reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

malapralinka
jeszcze tydzień temu pisałam to samo :-D a już się oderwać nie mogę i znam większość dziewczyn tylko czasem fakty mylę, ale są wyrozumiałe i spokojnie tłumaczą po raz 100-tny :-D:-D:-D

To mam nadzieje ze do mnie tez bedziecie mialy tyle cierpliwosci;-)

Mierze sobie tempke w tym cyklu bo ja jak cos sobie wbije do glowy to potem juz pelna geba..
Nic bym innego nie robil tylko czytala i myslalala o dziecku

reklama
Lorealain trzymam kciuku za jutrzejszą rozmowę:tak:
mama oby @ przyszła jak najszybciej i owocnych staranek życzę:-)
marylka młodam, przykro , że @ przyszła, ale trzymam kciuki za następne starania:tak:
Wisienka, coś mi się wydaje, że niedługo pochwalisz się nam II kreseczkami:-)
zapmarta, Kinga i wszystkie niedługo testujące - trzymam kciuki:-)
Witam wszystkie nowe staraczki:-)
Szczęśliwa przytulam mocno. Bądź silna, przed Tobą czas ważnych decyzji. Mnie to dziwi jak on tak się szybko zmienił. Widocznie ojcostwo go przerosło. Dobrze, że masz wsparcie w rodzicach.

mama

Najwazniejssze to byc dobrej mysli;-)
Ja mialam puste jajo płodowe. Ciaza obumarla w 6 tygodniu a w 9 mialam zabieg...

A zagladac bede czesto, tzn jak tylko bede w domu, ale postaram sie codziennie:cool2:

hello ponownie:tak:
witam NOWE STARACZKI,proszę się rozgościć:tak::-)

mama jak tam dzieciaczki?Zuza pewnie niepocieszona,że do przedszkola nie poszła,co?cieszę się,że wreszcie BB zaskoczyło:-)

margolcia oczywiście zapraszam na kawkę,jak tylko będziesz w moich stronach:-).co do nadżerki,to ja też miałąm wypalaną w 2000 roku i jest ok:tak:.co do biustu,hmmm.przy Ali prawie wcale nie urósł i nie bolał,dopiero kiedy zaczęłam karmić to od ilości mleka,a miałam całe morze:tak:.a jak zaszłam w drugą,to od razu cyce zaczęły rosnąć i bolały.nie wiem co byłoby dalej,bo się nie udało...:-(

wisieńka ehh,mam nadzieję,że wszytsko ułozy się po Waszej mysli:tak:

jezynka,aga,bb77,sorbuś,maran witajcie:tak:

Ostatnia edycja:
mama ja Ty to robisz, że Domiś śpi Ci 3godziny... ja już nieraz próbowałam Ale przetrzymać a i tak najdłużej to mi 2 - 2,5 spała i to sporadycznie... zwykle 1,5h a to mało na cały dzień jak wstaje ok. 7 rano a spać idzie na noc ok 20-21.

wisienka ja też z tych niecierpliwych jestem... może doczekaj do środy... jak dasz rade ;)
BB witaj i jak tam Twoje samopoczucie?

jeżynka a ty nie testujesz niedługo ??

Wisienka a kiedy miałaś owulkę

malapralinka na pewno będą miały

Sol nie trzeba nie miec 27 lat - chyba ze coś się zminiło w lutym moja przyjaciółka brała kredyt ona ma 30 on 32 lata i z dopłatami właśnie na 8 lat -rodzina na swoim się nazywa - chyba ze ty o czymś innym mówiłaś :sorry2:

czesc maran i bibinka :-)

mama gdzie zniknęłaś ?? :-(

Ja już spadam bo Bartek chce oglądać film na necie i mi kompa zabierze :-(
to do jutra kochane

Ostatnia edycja:
:-) zaglądam tak często jak mogę ,, ale podczytuję was tak po cichu , po całym zamieszaniu komunijnym i rewolucjach kuchennych mód domek wygląda wreszcie normalnie :-D . niby zwykły obiadek a zrobiło się 7 dań ,, :-D. zmęczenie mnie dopadło , no i dziś wreszcie czuję fasolkę :tak: mam rewolucje żołądkowe ..:szok:.

Wisienka Twoje objawy są bardzo ciążowe:-) Ja będę testować za tydzień, tylko nie jestem pewna dnia, nie chcę za szybko. Myślę, że następny wtorek lub środa.:tak: Objawów, na razie nie mam żadnych raczej:dry: staram się nie nastawiać, bo ostatnio jak dostałam @ to rozpłakałam się:sorry2:
mama, przykre, że dzieci chore, jakiś wirus pewnie znowu grasuje:wściekła/y:
bb77 jak się czujesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry