reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i ja nadrobiłam ...
Szczesliwa25 trzymaj się dzielnie i nie możesz pozwalać by facet tak tobą manipulował. To straszne i może będę brutalna ,ale nie warto się starać bo wątpię czy się zmieni. A w chwili obecnej nie powinien przysparzać Ci takiego stresu. Co jest dążeniem do tragedii... Najzwyczajniej w świecie wymiękł i przerosło go to.

Lorelain śliczny żyrandol.
Wisienka eeeeee ja mam synusia Maciusia :-p

Agnieszka
,mama,nagapalma,jsorbek witam mamuśki ;-)

Ja za to dzisiaj mam już dość i to wyjątkowo nie z powodu ciąży ,a deszczu. Cholera od dwóch dni bez przerwy leję i normalnie dach mi pięknie zalało ,że w korytarzu z halogenów się leje...Ale to swoją drogą bo mamy cudownego sąsiada co wronom orzechy rzuca a ,że mamy dach płaski to nam je pięknie na nim rozłupują...grrrr:wściekła/y:. A gadanie sąsiadowi nie pomogło i proszę w domu mi się leje:wściekła/y:

reklama
dokladnie- MARYLKA i SOL- zyczymy Wam blizniakow!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)
AGNIESZKA- smacznego!!
ja wlasnie poodkurzalam,zaraz wstawiam zupe-dzis pieczarkowa wiec troche obierania mnie czeka a za 2,5 godz.do pediatry,jak wrocimy to dzieci zjedza i Domi do spania;-)

wstawac pozostale kobietki!!

u mnie wlasnie zaczelo lać:((((((

marcepanek witam!
Współczuję wam tych ulew,deszczy i ogólnie brzydkiej pogody ale pewnie już nie długo zawita do was słoneczko i nikogo przed kompem nie będzie bo wszystkie będą siedziały na dworze:)))

mama to czekamy teraz na słoneczko i zdjęcia

marcepanek współczuje a sąsiad wredny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnieszka jak ma na imie tój ptys bo nie widze w suwaczku

nagapalma - nawwzajem miłego dnia

SORBUŚ-pewnie,ze wstawie fotki z ogrodu a dzis postaram sie zrobic zdjecia mojej tapety w sypialni bo mam z tego rodzaju co Lorelain tylko inne kolory ,ale to wstawie wieczorem bo ja nie umiem wiec jak Tomi wroci to Go poprosze:tak:
MARCEPANEK-:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:NOZ CO ZA SĄSIAD!!:no:niezazdroszcze sytuacji i zycze zeby szybko przestalo padac zebyscie mogli wyuszys co trzeba i naprawic szkody:sorry:trzymaj sie!!

Dzięki dziewczyny. Ale powiem szczerze ,że ta sytuacja zaczyna mnie przerastać w sensie tu mi się z sufitu leje tu z samolotami nie wiadomo co i jak i po prostu nerw na całego ,a wiem ,że nie powinnam ,ale kurka jak? Nie uśmiecha mi się jechać na lotnisko i to z dzieckiem godzinę by potem przesiedzieć pół dnia i dowiedzieć się ,że samolot nie leci. Aż i ten cholerny deszcz niech ktoś już go zabierze...

mama no to super z tym domkiem - ja tez bym chciała ale ja z tych bojących i kredyt to bym sie bala brać chyba - jak sie pogoda poprawi to moze jakieś fotki ogrodu zrobisz :)
jsorbek - też się baliśmy ale wzięliśmy żeby na swoim być :tak: My co prawda mamy mieszkanko - ciasne ale własne :tak: I jeszcze 28 lat spłacania :-D

mama, agnieszka - wypluć to proszę :tak: Ja chce jedno :tak:

Karola już w przedszkolu - ledwo dojechałyśmy - leje i gwiżdże że szok :-(

reklama
czesc dzewczyny:-)
bardzo duzo napisałyscie,no ale coz 2 dni mnie nie było,na weselu było fajnie:tak:pogoda straszna no ale choc w soboe u nas nie padalo,za to wczoraj bez przerwy!!!!!!

marylko przykr mi ze się nie udało:-(no ale w końcu musi:tak:
mama a Ty juz dostałas @???bo nie umiałam doczytać
doczyt
ałąm cos ze u szczęsliwej sie nie układa:-(bardzo mi przykro,ale kochana pamiętaj i myśl teraz głownie o swoim dziecku!!!!

Wisienko mam nadzieje ze o będą 2 kreski,musz jeszcze docczytac reszte:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry