reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
margolcia ja ci powiem ze ja nie zauważyłam żadnej różnicy przez wypalankę a powiem ci ze mi lekarka mówiła ze miaąłm bardzo dużą - takżę spokojnie nic się nie martw

mama a już kumam to trzymam kciuki zeby jajnik ruszył z kopyta po @ ;-)

witam nowe staraczki :-):-) wszystkie 3 na M :-D i życzę powodzenia

Sol czekamy na fotki a te bluzeczki to ciążowe ??

moninia to się nie napalaj lepiej bo ja się tak napaliłam jak szczerbaty na suchary i buczałam wczoraj jak głupia ale dzięki dziewczynom dziś mi lepiej i mam nową energię na tulenie i staranie się[/QUOTE

mama05: ja mam 29 lat,jestem nauczycielka angielskiego, pochodze z klodzka, ale w tej chwili mieszkam w mansfield w UK.

reklama
witam nowe staraczki zyczę powodzenia.
jeżynka ja tez jestem taka napalona choc udaję, ze nie. Już bym chciała testować ale wiem, ze za wcześnie. Boję się, ze to jednak nie wyjdzie
mama teraz często lekarze dodają do leczenia antalergiczne bo wiele dzieci ma niezdiagnozowane alergie no i to przyspiesza leczenie. Mi się zdaje że flixo jest dość drogie. Ja na Maćka leki tyle wydają, że mnie czasem skręca, ze nie wszystko ma dużą zniżkę. Oby Twoje były szybko zdrowe
maran witaj

SORBUŚ I MARAN- witam ponownie:) moj Domi spi raz ale 3 godziny czasem wiecej -dzis wstal przed 17...i teraz brykamy w najlepsze:))awansowalam na smoka :)

SORBUŚ I MARAN- witam ponownie:) moj Domi spi raz ale 3 godziny czasem wiecej -dzis wstal przed 17...i teraz brykamy w najlepsze:))awansowalam na smoka :)
witaj kochana
smoka powiadasz :-D:-D:-D

Wisienka to co robisz teścior ?? bo się doczekać nie mogę :sorry:

malapralinka
jeszcze tydzień temu pisałam to samo :-D a już się oderwać nie mogę i znam większość dziewczyn tylko czasem fakty mylę, ale są wyrozumiałe i spokojnie tłumaczą po raz 100-tny :-D:-D:-D

witaj bb77 pisz jak się czujesz

hej Agnieszko :)

Ostatnia edycja:
mama
No to jestesmy prawie na tym samym etapie;-)
Ja mam dzisiaj 4 dzien cyklu, tylko marwie sie znowu i mam nadzieje ze szybko sie @ skonczy mimo odstawienia tabletek..
Od poronienia o niczym innym nie mysle jak o ponownym byciu w ciazy...

Kurcze jak ja Was wszystkie tutaj spamietam;-)
MALAPRALINKA- jakos nas ogarniesz i spamietasz tylko czesto zagladaj:tak:a tu jeszcze sporo dziewczyn pisze .a my prawie na tym samym bo Ty juz masz @ a ja czekam...i tez poronilam -pierwsza ciaze w 9 tyg....
mama teraz często lekarze dodają do leczenia antalergiczne bo wiele dzieci ma niezdiagnozowane alergie no i to przyspiesza leczenie. Mi się zdaje że flixo jest dość drogie. Ja na Maćka leki tyle wydają, że mnie czasem skręca, ze nie wszystko ma dużą zniżkę. Oby Twoje były szybko zdrowe
WISIEŃKA- floxo kosztowalo mnie 28 zl-mam nadzieje,ze pomoże :tak:
:-) witam się z wieczorka . narobiłam was ufff ,,,
bb77- jak sie czujesz ???zagladaj czescie!!:tak::-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry