reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nagapalma zapodaj mu piwko z jajkiem szybko go na nogi postawi i do dzieła
widze, że jesteś ze śląska a skąd konkretnie Olkusz niedaleko śląska jest

Pogoda jest tragiczna po prostu - tak sobie myślę, że jakby było ładnie to ten czas by szybciej lepiej a tak to wlecze się masakrycznie

Ostatnia edycja:
reklama
mama a domek sami budowaliście czy juz mieliście ?? Ale ci zazdroszczę tego ogrodu - szkoda ze tak daleko mieszkasz bo wpadłabym na piwko po podziwiać trochę ( póki jeszcze możemy piwko pić bo już nie długo mam nadzieję ze nie będziemy mogły )

Możecie mi ten lek na owu napisac pełna nazwę - juz sobie zapisze bo ciągle zapominam - dzieki
SORUŚ- witam;-)my budowalismy dom od początku-od fundamentow przez firme budowlaną-poszlismy do firmy(po zdecydowaniu sie na jedna) i pokazali nam dzialki,wybralismy-zalatwilismy kase(czesc mielismy a czesc na kredyt) a poniewaz juz wtedy ceny ziemi pod poznanie byly spore wiec zdecydowalismy sie na blizniaka-w ciagu tyg.zadzwonila pani ze sa drudzy chetni na ta dzialke i mozemy zaczynac budowe:tak:wybralismy projekt,na bieżąco dogadywalismy różne szczególy i tak oto 4 kwietnia(4 dni po terminie) dostalismy klucze do naszego domu:tak::-Di zaczelo sie wielkie urządzanie-co trwa do dzis:tak::-)a to juz ponad 4 lata....ale powoli,ze spokojem idziemy do przodu-teraz to juz mamy super,tylko takie szczegoly i moje fanaberie realizujemy:eek::tak::-D:-D

a lek to CLOSTYLBEGYT:tak:

NAGAPALAMA SOL-witam kobiety;-)
ja dzis Zuzy do przedszkola nie dala bo dostali oboje taaakiego kaszlu przez weekend,ze na 12.15 mam pediatre-wiosna cholerka:wściekła/y::wściekła/y:

AGNIESZKA- witaj:)) niezle z tym kompem-dobrze,ze malo prądu ciągnie :):):)))

Ostatnia edycja:
e no mama - super, pozazdrościć domku, my z moim Panem ( hahahah ) tez dązymy by wybudować dom,a e ceny ziemi u nas sięgają już poonad 200 zł za metr, i sama działka wyniosła by nas 200 tyś zł, a gdzie tam budowa domu, łohoho, ale zastanawiamy się nad szeregowcami, albo blizniakami, zawsze jest to jakś alternatywa domku, a dużo mniejszy koszt.

mama fajnie że macie swój domeczek i ogródek teraz nic tylko dzieci rodzić.Dwójeczkę masz ale dom jest pewnie duży więc jeszcze z dwójeczka dzieciaczków by się przydała:)
...a z kompem to się udałam,mąż rano wyłączył:)

mama no to super z tym domkiem - ja tez bym chciała ale ja z tych bojących i kredyt to bym sie bala brać chyba - jak sie pogoda poprawi to moze jakieś fotki ogrodu zrobisz :)

cześć Aga - nieźle z tym kompem - mnie się tez zdarzyło parę razy :)

e no mama - super, pozazdrościć domku, my z moim Panem ( hahahah ) tez dązymy by wybudować dom,a e ceny ziemi u nas sięgają już poonad 200 zł za metr, i sama działka wyniosła by nas 200 tyś zł, a gdzie tam budowa domu, łohoho, ale zastanawiamy się nad szeregowcami, albo blizniakami, zawsze jest to jakś alternatywa domku, a dużo mniejszy koszt.
NAGAPALMA- u mnie teraz ceny to 220 za metr wiec tez porazka-my kupilismy za 60 zl-dzialka jest 800 m i polowa nasza wiec mamy 400m:eek:dla mnie to troche malo bo rodzice mieli ogrooomna dzialke jak bylam dzieckiem i teraz tez maja baaardzo dużą,ale ciesze sie z tego co mam i powiem Was,ze mimo niewielkiego ogrodu jest co pielic:tak: a blizniak lub szeregowiec to dobre rozwiązanie;-)my np.sporo zaoszczedzilismy dzieki temu ze blizniak na przylączach wody,prądu i gazu bo wszystkie koszty na pol z sasiadami-a to spore koszty-wierzcie mi:sorry:i jak w firmie przeliczylismy koszty to zapadla decyzja o blizniaku...
mama fajnie że macie swój domeczek i ogródek teraz nic tylko dzieci rodzić.Dwójeczkę masz ale dom jest pewnie duży więc jeszcze z dwójeczka dzieciaczków by się przydała:)
...a z kompem to się udałam,mąż rano wyłączył:)
AGNIESZKA- konczymy temat blizniakow:tak::-D:-D:-D:-Dzyczymy Sol i Marylce bo one chca ja dziekuje;-)a dom ma 100 m-wiec sredni-na dole 50 i gora 50 m-dol typowo gościnny a góra to sypialnie...
mama no to super z tym domkiem - ja tez bym chciała ale ja z tych bojących i kredyt to bym sie bala brać chyba - jak sie pogoda poprawi to moze jakieś fotki ogrodu zrobisz :)
SORBUS-jak tylko sie pogoda poprawi to robie fotki i poprosze Toma i wstawi:tak:nie ma sprawy;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry