reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam was ponownie
dziewczyny ja zdycham... gorączkę miałam ale wypiłam teraflu kimnełam sie i troche lepiej :/
nie mam siły nawet aby czytać was teraz...

witam nowe starczki!!

pozdrawiam
miłego wieczorku

reklama
witam ponownie :-):-):-):-)
głowa nie boli to i hu8mor lepszy mam
sol fajnie że zakupy się udały
mamo ja to teraz wyglądam jakbym była po porodzie albo własnie w ciąży gdzieś tak w połowie :-( brzucha w ogóle nie moge zgubic a już nic nie wspomnę o tyłku i okropnej pomarańczowej skórce bleeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MALAPRALINA I MISIA witam na forum :-)
wisieńka pytałam już wcześniej ale dziewczyny mają takie tempo że to już pewno że sto stron dalej jest :-p:-p:-p masz jakieś przeczucia co do testowania za 5 dni???
kasiawie mam nadzieję że już lepiej się czujesz :-)

Ostatnia edycja:
Kinga, jaki ładny avatar masz:-)
iwonka, oby te migreny ciążowe się okazały:-)
Kasia współczuję mdłości.

Witam wieczornie.
Jakaś taka na wieczór jestem bleee, nie umiem się skoncentrować na niczym. Chciałam poodpisywać Wam , ale nie pamiętam co czytałam. Masakra. :(

margolcia ja mam tak samo:-p wypiłam kawę ale nic nie pomaga. Pogoda senna, a te powodzie w Polsce są straszne.

Witam wieczornie.
Jakaś taka na wieczór jestem bleee, nie umiem się skoncentrować na niczym. Chciałam poodpisywać Wam , ale nie pamiętam co czytałam. Masakra. :(

kurcze margolcia ja tak samo... jakaś rozpieprzona jestem, nic mi sie nie chce, kręgosłup boli, zmęczona jestem... ehhh lipa jakaś...
kurcze a z tą powodzią to naprawde strasznie...

Pol mi zabrał kompa i zniknęłam.
Iwonka no mam przeczucia że to będzie fasolka i tego przeczucia to ja się boje, bo jak nie to bedzie ryk
Zapmarta wytrzymam nawet do 22 bo boję się zrobic. W apteka pfarma jest jest promocja na testy płytkowe Pink od 6 dnia po zapłodnieniu czułość 25 za 6 zł Polecam:-)
jeżynka ewcia sorbuś bibinka wiem , ze objawy ksiązkowe dlatego boję się że się sama wkręciłam i że to siła mojej psychy,
kasia mam nadzieję, ze ta fala daleko od ciebie, że sie nie denerwujesz. Juz czas szukać czegoś co ci pomoże na mdłości. Eksperymentuj kochaniutka:-)
mama ty nas pilnuj żebysmy nie powariowały
Sol a myslałam że się uda:-D:-D:-D
ewcia tulam i myslę o tobie cieplutko:tak:
monini malapralinka witam
kinguś jak samopoczucie
bibinka wredna małpicha niech juz przychodzi:wściekła/y:

Pogoda rzeczywiscie paskudna...
Dzisiaj mam akurat wolne i siedze sobie w domciu i okno mam na widoku, dzisiaj ani na chwile nie przestalo padac...
Okropnosc. Nie mowiac juz o tym ze nie mam jak do pracy chodzic...
Normalnie to chodze pieszo albo rowerkiem, bo nawet jesli autobusem jade to i tak musze pieszo isc 40 minut...

IWONKA-wiem cos o tym-tyle,ze mi te ormony spowodowaly zatrzymanie wody w organizmie i od panad 2 tyg.nawet obraczki nie moge nosic:sorry2:ale juz odstawilam i mam nadzieje,ze na dniach sie troche polepszy:tak:

KINGA- witam Cie i duzo zdrowka zycze:tak:szkoda,ze tak Cie dopadlo teraz kiedy na fasolke czekamy:sorry2:a Zuza ma zapalenie oskrzeli:dry:
Zuza juz spi-wlasnie Jej czytalam:tak:a Domi konczy kolacje i tez spac.

reklama
No widzę, że objawy mamy podobne, mnie też plecy bolą:-p w ogóle sił nie mam, a jutro znowu do pracy na rano:dry: Mój K. w pracy więc siedzę sama i w nocy nie będę miała się do kogo przytulić:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry