reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam dziewczyny wieczorkiem.

U nas stan prpzeciwpowodziowy,z pobliskich wiosek wywoza cos sie da,zwierzeta szczególnie,straszne to jest. Jutro o 12 ma byc fala kulminacyjna,nie wiem co to bedzie.

a mi jest niedobrze,mdli mnie cały czas, spac mi sie chce,a musze pisac spawozdanie ze stażu,nie mam na nic siły :-:)-:)-:)-:)-:)-(

ewcia przytulam. Trudno oczekiwać byś zapomniała o wszystkim co się stało. Za 2 miesiące rozpoczynasz nowe starania i wtedy los da Ci upragnione maleństwo.
Sol, dobrze, że Karola lepiej się czuje:tak:

mama - ale aj wyglądam jak w 4 miesiącu :zawstydzona/y: nie - nie wklejam :no:
SOL- w 2giej ciąży brzuszek wyskakuje szybciej ,bedziemy wyrozumiale:tak:Ty bys nie chciala widziec teraz mojego brzucha a nie jestem w ciąży:-D:-Ddawaj ,dawaj-czekamy-rób zdjecie z przodu to nie bedzie brzuszka widac jak nie chcesz;-)
EWCIA- tule i bede myslami jutro z Toba:sorry:i potrzymam Cie za reke:sorry:
BIBINKA- pa,idz wykąpac Ale i jak bedziez miala ochote to wlatuj jeszcze:tak:i glowa do gory-masz nas!!!!!!!!!!

ewcia - proszę wziąć się w garść i nie dołować się. Pomyśl o tym maleństwie które na was czeka żeby mogło przyjść :tak:

kasia - współczuję :-( tulę nie za mocno żebyś nam zwierząt nie ratowała :sorry: :-)

mama - masz prv :-D

ewcia, przytulam mocno.

kasiawie, to okropne co się dzieje..., a jaki masz patent na mdłości ? mnie pomagała tylko mięta.

sol, jaki ja mam brzuch, oj 5 miesiąc spokojnie... co to będzie z drugim dzieckiem ?

Bibinka kciukasy mocno zacisniete:blink:

Koniec\nie daj jutro znac jak z pracy wrocisz...

Ja jutro przed praca jeszcze do dentysty...
Postanowilam teraz przed ciaza wszystkie zabki wyleczyc

ZAPMARTA- mam nadzieje,ze wytrzymacie z Wisieńka do srody chociaz z testowaniem choc ja juz tez nogami przebieram:tak:to co dopiero Wy

SOL- zaraz zobacze:tak:

KASIAWIE- przykre to co piszesz,my narzekamy ,ze pada i wyjsc nie mozna a tam u Was takie yragedie...:-(trzymaj sie dzielnie.

hej:)oj kurcze co to sie w tej Polsce dzieje..woda, woda..W tej chwili jestesmy na wyspach, ale u nas tez nie zaciekawie.moi tesciowie sa u nas i wyleciec nie moga bo pyl wulkaniczny...ach porobilo sie na swiecie...

reklama
Sol- na co dzień nawet jest dobrze, tylko te daty...
Ejjj, a gdzie zdjęcie??

Kasiawie- oj bidulko, tulę mocno i mam nadzieję, że jednak nie będzie gorzej

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry