reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chyba zatestuję o ile nie dostanę @ 25.05. Miałam 26, ale jakby mi test wyszedł negatywny w Dzień Matki to byłoby mi smutno.
Ja też miałam nadżerkę kiedyś, a usuwałam ja takim specjalnym lekiem, którym lekarz smarował nadżerkę. Nie zawsze działa, ale u mnie się udało.:-p
agnieszka co u Ciebie słychać?

reklama
Dzieki dziewczyny ja tez trzymam za was&&&&&&&&&&
sorbuś owulke miałam z odczuć 6-7 a planowo 9-10 ale porzedni cykl mi sie wydłuzył i nie wiem czy ta owulka była na pewno bo ja zawsze miałam taką 1005 objawową, ból brzucha, bolesne piersi, sluz czasem aż taki rózowawy a teraz to mnie tylko jajnik kłuł. Staralismy sie co drugi dzień albo częściej i powinnismy trafic. A teraz to jajnik mnie dalej kłuje, brzuch na dole pobolewa, piersi bola i szczypia sutki i mam tempkę 37-37,2. I mam nadzieję, ze sobie tego nie wmówiłam ani, ze to nie idzie@ ani jakis wirus. I jeszcze wzdyma mi brzuch od wczoraj czuje sie jak balon, nawet dzinsy mnie cisną.
bb jak to inaczej nasze ciężaróweczki patrzą na mdłości, super podejście!Powiedz mi bo ty tez po długiej przerwie jak ta ciąża w porównaniu do tamtej?Jak się czujesz. Ja sie boję po tych 15 latach. To w sumie jak pierwszy raz.
bibinka ściskam cie na powitanko
jezynka no właśnie mam ale mi się wydaje, ze to za szybko iże mnie pokopało i to sobie wymysliłam a najbardziej to mnie te wzdęcia męczą , po prostu jakbym miała pęknąć i nie jem nic takiego co mogłoby tak działać?

Ostatnia edycja:
jestem,jestem-smok ma swoje zadania:tak::-D:-Dteraz jestem więziona wiec mam chwile:cool2:

mama

Najwazniejssze to byc dobrej mysli;-)
Ja mialam puste jajo płodowe. Ciaza obumarla w 6 tygodniu a w 9 mialam zabieg...

A zagladac bede czesto, tzn jak tylko bede w domu, ale postaram sie codziennie:cool2:
MALAPRALINKA- dokladnie to juz polowa sukcesu i zagladaj zagladaj:tak::tak:
mama ja Ty to robisz, że Domiś śpi Ci 3godziny... ja już nieraz próbowałam Ale przetrzymać a i tak najdłużej to mi 2 - 2,5 spała i to sporadycznie... zwykle 1,5h a to mało na cały dzień jak wstaje ok. 7 rano a spać idzie na noc ok 20-21.
MARAN- Domi wstaje po 7-tak 7.30 czasem pozniej a klade Go zawsze o stalej poze-chwile po 13 i nigdy nie jest padniety bo wtedy dlugo zasypia i krotko spi,klade Go jak zauwaze maslane oczka i wtedy w 10 min zasypia-w domu gra tv ,nidgy nie ma ciszy w dzien,pralka chodzi,przez tel.rozmawiam-normalne zycie -a On spi:tak:

BIBINKA- no Zuza niepocieszona,ze bedzie tydzien w domu dlatego umilam Jej jak moge:tak:a jak Domi spi to mamy czas dla siebie i wtedy jest szczesliwa:tak:

sorbuś do jutra!

bb77 fajnie,że czujesz fasolę,chociaż to mdłości,ale zawsze coś:tak::-)

wisieńka ja tez ściskam:tak:!objawy masz superrrr:-)

jeżynka to fakt,26 byłoby przykro.trzymam kciuki za 25:tak:

a u mnie 34 dzień po zabiegu i @ brak:-(,a wogóle mam doła bo jutro do pracy;((((

bibinka

Czy ja dobrze rozumiem, ze ty tez poronilas??
ja dostalam @ dokladnie 5 tygodni po zabiegu

bibinka- domyslam sie ,ze masz dola i nerwa przed powrotem do pracy:sorry:ale coz wez ze soba kolezanke meliske,olej dyrke,jak to mowi moj Tom-rób swoje to nie bedzie miala sie do czego przyczepic;-)pomysle jutro o Tobie cieplo:-)badz dzielna nasza kochana kobietko:tak:

bibinka

Czy ja dobrze rozumiem, ze ty tez poronilas??
ja dostalam @ dokladnie 5 tygodni po zabiegu

niestety ta,zerknij na datę pod suwaczkiem...tez ciąża obumarła.mnie lekarz kazał brać tabsy anty,wybrałam 1 opakowanie,ale nie dostałam po nich @,więc już nie biorę i czekam dalej.robiłaś jakieś badania potem?który cykl się starasz?

mama dzięki;).meliski nie zabirę,bo jadę autem;(.ehh,wiem ,że muszę wytrzymać,ale mam takie obrzydzenie przez ta babę ,że szok!!!no i ciągle myslę wiesz o czym i popłakuję po kątach,ehhh...

bibinka- A PO MELISIE nie mozna autkiem jechac??to nie wiedzialam ;/ wiem ze poplakujesz bo to jeszcze świeże i wciaz boli...ale my tu Cie wspieramy jak możemy no i jeszcze troche a wszystko sie z @ unormuje i zaczniecie nowe dzialania!!

reklama
Wisieńka - bardzo bym chciała ale ja piszę o wykorzystaniu nowoczesnych technologii w tworzeniu portali internetowych :-D

Dziewczyny - jesteście straszne :-D Nie nie są ciążowe ale są na tyle szerokie ze nadają się na ciążówki z bardzo dużym powodzeniem - przynajmniej jedna :-p

Witam nowe staraczki :-D

jsorbek - w rodzina na swoim dostają do 30% dofinansowania odsetek - w preferencyjnym - 80% przez 8 lat w ratach malejących - czyli tak po prawdzie Ja miałabym teraz ratę ok 1800 płacę 600 zł - resztę płaci państwo a w rodzina na swoim ratę bym miała 1800 a płaciłabym 1400 zł - jest różnica nie? Niestety właśnie zobaczyłam że już nie ma tego kredytu w takiej postaci - teraz jest do 50% i bez ograniczenia wiekowego - my podpisywaliśmy naszą umowę dwa lata temu i wtedy było trzeba spełnić w diobły kryteriów: wiek, cena za metr musiała się mieścić do kwoty, mieszkanie do pewnego metrażu, itp, itd. Ale mieliśmy szczęście bo podpisaliśmy umowę na miesiąc przed tym głupim kryzysem gdzie banki nie chciały udzielać jakichkolwiek kredytów :tak: Jak widzę teraz już nie chcą tak bardzo być rozrzutni :-D

mama - ty nasz więziony smoku :-D

Zaraz mąż mi fotki strzeli to wkleję :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry