny ten twój kiciuś. Nasz Ibizka jest czarno biała, teraz właśnie bawią się z naszą fretką Łajką w berka. Usmiac sie z nich można
sol z ta tusza to nas nabujałaś, ślicznie wyglądacie obie a ciuszki świetne i za taką cenę. Super. Alez podobne jesteście.:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry