reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj maran- ja tez robiłam te testy i miałam co dwa tygodnie owulkę wiec trochę im nie dowierzam - postanowiliśmy co drugi dzień sie przytulać i mam nadzieje ze trafimy.
A co do kresek to tez tak miałam ciemna bardzo a potem jaśniejsze czyli jakby juz po
Co do testów jeszcze czytałam post jednej laski ze jak robiął te testy to ciągle miała płodne dni i nawet mężowi zrobiła i tez miał płodne haha

reklama
KASIAWIE- z 1 dziem cyklu zaczne mierzyc temp.tak jak przy wczesniejszych ciążach,ale tez ide na usg bo tak zaproponowal ginek. zebym po odstawieniu przyszla nie dalej jak w 10 dniu cylku i zobaczy co tam "slychac"u mojego jajnika:tak:;-)tak wiec powie mi czy owulka bedzie:tak:wizyte mam zaklepaną na czwartek 27 maja na 14,00.

a jesli chodzi o weselicho w pazdzierniku to cos poszukamy na necie-zobaczysz bedziesz piekna:-D

ja bylam na ogrodzie przywiązać moja wierzba placzącą bo jest wysoka ma jakies 3 m a dosc cienka jeszcze w pniu(rok tem ja sadzilam) i mam wrazenie ze mi sie zlamie tak wieje-teraz jest bezpieczna a ja zmoklam na maxa:dry:ale tak dbam o moje "dzieci"w ogrodzie i nie moze im sie stac krzywda :no::sorry:

Aguś po pierwsze przepraszam ze nie odpisałam ale napisałaś mi i zamiast daj odp dałam usun :( i nie miałam numeru.....
wiesz co ja sama nie wiem co mam myśleć jutro jade ostatni raz .... jak nie do niego to po moje rzeczy ..... to jest brak odpowiedzialności z jego strony ....on mi dzisiaj mówił przez tel ze on sie zmieni dla mnie i naszego dziecka i ile mineło i to samo i na dodatek mam zamkniete drzwi....
Jego rodzice cóż albo wiedza jaki on jest albo sa nienormalni też bo zadzwoniłam do jego mamy powiedziec ze Krzysiek mnie tak straszy ze sobie coś zrobi a jego mama ze ona do niego nie pojdzie po pada a po drugie on napewno spi...... Jutro ma ostatnią szanse później koniec ....ja sobie poradze i wiem ze rodzice moi mi pomogą ...napewno nie pozwolą zeby tak ze mna postepował ze ja nie śpie sie martwie itd.....
Paula- pisałam o tym wczoraj przepraszam ale nie potrafie drugi raz tego opisywac poczytaj jeśli możesz wczorajszy wieczór.....
NIKA- opisałam właśnie jaki mam zamiar:)
masakra jakaś co on wyprawia jak bedziesz miała chwile to wpadnij na zamknęty ja tam zaraz coś naskrobie

Wpadam tylko na chwilę aby wam pokazać kogo napotkaliśmy dziś z mężem i synkiem :-)

śliczny był.. patrzał mi w oczy po czym odleciał bo chyba się zląkł heh

Miłego wieczorku życzę
i pozdrawiam bo nie wiem czy mama pozdrowiłaś dziewczyny odemnie..
wysyłaj do mnie tego bociana :)

mama - będę krakać :-D kra KRA KRA

A serio to mi się bliźniaki ciągle śnią - parka :-D A wg tego kalendarzyka to ciężko by określić bo owu miałam na granicy kwietnia i maja :-D A mi się parka śniła :-D
widze że ktoś tu sie nakręcił na blixniaki :):)

Mama - tapeta
4joxs0.jpg

podłoga
143nd75.jpg

lampa
4gj3nq.jpg
super tapeta i klosz tesz :) ekstra

nadrobiłam was :) a teraz ide coś na zamknięty naklepać :) jak obiecałam

Witam wszystkie Babeczki bardzo serdecznie

Kasia super, że wesele sie udało :)
Mama no to niefajnie, że Ci Zuza jakieś przeziębienioe podłapała...

a ja jeszcze chciałam zapytać odnośnie testów owulacyjnych i owulacji... a mianowicie jak już wczoraj wspominałam robię te testy i dziś 4 dzien jak zrobiłam i o co mi chodzi... wczorajszy był najciemniejszy z tych wszystkich 4 które zrobiłam to oznacza, że owulacja była wczoraj?? bo dzisiejszy już jaśniejszy od wczorajszego więc chyba ten hormon spada co?? Nie wiem może głupio pisze, ale nie znam sie na tym dlatego pytam bo wiem, że Wy tu mądrzejsze w tych sprawach ode mnie... no i coś mi dziś w podbrzuszu jakoś tak "cięzko" jakby na @ ale to jeszcze raczej nie, jeśli wczoraj byuła owulka, jesli te testy to prawda aha no i temperatura dziś rano też skoczyła bo mierzyłam w tym miesiącu i zwykle rano było 36,5 a dziś 36,7 więc to chyba skok...:szok: tak mnie sie wydaje... ehhh wszystko u mnie opiera się tylko na tym co mi sie wydaje i ja to według logiki interpretuje...

Jak wyjdą dwie grube krechy to owulacja ma nastąpić w ciągu najbliższych dwóch dni.

kasiu miłej pracy życzę:)
Ja też nie długo będę się zbierała:)
maran-atha Ja niestety nie pomogę bo nie używam testów owulacyjnych więc się na tym także nie znam:)
mama a Ty do jakiego lekarza się wybierasz?
Sol jak pranie wstawione?

marylka witam:)

Witam wszystkie serdecznie!!
mama
dbaj o ogrodowe dzieci, bo tyle pracy wkładasz w to,że aż byłoby gdyby coś się stało. Jak pójdziesz do lekarza, to dowiesz się kiedy intensywniej działać?
lorelain super tapeta, a ta lampa normalnie cudo!!!
szczęśliwa normalnie w szoku jestem, jak on może tak postępować. Kochana trzymaj się dzielnie, czy można jakoś Ci pomóc? Jak coś to pisz, chociażby żeby się wyżalić. Brak mi słów na takie zachowanie.:szok::szok::szok::szok::szok:
Idę resztę doczytać co się działo od wczoraj wieczora,
agnieszka, marylka, elleth, sol i cała reszta witam w poniedziałkowy mokry dzień:-)

mama no normalnie masz zacięcie - dobrze maja z toba te roślinki :tak::tak:

marylka, margolcia witajcie

Agnieszka to zdaj nam potem relacje wszystkie sie martwimy :-( bidulka

AGNIESZKA- ide oczywiście do mojego ginekologa:tak:

nmama trzymam kciuki za szybka @ i żebys szybko zaszła bo pamietasz razem mamy z brzuszkiem chodzić to jak ty zajdziesz to i mnie sie uda :tak::tak::tak:
SORBUŚ- no pamietam i dlatego czekam na @ zebym juz mogla dzialać:tak:a my zdazylismy ziąć kredyt na kilka m-cy przed tym boomem i mamy raty za dom i dzialke tylko 950 zl;-)wiec nie tak zle i raz w roku oplata za ziemie-podatek niecale 200zl.
Witam wszystkie Babeczki bardzo serdecznie

Kasia super, że wesele sie udało :)
Mama no to niefajnie, że Ci Zuza jakieś przeziębienioe podłapała...

a ja jeszcze chciałam zapytać odnośnie testów owulacyjnych i owulacji... a mianowicie jak już wczoraj wspominałam robię te testy i dziś 4 dzien jak zrobiłam i o co mi chodzi... wczorajszy był najciemniejszy z tych wszystkich 4 które zrobiłam to oznacza, że owulacja była wczoraj?? bo dzisiejszy już jaśniejszy od wczorajszego więc chyba ten hormon spada co?? Nie wiem może głupio pisze, ale nie znam sie na tym dlatego pytam bo wiem, że Wy tu mądrzejsze w tych sprawach ode mnie... no i coś mi dziś w podbrzuszu jakoś tak "cięzko" jakby na @ ale to jeszcze raczej nie, jeśli wczoraj byuła owulka, jesli te testy to prawda aha no i temperatura dziś rano też skoczyła bo mierzyłam w tym miesiącu i zwykle rano było 36,5 a dziś 36,7 więc to chyba skok...:szok: tak mnie sie wydaje... ehhh wszystko u mnie opiera się tylko na tym co mi sie wydaje i ja to według logiki interpretuje...
MARAN- jak masz 2 wyrazne krechy na owulacyjnym to owulka bedzie w ciagu 36-48 godzin takze dzialajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELLETH,MARYLKA- witajcie:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry