reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka- A PO MELISIE nie mozna autkiem jechac??to nie wiedzialam ;/ wiem ze poplakujesz bo to jeszcze świeże i wciaz boli...ale my tu Cie wspieramy jak możemy no i jeszcze troche a wszystko sie z @ unormuje i zaczniecie nowe dzialania!!

no chyba nie mozna,bo to zioło uspokajające jest i może reakcję opóźniać.tak na opakowaniu jest napisane.obym tą @ dostała,to trochę spokojniejsza będę,a tu już 5 tyg będzie w środę...oj boli,boli i wcale nie mniej:-(.nie no,mam całkowitego doła:-(

reklama
niestety ta,zerknij na datę pod suwaczkiem...tez ciąża obumarła.mnie lekarz kazał brać tabsy anty,wybrałam 1 opakowanie,ale nie dostałam po nich @,więc już nie biorę i czekam dalej.robiłaś jakieś badania potem?który cykl się starasz?

mama dzięki;).meliski nie zabirę,bo jadę autem;(.ehh,wiem ,że muszę wytrzymać,ale mam takie obrzydzenie przez ta babę ,że szok!!!no i ciągle myslę wiesz o czym i popłakuję po kątach,ehhh...

Kochana wiem jak Ci ciezko,ale zobaczysz czas szybko minie i znowu bedziesz mogla sie starac
Ja mialam zabieg 16 lutego. Ciaza obumarla w 6 tygodniu, w 9 byl zabieg. Lerzalam tydzien w szpitalu kontrolnie, bo nic nie krwawilam, czulam sie dobrze, jedynie po usg lekarz poznal ze nie jest dobrze.
Badan nie robilam duzo bo chodze prywatnie do lekarza wiec tez za wszystko mimo skierowania trzeba placic. Lekarz zlecil tylko toxoplazmoze, robil mi wymaz i badal nasienie meza.
Stwierdzil ze wszystko jes ok.
Aktualnie mam 3 okres po zabiegu. Czekam az sie skonczy i wtedy sie staramy. Beda to pierwsze staranka po zabiegu.

Wtedy udalo sie przy pierwszych przytulankach..

Jesli chodzi o powrot do pracy to nie wiem jakie sa Twoje kontakty z szefostwem (bo widze ze niest do konca dobrze), ale przewaznie jest tak ze stresujemy sie bardzo przed, a wystarczy jeden,dwa dni i znowu wpadniemy w rytm...
Ja mialam 2 miesiace przerwy od pracy

bibinka niestety po por często cykle się rozregulowują. Ja dostałam pierwszą @ po 28 dniach, ale na następną musiałam już czekać prawie 40. Niestety hormony się zmieniają w ciąży więc po por muszą wrócić na swój normalny tor. Trzymam kciuki żeby @ jak najszybciej przyszła.
Wisieńka objawy masz książkowe. Mi w pierwszej ciąży taki brzuch dziwny się zrobił, tak się wydymał dziwnie i to od razu zobaczyłam, bo wcześniej tak nie miałam.
A mnie nogi bolą od chodzenia w pracy. Już mogłabym pójść spać bo jestem senna, ale szkoda mi dnia. Na wzmocnienie piję więc kawę i jem słodkości:-p

cześć kochane,

wisieńka, no masz takie objawy, że ho ho !!!! ja też schizuję, ale naprawdę mam mdłości, czasem lżejsze, czasem mocniejsze. Wcześniej tak nie miałam. Zastanawiam się czy to możliwe ??? podbrzusze nie boli, było parę razy odczuwalne, ale już przeszło.
piersi bez zmian. A co do przytulanek były na około 30-40 h przed owulką i po owulce. Nie było przytulanek tak często jak bym chciała.
Ja dziś biłam się z myślami czy kupić test czy nie, ale nie kupiłam. Mam nadzieję, że wytrzymam. Najwcześniej zrobię w czwartek wieczorkiem w 28 d.c. Mnie się skrócił ostatni cykl z 30 na 29 dni i wg 30-dniowego @ powinnam dostać 22 maja.
Wytrzymasz ze mną do czwartku ?

mama, to masz domowe przedszkole..., super sprawa. Musisz mieć tylko głowę pełną pomysłów, ale ty sobie na 100% poradzisz mamuśko !!!!
margolcia, w związku z tym, że ja kociara, filmiki znam od dawna, ale mogę oglądać bez końca. Nawet sama mówię do moich kotów "say mama"
witaj bibinka, trzymam kciuki, żeby w pracy było w miarę miło i żebyś olała tę wredną babę... wytrzymaj jeszcze troszkę !!!
martwię się o szczęśliwą, kurczę nie wiedziałam, że tak wyjdzie z tym jej ...

witam nowe dziewczyny, będzie nam miło, piszcie... tylko jak ja się połapię wszystkie niki na M

Dziewczyny nie wiem skąd tyle poronień. Moje koleżanka z pracy starała się o drugie dziecko prawie 2 lata i poroniła w 6 tc. Przykro mi się zrobiło. Uważam, że jak ktoś pragnie dziecka to powinien je mieć. Niestety często jest na odwrót.

małapralinka dzięki za odpowiedź.mam nadzieję,że będzie ok,ale narazie trudno mi w to uwierzyć...jeśli chodzi o pracę,to ja mam konflikt wieloletni,mobbing itd.nie daję się,ale przepłacam to zdrowiem psychicznym niestety:-(.ja zamierzam zacząć starania po 2 @,a tu jeszcze 1 nie dostałam:baffled:.poza tym zawiodłam się na moim ginku i szukam innego(koleżanki mi polecają) i do niego pojadę z wynikami badan.trzymam kciuki oby szybko Ci się udało zafasolkować:tak::tak:.
jezynka dzięki za kciuki:tak:
zapmarta dziękuję;)
sol jak tam Karola,zdrowa??

zmykam kochane,idę szykować Alę do spania:tak:

DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ!!!!

p.s.trzymajcie kciuki za mnie jutro w pracy...

bibinko - dziękuję zdrowa - tylko ten katar ma ciągle bidula - jadę jej spray GripSTOP i widzę ze odrobinę pomaga, do tego wapno i drosetux i disnemar - mam nadzieję że jej przejdzie :tak: kciuki zaciśnięte :-D

reklama
Jestem i ja:tak:

Wisienka
- fasolka jak nic:tak:

Bibinka- tulę mocno...

dziewczynki, wiem, że ostatnio pisałam, że biorę się w garść, ale...
jutro mija rok od dwóch kresek:-:)-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry