reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - no to rzeczywiście rata niewielka dośc jak za dom - to super że wam sie udało - wiesz ja tez troche inaczej patrze bo mnie sie tez trafiło jak ślepej kurze ziarno - mieszkanie spółdzielcze dostalismy od teściów a potem je wykupilismy za 1000 zł / 60 m2 :szok::szok::szok: - moze słysząłlaś o tej ustawie mieszkania za 1 zł juz jest zniesiona tzn zakwestionowana ale ci co kupili to juz po filipku

reklama
Witam wszystkie serdecznie!!
mama
dbaj o ogrodowe dzieci, bo tyle pracy wkładasz w to,że aż byłoby gdyby coś się stało. Jak pójdziesz do lekarza, to dowiesz się kiedy intensywniej działać?
MARGOLCIA- przede wszystkim powie mi czy te hormony cos daly i sa pecherzyki i sprawdzi czy bedzie owulka a dalej to dowiem sie na wizycie-znając dr Macieja pewnie bedzie kazal przyjsc po kilku dniach od owulki zobaczyc czy pecherzyk pękl:tak:
mama no normalnie masz zacięcie - dobrze maja z toba te roślinki :tak::tak:
SORBUŚ- ja to uwielbiam i juz jak wybieram roslinki w sklepach to spokojnie sie delektuje i mówie-ta ,nie inna i potem dbam o nie jak moge-to tak jak Aga czy Kinga uwielbiaja robic fotki:tak:
AGNIESZKA- napisz do Niej i daj znac

do mnie napisala BIBINKA ze odebrala wyniki i tsh w normie,cyto nie ma w moczu liczne bakterie wiec zrobi posiew a toxo IgM 0,532 a IgG 195,6-i z tego co czytala wynika ze juz ja przechorowala,ale nie wie czy ten drugi wynik nie jest za wysoki-czy któraś moze pomóc?????????oczywiscie sciska Was i pozdrawia:tak::tak:i dziekuje za komplementy odnosnie wyczynu męża:tak:

mama zazdroszczę pasji - ja chyba nie mam niczego takiego :sorry2:

bibince chyba nie pomogę nie znam sie na tym :no:

nic mi się dziś nie chce :-( - chciałabym juz byc po wizycie u gina - mam nadzieję, że wszystko ze mna ok

Ostatnia edycja:
jsorbek oki jak mi odpowiem to dam znać:)
mama to powodzenia życzę i opowiedz później jak było:)To kiedy zaczynacie staranka dokładnie?
AGNIESZKA- zaczynamy zaraz po tym jak mi sie @ skonczy:tak:czyli mam nadzieje na dniach-tak jak suwaczek pokazuje:tak:;-)
mama - no to rzeczywiście rata niewielka dośc jak za dom - to super że wam sie udało - wiesz ja tez troche inaczej patrze bo mnie sie tez trafiło jak ślepej kurze ziarno - mieszkanie spółdzielcze dostalismy od teściów a potem je wykupilismy za 1000 zł / 60 m2 :szok::szok::szok: - moze słysząłlaś o tej ustawie mieszkania za 1 zł juz jest zniesiona tzn zakwestionowana ale ci co kupili to juz po filipku
SORBUS- to rewelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!super Ci sie udalo z mieszkaniem i duze macie-bardzo sie ciesze-fajnie,ze zdazylas skorzystac:tak::tak::tak::tak:

Napisalam smsa do naszej Aguśki i o to jej odpowiedz..."Cześć Aguś brzuszek już nie boli,za godzinę jadę do jego mamy porozmawiać.U Krzyśka nie byłam,chyba nie mam ochoty do niego wracać,mam w sobie tyle bólu i żalu że nie da się tego opisać,buziaczki kochane"

Mam nadzieję że chłopak otrzeźwieje i jego mama może coś zdziała bo inaczej nie będzie u naszej szczęśliwej wesoło,kurcze jakbym mogła jej jakoś pomóc:(

wyniki na toxo Więc tak jeżeli Igg jest dodatni (powyżej 6 jednostek) a Igm ujemny(poniżej 3 jednostek) to oznacza że już się chorowało i ma się we krwi przeciwciała i za drugim razem kontakt z toxo nie wywołuje choroby. Jeżeli obydwa wyniki są ujemne to nie chorowało się i nie choruje obecnie. Natomiast jeżeli Igm dodatni a Igg dodatni to właśnie przechodzi się chorobę. Ponieważ większosć zachorowań jest bezobjawowa(tzn objawy jak przy przeziębieniu) to większość osób nawet nie wiedziało ze choruje lub chorowało. Badania na toxo trzeba powtórzyć po miesiącu żeby zobaczyć czy się wartości nie zmieniają.

ja mysle że w sprawie szczesliwej to moze pomuc czas i przemyslenie wszystkiego samemeu ech a ja napisałam dosłownie esej na zamkniętym wszystko mi sie przypomniało jaka głupia byłam i troche mi sie smutno zrobiło ale teraz jestem całkiem innym człowiekiem i to mnie pociesza jeśli macie ochote lub dłuźszą chwile to zapraszam do czytania mam nadzieje że po tym co przeczytacie nadal będe mogła z wami pisać mało kto wie o mnie to wszystko ale czułam ze musze wam powiedziec całą prawde no nie wiem czemu ale musiałam może troche przez sytuacje z szczęśliwą ehhhhhhhhhh

Napisalam smsa do naszej Aguśki i o to jej odpowiedz..."Cześć Aguś brzuszek już nie boli,za godzinę jadę do jego mamy porozmawiać.U Krzyśka nie byłam,chyba nie mam ochoty do niego wracać,mam w sobie tyle bólu i żalu że nie da się tego opisać,buziaczki kochane"

Mam nadzieję że chłopak otrzeźwieje i jego mama może coś zdziała bo inaczej nie będzie u naszej szczęśliwej wesoło,kurcze jakbym mogła jej jakoś pomóc:(

tez mam taka nadzieję tylko się zaczynam zastanawiac czy to dobre dla niej jak on jej w ciąży takie jazdy robi - bidulka :-(- nie zasłużył na nią oj nie

mama no udało mi sie jak nie wiem - cieszę się - mieszkanie spore jak na 3 osoby na 4 bedzie gorzej ale damy rade - narazie sie nie zastanawiam jak to podzielic bede doppiero jak zobacze 2 kreski :tak: i licze na Wasze rady ;-)

AGNIESZKA- fajnie ze napisalas,i bardzo Jej wspolczuje-taka sytuacja,ze nie wiadomo jakie wyjscie bedzie lepsze..........musi podjac decyzja sama bo to Jej zycie.....
MARGOLCIA- dziekuje,zaraz wysylam do Bibinki:happy2::happy2:

reklama
mama to już nie długo wam zostało:)
No napisz jak się z tym czujesz,przecież w sumie "lada chwila"możesz nosić w sobie fasoleczkę:)))
Bibince niestety nie pomogę,nie znam się na tym:(

AGNIESZKA- fajnie ze napisalas,i bardzo Jej wspolczuje-taka sytuacja,ze nie wiadomo jakie wyjscie bedzie lepsze..........musi podjac decyzja sama bo to Jej zycie.....

Wiem wiem Ona sama musi podjąć decyzję odpowiednią dla niej ale szkoda mi jej co Ja zrobię że mam tak miękkie serce :-(
Jakby co zawsze może liczyć na naszą rozmowę na bb a to już coś...:tak:

Lorelain świetna tapeta,lubię takie kolory,panele i reszta także :tak:
A ten bociek Kingi też jest super :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry