reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wpadłam się przywitać!!

mama myłam naczynia i jakoś tak niefortunnie kładłam na suszare miseczke, ta mi wyleciała z ręki i łapałam ją, nie pobiła się, ale udezyła w czajnik szklany i du....pa:-(

i niestety @ mi się rozkręca na dobre :-(
nie tak się dzieje nie tak, pod górkę i pod wiatr. chcialabym by zaczęło się układać,a co najważniejsze by tata wyzdrowiał!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny:-):-):-)
My mamy dziś wolne bo u nas Święto:-D:-D:-D Na szczęście nie pada deszcz więc pójdziemy na spacer - Pati chce kaczki i łabędzie nakarmić;-)
A teraz jesteśmy po śniadanku i mam czas dla Was:tak:
MARCEPANEK - współczuję sytuacji - i z dachem i z samolotami:no::no: Wiem jak to jest jak się nie wie czy się poleci czy nie - nam na szczęście się udało bo pył wtedy odpuścił ale teraz wiem że znów pyli:no::no:
KASIAWIE - no to się wybawiliście na weselu:-):-)

SOL- nic z tego-nie wypluje;-)
KASIAWIE- czesc a dzis rano pomyslalam o Tobie,ze troche juz sie nie odzywasz i co tam u Ciebie- i prosze-jesteś:tak::tak:ja jestem po odstawieniu hormonów i teraz czekam na @-licze ze jutro zawita:tak:zobaczymy...fajnie,ze na weselu sie wybawilas-widzisz a tak sie balas co zalozysz a tu juz po;-)dzis wolne czy w pracy??? a o pogodzie nic nie mów:no::wściekła/y:

mama martwiłam sie o to co załoze ale nie na to wesele:sorry2:w październiku idziemy na to od siostry męża a tam to musze znaleźć cos ekstra:-)ale jesczze mam troche czasu no i do tego czasu to mi brzucho urośnie:-)

ja dzis niesety do pracy,ale na 12,wiec niedługo ide się szykowac
z ta pogode to jest straszne,juz są podtopienia,oby nie było gorzej!!!

u nas juz brakuje niewiele do stanu alarmowego na Odrze,nie jest najlepiej

mama no to niech ta @ przyłazi w końcu;-)ale czy Ty teraz bedzisz wiedziała kiedy będzie owu?po temp?

Ostatnia edycja:
Kasia - ciężarówko - robisz już "pi pi pi" jak cofasz? Mój mąż się tak ze mnie śmieje :-p A fajnie że się na weselu wybawiłaś :tak:

Spadam zdjąć pranie i zobaczę ile miejsca będę miała to zrobię następne :-p

jsorbek - też się baliśmy ale wzięliśmy żeby na swoim być :tak: My co prawda mamy mieszkanko - ciasne ale własne :tak: I jeszcze 28 lat spłacania :-D

no my właśnie mamy własne mieszkanie dlatego wolę je niż dom na kredyt bo ja bym spać nie mogła po nocach - taka panikara jestem :/ :sorry:

Kasiu fajnie ze na weselu sie wybawiliście :-)

mama trzymam kciuki za szybka @ i żebys szybko zaszła bo pamietasz razem mamy z brzuszkiem chodzić to jak ty zajdziesz to i mnie sie uda :tak::tak::tak:

Witam wszystkie Babeczki bardzo serdecznie

Kasia super, że wesele sie udało :)
Mama no to niefajnie, że Ci Zuza jakieś przeziębienioe podłapała...

a ja jeszcze chciałam zapytać odnośnie testów owulacyjnych i owulacji... a mianowicie jak już wczoraj wspominałam robię te testy i dziś 4 dzien jak zrobiłam i o co mi chodzi... wczorajszy był najciemniejszy z tych wszystkich 4 które zrobiłam to oznacza, że owulacja była wczoraj?? bo dzisiejszy już jaśniejszy od wczorajszego więc chyba ten hormon spada co?? Nie wiem może głupio pisze, ale nie znam sie na tym dlatego pytam bo wiem, że Wy tu mądrzejsze w tych sprawach ode mnie... no i coś mi dziś w podbrzuszu jakoś tak "cięzko" jakby na @ ale to jeszcze raczej nie, jeśli wczoraj byuła owulka, jesli te testy to prawda aha no i temperatura dziś rano też skoczyła bo mierzyłam w tym miesiącu i zwykle rano było 36,5 a dziś 36,7 więc to chyba skok...:szok: tak mnie sie wydaje... ehhh wszystko u mnie opiera się tylko na tym co mi sie wydaje i ja to według logiki interpretuje...

Ostatnia edycja:
reklama
haha Sol nieźle;-) ja narazie nic nie czuje,oczywiscie czasami mdłości,jakby nie to to był nie wierzyła dalej ze jestem w ciazy:-)

ide sie juz po mału szykować,ae mi sie nie chce...do zobaczzenia poźniej :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry